- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Persze, vannak ott is normalis emberek, nem is allitottam, hogy nincsenek. Mondom, masok az igenyeink, elvarasaink, nekem alapvetoen azzal van gondom, hogy pl higieniaban a tobbseg meglehetosen igenytelen. Nagy reszuk igen komolyan rasszista, hordjak magukban a naci gyokereket es en ezt keptelen vagyok joizuen toleralni.
De persze vannak kivetelek, volt fonokomek halal rendesek, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Sot, egyszer egy kis faluba vittem egy cseszett nagy varrogepet egy kis csaladi vallalkozasnak, de nem volt hazafele fuvar, igy aztan ottragadtam es mikor ezt megtudtak (lattak, hogy meg mindig ott allok este 10-kor), meginvitaltak a vendeghazukba, enni-inni adtak, veluk is valtok havonta, kethavonta par sort.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest