Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Nem, nem, valami félrement akkor.
Gmail fiókba be tudok lépni, azzal semmi gond. Csak persze ott megváltoztattam a jelszót. Illetve ott is, meg az Origin kliensben is.
Már nem is agyalok, belefáradtam.
Az illető nem játszott a nevemben, sőt, már nincs is meg a nick-em.
Vagy az Origin ennyire béna, vagy nem tudom tényleg, elég régen tag vagyok ott.
De mondom, dobozos verziók, számlákkal, nagyon nem izgatom magam.
Az ominózus email címet nem használom semmilyen pénzügyi tranzakcióhoz, csupán a Vodafone arra küldi az aktuális számlát, oszt ennyi, de nem a fiókon keresztül fizetem, sőt, az csak egy értesítő, a számlakivonat sem oda jön.
Csak nem értem, hogy a rákba lehetséges, ami velem történt úgy, hogy pénteken délben minden rendben volt, és NEM volt email cím megváltoztatás.
(hó, Jack Bauer most azért rendbe tenné a dolgokat kúszva-futva-úszva-repülőn...)

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Haditechnika, harcászat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest