- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Aktív témák
-
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #44695 üzenetére
Nálunk az éjjel esett. A talaj leginkább egy vizes mosogató szivacshoz hasonlít. Csicsog a víztől! Minden lépésnél szörcsög, cuppog, pedig homok. Már a homok is telítődött, nem képes elnyelni több vizet, egészen kevés esőtől is rögtön sár van mindenhol.
Szerintem ezt már csak a vízi madarak és a gombák szeretik. A vadkacsáink pl láthatóan élvezik, hogy állandóan vizes minden.
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #44582 üzenetére
Kaják között érdemes a száraztésztákat átnézni.meglepően sok kis dög tud lenni benne. Bár megjegyzem az inkább zsizsik, ami a babot, tésztát, rizst szereti.
A moly az állati eredetű anyagot kedveli. Úgymint gyapjú, nercbunda, párnatoll, stb. ezért ők inkább a szekrényben laknak.
moly:
zsizsik:
Ha zsizsik, akkor dobd ki a kaját, vagy tedd fagyasztóba egy hétre, ha moly, akkor tegyél a szekrénybe levendulás tasakokat, vegyél molyirtó szert, permetezd be a szekrényt.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #44347 üzenetére
Szakadár. Vagy szerencsés. Lehet válogatni a jelzőkben.
kételkedem: Olvasószemüveg vagy egész napos viselet? Ha megszokod, az úszáson kívül már semmiben se fog akadályozni. Én abban fociztam, bringázok, nem akkora gond. De persze jobb volt szemüveg nélkül, de az csak másfél évig tartott. C'est la vie.
pohár: Tuti nincs más, fontosabb? Nekem nem is tudom, hányadik helyen szerepel a tévé. Most egy 16-17 col körüli ősrégi CRT van, eltörpül mindegyik szobában, de nem valószínű, hogy idén vagy jövőre kétszer ekkora, vagy akár nagyobb tévére lesz cserélve. Arra a heti pár órára, amennyit használom...
-
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ngabor2 #43209 üzenetére
de látod, IMF-fel is baszakodnak (ami nem tesz jót a valutánknak), csontvázakat találnak - amiről kiderül, h mégse, de akkor már mindegy...
Ma is olvastam, újabb csontvázkeresés.Gratulálok.
Nagyon.Ft-ra nem tudod átváltani? Vagy inkább úgy teszem fel a kérdést: nem érdemesebb most már?
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #42885 üzenetére
Igen, a nagy találmány a munkatankönyv, amit teleír a gyerek, tehát semmi esély az öröklésre, használtként eladásra!
Egyébként tényleg sok függ attól is, hogy az adott iskola melyik tankönyvkiadó szerződött partnere, ahogyan azt FehérHolló is írta!Könyvosztás közben beszélgettem a tanárnénivel, mondtam neki, hogy nem látom értelmét annak, hogy gyakorlatilag ahány iskola, annyiféle könyv és módszer. Sőt, az iskolában minden évfolyamon más és más összeg a tankönyv ára osztályonként, ugyanis iskolán belül sem ugyan abból tanulnak adott évfolyamon az "a"-sok, mint pl a "c"-sek!
Mikor én tanultam, az egész országban pontosan ugyan azt a könyvet kapta minden általános iskolás.
Meglepetésemre a tanárnéni teljesen egyet értett velem!
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2 #42881 üzenetére
Régi szép idők, amikor a fizika tanár ráuszított minket a könyvre, hogy keressünk benne hibákat. Amit találtunk ellenőrzés után elküldte a könyv szerzőjének. Ismerte az ürgét, és nem tartotta szakmailag annyira jónak, hogy szíve szerint megengedje neki szakkönyvek írását. Igaza volt, de sajnos nem ő dönt az ilyenről. Mint ahogy arról sem, hogy melyik fizika könyvet használjuk. Bár ez még furább.
-
válasz
ngabor2 #42873 üzenetére
Én nem szoktam nyalni, kitartok az elveim mellett a végsőkig
. De most megyek, mert a pillanatragasztó eltávolítási projektre kell koncentrálnom
.
#42874 kételkedem: A gyereknek jobbulást
. Én is hasonlóképpen éltem át mindezt, bár nekem csontom még nem, tört, de annál több sérülésem és zúzódásom volt már, legfőképp motorbalesetekben, borulásokban, csúszásokban
. Aludni nehéz volt, de a fürdés még nehezebben ment, főleg ha nem volt aki segítsen, az öltözködés meg végképp kiakasztott
.
-
-
fokukac
nagyúr
-
tiv83us
veterán
válasz
ngabor2 #42271 üzenetére
Es ha egy kicsit gyorsabb mint hangsebesseggel meno vonat tetejerol elorditod magad, aztan a vonat lelassit, utana utoler a hangod?
#42263: Jah, augusztus 20, pentek volt tegnap. 35c vokt buffolo szarnyak darabja a Buffalo Wild Wings-ben, ingyen celery, meg ranch on the side
-
Pisztillus
senior tag
válasz
ngabor2 #41731 üzenetére
Ez már szép darab, kár lett volna érte! Fogyaszd őket egészséggel!
McKane: Na igen, a mai hazai foglalkoztatáspolitika kissé érdekes...
Bölcsész: Gyűjtőfogalom, oda tartozik pl. a művészettörténész is. Anno a nővérem is ezt végezte el, és elég sokáig tartott, míg kapott megfelelő állást. De kitartó volt, és most olyan helyen dolgozik, ahol eredetileg is szeretett volna. -
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #41710 üzenetére
(#41709) neduddki
Az első képen a Túr bukó látható, itt torkollik a Tiszába a Túr. Bár fürödni szigorúan tilos, mégis rengetegen köztük mi is fürdenek itt.
A második kép a bukótól száz méterre a Tiszán horgonyzó rendőrállomáskén üzemelő hajó látható.
A harmadik képen a túristvándi vízimalom van. Máig üzemképes, ottjártunkkor a turisták kedvéért épp őröltek.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2 #40140 üzenetére
pontosítok: egy októberi esős hétfőtől, júliusban, nyári főszezonban...
megjegyzem milyen abszurd már, hogy minden szálláshely ilyenkor a legdrágább.. Aki most van nyaralni jó drágán az hogy örülhet ennek a fergeteg strandidőnek. Persze van aki nem strandol a nyaralás alatt. Akkor lássuk mihez jó még a szakadó eső: ...
Nem nagyon jut eszembe.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest