- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
skylinelaca #22687 üzenetére
arra, hogy magasabb fordulaton kialszik a check engine, lehet indok, hogy tönkrement az olajnyomás szabályozó és kis fordulaton nem tudja felépíteni a szükséges nyomást. pár ezer forint, nem nagy durranás.
ugyanez nem magyarázza, hogy miért nem húz rendesen az autó, hacsak nem kapcsol vészprogramra az ecu.
-
qdak
addikt
válasz
skylinelaca #21582 üzenetére
elvileg, v is a bal hejzetjelzo egy koron van a masik oldali tompitott al, vhol a vezeteken tunhet el a jel, sajna tav gyogyitanni nem tudok, mikor az enyem csinalta en is 2 napig kerestem a hiba okat
-
qdak
addikt
válasz
skylinelaca #21580 üzenetére
kimerted h eljut e a lampaig az aram? kapcsolo rendbe van ? biztinel is merhetsz h oda eljut e?
mas 5letem nincs, sajna arra nem tudok szerelot -
qdak
addikt
válasz
skylinelaca #21575 üzenetére
nem tom, nezess hibakodot.
kodlampa sokat kibir, nekem konkretan hetekig folyamatosan vizben allt, mint elol, mint az elektronika, minden eson utanegy evig vilagitott igy hiba nelkul.
-
qdak
addikt
válasz
skylinelaca #21573 üzenetére
laampa csatit nezted ?
hatha vmi ereintkezed gond lesz -
qdak
addikt
válasz
skylinelaca #21570 üzenetére
hello
nekem is volt h elment a lampa omi nal, kerdesem, h kicsapta a biztit csere utan? vagy jo volt a bizti?
(nalam godor utan ment el, lampa bizti csere fust... vegig egett a vezetek :@, a lampam hejzetjelzoje csipodott be)
alapjarat: alapjarati motor meg meg /k dolog lehet, nincs lehetoseged hibakodot olvastatni?
esetleg ki is pittyegtethetedsztem aksitol nem csinal ilyent.
esetleg levegosodik a rendszer uzemanyag ellatasa?
most i tippem mas nihncs -
skylinelaca
senior tag
válasz
skylinelaca #21570 üzenetére
még reggeli fejlemény: check engine lámpa akkor világít ha nem nyomom a gázt. Ha odalépek elalszik, de ha hirtelen kinyomom a kuplungot 3-4000-es fordulatnál, majdnem lefullad az autó... akku töltés? Emiatt lehet/kaphat zárlatot az eletromos rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest