- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Olyan jó ez a város. péntek hajnalban érkeztünk haza a nyaralásból, úgyhogy pénteken kissé kialvatlan voltam, de gondoltam, hogy sebaj, majd jön a hétvége, és kipihenem.
Péntek este 11-kor hazaértem, a szomszédban buli volt hajnali fél 5-ig. Mintha valamit dídzséskedtek volna a srácok, nem elég, hogy ment a tuc-tuc, hanem volt hozzá még valami, amit vertek is hozzá, mintha valami dobszintetizátor lett volna (lehet, hogy sdforlife a szomszédom:?
). Nem igazán hagytak aludni fél 5-ig.
Ezek után reggel 9-kor már megint ment a tucituci afterparti, mintha extasy-n lennének a srácok, és nekik nem is kéne pihenés, de tényleg. Mindegy, 1-2 óra után elhúztak, végül is 3-4 havonta nagyjából belefér, de az időzítés nagyon rossz volt, hogy nehogy egyszer aludjak rendesen.
Ezek után tegnap déltől este fél 8-ig Edvin Marton művész úr és zenekara próbált hangosan a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, mert úgy az igazi, ha az előadást próba előzi meg. De bazdmeg, hogy 7-8 órán keresztül, egy nyugodt szombaton, hát ez hihetetlen. Ezek után este 8-tól 11-ig lement az előadás is, hurrá, idén már nem lesz több, hál' Istennek, itt az ősz, csak, hogy valami jó is legyen benne.
Kisvártatva ugyanakkor, éjfélkor beindult valamelyik hajógyári szigeti dizsiben a buli, mert hát utolsó nyáréjszaka, ki kell használni. Ez a dum-dum freki meg símán átjön a csukott ablakon is. Nem tudom, mikor hagyták abba, fejemre húztam a paplant, elaludtam 2-re.
Ezek után ma reggel 8-kor megint arra ébredek, hogy valami dum-dum hasít bele a vasárnapi csöndbe, meg hogy valaki valamit kurjongat a mikrofonba. Miután magamhoz tértem, kinyomoztam, hogy Nike félmaraton van a Városligetben - de hogy így ide hallatszódjon, elképesztő. Elvégre pont 2,8 kilométerre van - jó, nem sok épület állja a hang útját, de akkor is. Hány decibellel üvöltetik ezt a szart? Meg egyáltalán, egy futóversenyhez miért kell tuc-tuc zene..?
Na mindegy, pár órát ki lehet bírni.Ezek után délután, miután véget ért a Forma-1, megint jön a zene valahonnan. Azt hittem a futóversenynél van áfterparti, de nem.
Kinyomoztam, magyar dal napja van, és a Radnóti Művelődési központban (RAM) egész este retródizsi és koncertek lesznek, Bétótlászló vezetésével. Kb úgy szól, mintha az ablak alatt lenne, pedig az is vagy 1 kilométer, és köztünk van egy lakótelep, szép, 6-8-10 emeletes házakkal.Egyszerűen imádom ezt a kurva várost, de tényleg. Persze, lehet, hogy túl közel, vagy rossz helyen lakom, de akkor is, ez egyszerűen már elképesztő.
Ki fogok költözni az agglomerációba.London, München vagy Frankfurt agglomerációjába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest