- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya #38299 üzenetére
Egyrészt olvasd el, hogy én mit írtam - újra, értelmezve - és esetleg leesik, hogy egy cseppet eltér a véleményem az övétől. Majd ha megy az értelmezés, akkor esetleg fogalmazd újra a "vádaskodást".
Másrészt meg igen, feletted egyértelműen ítélkezem, szemlátomást semmivel sem vagy jobb annál az emberkénél, akit büntetni akartál (de legalább mindenki mást is sikerült, aki ugyanabban a lépcsőházban lakik és még igazolva is látod magad). Nyilván lett volna valamilyen elfogadhatóbb mód (akár sokszor kéred, akár a többi lakóval együtt). De nem úgy tettél és még reklámozod is.
És nem, nem vagyok szent, könnyen felkúrom magam én is hasonló eseteken, de eszembe nem jutna úgy reagálni, hogy azzal másoknak kellemetlenséget okozzak. A te szomszédaid is nyilván örültek, hogy a kellemetlen lakón kívül még a te büntetőakcióidat is el kellett viselniük. E logika alapján te is kaphattál volna tőlük egy kis kiképzést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest