Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
5w40 C3
(#19744) zolikaDB: az elején vagyok a "tesztnek", nálam eddig bevállt. Egy helyen olvastam hogy valakinek habosodott a Castrol, de ezen kívül sokan dícsérték. Kollégák, szerelők is pozitívan nyilatkoztak. Az biztos hogy az előzőnél már az első 5-600km után voltak problémák.
-
bambano
titán
mindkét kulccsal el lehet indítani azokat az opeleket, amikben gyári immo és gyári riasztó van.
olyat szerintem nem lehet, hogy egyik kulccsal hatástalanítod az immobilizert, a másikkal meg indítod, mert az immo antennája a gyújtáskapcsoló körüli peremben van és a kulcsban van maga az ugrókódos adó. az antenna ad energiát a kulcsnak, az visszaküld egy ugrókódot és azt nézi meg az ecu, hogy ismeri-e. mivel nem kell hozzá elem, ezért a kisebbik kulcsfejben is elfér.
az idióta gyári opel riasztók tulajdonsága, hogyha kulccsal kinyitottad az ajtót, kikapcsol a riasztó. ezt a család két vectráján tudtam tesztelni, és így működik.
tehát az, hogy a másik semmire sem jó, tévedés. gyakorlatilag teljes értékű indítókulcs.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
szacsee
nagyúr
Hűtőre gyanakszom vagy hengerfejre.
Ma megnézem a hűtőt mindenképp hogy ha beindítom és járatom nem csöpög-e.
Keringés rendben van mert ahogy tapogattam a csövet, hűtő bemenő termosztát nyitásáig langyos volt, utána meleg és a hűtő is átvette a hőt normálisan és a visszatérő cső is meleg lett egyből.
Igaz hengerfej tömítést megvettem biztonság kedvéért, ha nagyon kezdene bedurvulni a helyzet, mert mégis hengerfejes lenne (bugyog gázadásra a tartálynál, nagy mennyiségű fehér füst, hőfok megindul nagyon), akkor két ünnep közt kicserélem, max ha az élvonalzó mutat kis difit a hengerfejnél, akkor január elején síkba köszörültetem.
Bár nem hinném, hogy benzines motoroknál jellemző lenne, hogy eldeformálódik, de biztos ami biztos alapon...
Hallomásból állítólag ezért sem szeretik tuning alapnak az F Astrát, mert a hengerfej felépítése gyenge.erikke17: Próbáld meg lelégteleníteni. 8 szelepeseknél elvileg a motor fölé hajolva a generátor felfogatás fele találod a hőfok jeladó gombát, azt kitekerve tudod légteleníteni elvileg. Már csak arra nem emlékszem, hogy járó, vagy álló motornál szoktuk anno.
[ Szerkesztve ]
-
Andi45
csendes tag
üdv!! igen olvastam és javítottam. köszönöm a választ a féklámpa, biztosíték hibás volt, a tolató lámpa pedig a kapcsoló miatt nem működött.... a szervizkönyv szerint a kézifék külön rendszeren van a hátsó tárcsafék mellett egy dobfék is helyet foglal ami a kéziféké... a tárcsafék nem alkalmas a könyv szerinte a rögzítésre ezért oldották meg így. szóval valószínűleg a dobfékben lesz a hiba... csak hát se szerszám se tapasztalat ezért kérdeztem hátha van valami egyszerűbb megoldás amivel a szerelőt ki tudom hagyni...
-
_seth_
veterán
Gondolom 4x100-as kellene neki.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Szerintem sem szerencsés + ha jól sejtem az ET számot is eltolja.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
adidas4death
aktív tag
Igen 4x100-as kellene. Bár az időt elnézve még lehet h marad a téli
mondjuk mintha ugy olvastam volna valahol hogy a B-s vekinél olyan is van ami más osztókörrel van ellátva de ebben nem vagyok biztos.
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
Akkor nekem az előbbi van 4x100 (56,5 mm-es középfurattal)
98-as 1.6 16v Veki.
Ha esetleg tud valaki jó áron alufelnit az dobjon már eg PÜ-t pls[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
skylinelaca
senior tag
1 biztosítékot találtam ami megolvadt egy 10 amperest, kicseréltem, semmi változás, maguk a lámpák nem égtek ki mindegyikben ép a szál... mint írtam tegnap reggel még világított mind2 első helyzetjelző, estére egyikse, hajnalra meg a bal elsőnek visszajött a fénye...
Üdv: Laca
-
skylinelaca
senior tag
-
nagyúr
-
nagyúr
Előrelátó voltam és vettem egy hasvédő lemezt. Főleg a kocsi aljából kilógó ékszíjkerék miatt, mert arra folyamatosan verte a vizet a jobb első kerék és minden olajcserekor kellett a hosszbordást is cserélni, mert úgy kirepedezett mint a Hortobágy 2 hónapos aszály után... Persze azóta már nekem is sikerült pont egy túlsúlyos fekvőrendőr miatt már úgy odavágnom a kocsi alját, hogy a szervizajtaját a lemeznek valószínűleg már csak flexxel lehet kinyitni
Ha nem akarsz vacakolni a dekli keresgélésével, akkor hegesztesd meg és hegesztess rá még egy lemezt plusz védelemnek. Én anno ezt csináltattam az egyik kocsimmal, kapott dupla feneket a dekli amit később meg is hálált; sikerült egy farönknek elég emberesen nekimennem
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Na igen; ahogy Puskin mondta; minden az Anyegin múlik...
Én is a Karácsonyra és a Szilveszterre félretett pénzünket csaptam hozzá az eladott notebookom árához És így is csak 2 PD-t tudtam cserélni...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Kommy
veterán
Nekem az a fő problémám, hogy a távirányítóval nem csinál semmit, pedig kellene, de ha belemegyek a programozásba, akkor írja, hogy nyomjam meg többször a gombot a távirányítón, de sajnos nem történik semmi, nyomogathatom sokáig akkor sem. Ha meg rámegyek a kilépés gombra kiírja, hogy megszakítva, és hogy minden távirányítót külön kell hozzáprogramozni. Nem tudom ez minek a hibája lehet. Autó, program, kábel, vagy egyszerűen a távirányító elektronikája (vettem egy másik elktronikát a kulcsba de azzal sem megy)
-
_seth_
veterán
2 liter gyenge változatban + automata váltó egy ekkor autóhoz? Kézi váltóval és a 136 lovas motorral is lomha.
-
-
-
Gaga_30
tag
Nekem ismeretlen ez a G-n, nem volt eddig ilyen problémám. Az ajtókból persze kifolyik a víz ha bekerül, de az utasterem még nem ázott el. Mondjuk az egyéb jelentős számú probléma miatt sűrűn van fepnyitva a motorháztető, így a látható koszt is eltakaítom ahonnan lehet.
A fényezést viszont rendesen tönkretette a fa, illetve a gyantája ami alatt állok.. kb mintha temperával lett volna lefestve anno.. -
vzsryl
nagyúr
Én elszenvedőként tudok nyilatkozni. Ha nem tükörsima az út, akkor kiégeti a retinámat az összes LED-es autó, amikor épp felfele billenti az elejét egy úthiba. De szerintem csak megszokást igényel. Amit nem lehet megszokni, az az, amikor egy dombon megyek felfele, a túloldalról jön egy LED-es, és ahogy előugrik, akkor az durvább, mint napfogyatkozáskor a Nap előbukkanása a Hold takarásából.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Tikakukac
titán
Van egy tonna fényerő, csak kellően lendületes szabályzás nincs mellé. Ez volt a baj a xenonokkal is és a LED-ekkel még annál is inkább.
Ha fognak villogni, nem azért villognak, mert éppen olyan kedvük van, hanem, mert tényleg kisül a szemük. Hogy te ezzel mit tudsz csinálni, well, leginkább semmit. Elkefélt egy dolog ez is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest