Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Most vettunk baratnomnek C-t. Csaladi autonak szerintem kicsi, G astra azert joval nagyobb. Foleg a csomi ami fajoan keves lehet egy nyaralashoz peldaul. Nekunk az 1.2 twinport 80le verzio van, egeszen szepen megy, jol is fogyaszt, az olajcserere figyelni kell nagyon, minosegre es viszkozitasra is, mert egy biciklilanc vastagsagu vezermulanc van a motorban ami igen kenyes. Hatso ulesek szerintem hosszutavon nem kenyelmesek, tul meredek szogben all a hatad. Elol el lehet ferni normalisan, en 181cm-el elferek, de az ules majdnem koppra hatra van tolva. Fek jol fog, nekem a puha kuplung es gazpedal nem tetszik, de ez egyeni problema. Kormanyszervo nagyon konnyen tekerheto, csajos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest