Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cskamacska
üzenetére
De ha nincs demo, akkor marad a Metascore elemzés, meg a Gametrailers-en a videjó nézés

Szerk: már többször leírtam a fórumon anno, hogy az utóbbit sem tartom túl eredményes megoldásnak, mert jó pár játékról néztem videt - ráadásul természetesen HD-ben - és mégis volt olyan játék amiről téves következtetést vontam le, mert például GT-n keresztül nem tűnt túl nagy számnak, aztán amikor mégis megvettem, akkor meg meglepődtem, hogy ehh ez nagyon jó játék
Na és persze az ellenkezőjére is volt példa 
Egy szó mint száz a demók lennének az igaziak, az tudja visszaadni az igazi játékélményt nem a videó nézése, az nem olyan

Na és vannak olyan játékok amiket demó nélkül, mtsc nélkül, videó nélkül megveszek pusztán a nevük alapján is ilyen a Battlefield széria például

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs