Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

Olyan jó ez a város. péntek hajnalban érkeztünk haza a nyaralásból, úgyhogy pénteken kissé kialvatlan voltam, de gondoltam, hogy sebaj, majd jön a hétvége, és kipihenem. :)

Péntek este 11-kor hazaértem, a szomszédban buli volt hajnali fél 5-ig. Mintha valamit dídzséskedtek volna a srácok, nem elég, hogy ment a tuc-tuc, hanem volt hozzá még valami, amit vertek is hozzá, mintha valami dobszintetizátor lett volna (lehet, hogy sdforlife a szomszédom:? :D). Nem igazán hagytak aludni fél 5-ig.

Ezek után reggel 9-kor már megint ment a tucituci afterparti, mintha extasy-n lennének a srácok, és nekik nem is kéne pihenés, de tényleg. Mindegy, 1-2 óra után elhúztak, végül is 3-4 havonta nagyjából belefér, de az időzítés nagyon rossz volt, hogy nehogy egyszer aludjak rendesen.

Ezek után tegnap déltől este fél 8-ig Edvin Marton művész úr és zenekara próbált hangosan a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, mert úgy az igazi, ha az előadást próba előzi meg. De bazdmeg, hogy 7-8 órán keresztül, egy nyugodt szombaton, hát ez hihetetlen. Ezek után este 8-tól 11-ig lement az előadás is, hurrá, idén már nem lesz több, hál' Istennek, itt az ősz, csak, hogy valami jó is legyen benne.

Kisvártatva ugyanakkor, éjfélkor beindult valamelyik hajógyári szigeti dizsiben a buli, mert hát utolsó nyáréjszaka, ki kell használni. Ez a dum-dum freki meg símán átjön a csukott ablakon is. Nem tudom, mikor hagyták abba, fejemre húztam a paplant, elaludtam 2-re.

Ezek után ma reggel 8-kor megint arra ébredek, hogy valami dum-dum hasít bele a vasárnapi csöndbe, meg hogy valaki valamit kurjongat a mikrofonba. Miután magamhoz tértem, kinyomoztam, hogy Nike félmaraton van a Városligetben - de hogy így ide hallatszódjon, elképesztő. Elvégre pont 2,8 kilométerre van - jó, nem sok épület állja a hang útját, de akkor is. Hány decibellel üvöltetik ezt a szart? Meg egyáltalán, egy futóversenyhez miért kell tuc-tuc zene..?
    Na mindegy, pár órát ki lehet bírni.

Ezek után délután, miután véget ért a Forma-1, megint jön a zene valahonnan. Azt hittem a futóversenynél van áfterparti, de nem.
    Kinyomoztam, magyar dal napja van, és a Radnóti Művelődési központban (RAM) egész este retródizsi és koncertek lesznek, Bétótlászló vezetésével. Kb úgy szól, mintha az ablak alatt lenne, pedig az is vagy 1 kilométer, és köztünk van egy lakótelep, szép, 6-8-10 emeletes házakkal.

Egyszerűen imádom ezt a kurva várost, de tényleg. Persze, lehet, hogy túl közel, vagy rossz helyen lakom, de akkor is, ez egyszerűen már elképesztő.
    Ki fogok költözni az agglomerációba. :(

London, München vagy Frankfurt agglomerációjába.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés