Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
kocolaci
üzenetére
na, hát nem egyszerű játék: alulról elértem a csövet és kb 20-30 centi drótot megforgattam benne... kiszedni nem próbáltam a csonkot, mert csak egy racsnis csavarhúzót vittem, amivel oda benyúlva nem tudtam már elég erőt kifejteni... másik oldalról meg 2 kézzel kitekerhető vacak tartott egy elemet a kesztyűtartó alatt, kesztyűtartót 4db 20as torx... aztán ott volt az anyósülés felőli oldalsó elem, amit szívás volt kiszedni is... majd 10x ugyanekkora szívás szépen visszarakni
mindenesetre ez nem kell szerencsére a pollenszűrő kiszereléséhez, amit cserélni fogok, mert pár hónap alatt elég sok taknyot összeszedett (leporszívóztam azért, mert ennyire futotta)a klímahűtőt megtaláltam, azon is akad kosz, megfelelő helyen ezt is jobban kitisztítom... most csak 20km-es kört jöttünk hazáig: ennyi idő alatt utastérbe se jött víz, de a kocsi alatt se látok...
kép kocsi alól a kifolyócsonkról:
egy meg a pollenszűrő helyéről és a hőcserélőről (még takarítás előtt):
itt hol kellene a kifolyót keresni? a hőcserélő alatt kellene bontogatni és ott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindenesetre ez nem kell szerencsére a pollenszűrő kiszereléséhez, amit cserélni fogok, mert pár hónap alatt elég sok taknyot összeszedett (leporszívóztam azért, mert ennyire futotta)