- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #49801 üzenetére
A napi rendszeresség esetében is változó, ott a mennyiség erősen számít. Napi 1 pohár sör vagy vörösbor akár jó is lehet. A baj akkor van, ha nincs mérték, és naponta liter fölé emelkedik a mennyiség. Lehet, hogy a delikvens nem lesz részeg, de a máj nem fog nagyon örülni, az biztos.
Az alkohol akár ideális tápanyag is lehetne, ha nem lennének a mindenki által ismert mellékhatásai. De mértékkel fogyasztva nem okoz problémát.
-
NoLF
veterán
válasz
zoltanz #49799 üzenetére
persze hogy nem vetem meg. de egy természetes alapanyagokból főzött, vitamindús ital szerintem nem összeegyeztethető a műanyagokból, színezékekből és ízesítőkből álló, kajának kinéző trutymóval (gondolom láttad a food inc, és a super size me c filmeket)
természetesen egy finom pálinka, és eg-két pohár bor/korsó sör sem összeegyeztethető a napi soksok keverttel és pancsolt borral.
de mint ahogy mocskot sem eszem, úgy mocskot sem iszom. s amit iszom, abból is annyit, amennyit elegendőnek találok - egy vacsihoz ritkán iszom meg egy üveg pálinkát és 3 üveg bort
-
Pisztillus
senior tag
válasz
zoltanz #49799 üzenetére
No igen, de az hogy valaki rendszeresen fogyaszt egy-két üveg jó sört, vagy pár pohár jó bort, az nem egyenlő azzal, hogy alkoholista! NoLF pedig szvsz. bőven az első kategóriába tartozik, a másodikra esélye sincs. (Ráadásul az alkesznek már szinte csak az számít, hogy alkohol legyen benne, az már rég nem, hogy milyen forrásból, pl. tablettás bor.)
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
venember83
nagyúr
válasz
zoltanz #49440 üzenetére
Ne légy már ennyire szűk látókörű. Szerinted az amúgy is segítségre szoruló Magyarország pénzéből kapnak? Vagy a magyar hozzájárulás egyáltalán elég lenne bármire is? Ja, nem, majd még hozzáteszik a görög, román részt is, akik ugyancsak kb. államcsődben vannak.
adyz.: Nem, hanem a lusta moderátorokra, akiknek ilyenkor elsőbbségben kellene részesíteniük bizonyos prohardver tagokat, mondjuk rangnak vagy a regisztráció dátumának a függvényében, hogy ne mindenki szívjon.
-
válasz
zoltanz #48284 üzenetére
Áh, az még szinte új, és nagyon is tapad, szóval majd ha mégis úgy döntök hogy körbebicajozom a földet (hú, de hülye ötlet), amit soha sem fogok, és nem is gondoltam még rá, szóval akkor majd útközbe lesz. Még anno Lada 2105 és 07-en megtapasztaltuk annak a jó kis orosz guminak minden előnyét és hátrányát.
-
Bubu79
addikt
válasz
zoltanz #47370 üzenetére
Most röhögsz, de Caprin láttunk majdhogynem monorail szélességű tűzoltókocsikat is - Olaszban vannak helyek, ahol még ez is nagynak számít
Iszonyat sok régi Fiat Pandát is láttunk még szolgálatban, főleg a kanyargós hegyi szerpentinek mentén fekvő kisvárosokban...
Egy biztos, az Olasz rendőröknél nincsen stílusosabb a Földön - némelyik autójuk annyira szép, hogy az már szinte fáj
A göncüket meg valami főmufti divatdiktátor ollózta össze
-
-
tbs
addikt
válasz
zoltanz #46673 üzenetére
Gondolom kutakodás valamilyen szinten, de Rá vagyok kíváncsi, nem a környezetére. Konkrétan azt néztem meg, hogy nincs-e vmi elszabott helyen a világban, tudunk-e majd beszélgetni. SMS már röpült is, jelez, ha lesz ideje dumálni.
Az életemből kimaradtak a véresverejtékes "szakítások" (nem is nevezném így, ez túl durva szó
), nem okoz problémát a kapcsolat további ápolása egyikőnknek sem... A zavarós kérdés ilyesmire irányult volna, elnézést.
-
tbs
addikt
válasz
zoltanz #46671 üzenetére
Kutakodás..?
Londonban él már jó ideje... Néha szoktunk dumálni (évente 1 max. 2 alkalommal). De jó apropó ez, hogy felhívjam ma...
"Sajnos" nincs annyi "exem", hogy nem bírjak kapcsolatot tartani Velük. És örülni, hogy jól alakul a sorsuk. A szeretet örök, a szerelem - múlt.
(Elbacott egy kifejezés ez az "ex"... Mitől lesz "ex" valaki..?)
szerk.: Oké, félreérthető volt az "azóta"...
Bocs. Amúgy téged miért zavar, ha nem túl indiszkrét a kérdés...
)
-
kételkedem
addikt
válasz
zoltanz #46532 üzenetére
Gondolom a társadalom megtisztulására gondolnál akkor is, ha most éppen egy könnyű haslövéssel feküdnél egy szántóföld kellős közepén, melletted meg szaladnának el azok a szerencsések, akik még képesek szaladni!
A megtisztulás mellett ne feledkezzünk el a szaporulat szabályzó hatásáról sem! Ha nem lettek volna háborúk (minél nagyobb, annál jobb!) kitudja, talán már 10 milliárd emberrel kellene osztozni ezen a sárgolyón!Szerintem gondold át ezt a dolgot még egyszer!
-
Воланд
titán
válasz
zoltanz #46466 üzenetére
Ha öregszik akkor le kell cserélni egy fiatalabb modellre és az sem baj, ha az illető tényleg modell.
Na, de viccet félretéve, bár én még fiatal vagyok, eddigi életem során egyetlen egy nővel találkoztam aki okos is és gyönyörű is egyszerre és "kielégítené" minden igényemet (és most itt tekintsük el a fizikális részektől) a vele való együttlét.
kételkedem: És milyen körülmények között lehet rámondani egy cégre, hogy "akkor most te állami irányítás alá kerülsz"?
Szerk.: Alkotmányon kívül, lehet, hogy uniós versenyjogba is ütközik, nem? -
lujó55
addikt
válasz
zoltanz #46069 üzenetére
Bele sem lehet gondolni, mi történt. Lehet legyinteni rá, hogy "á, az messze van innen", de annál sokkal tragikusabb a helyzet: azokon a területeken ahol ez történt soha nem lehet termeszteni már semmit. Az EU úgy megb.sz bennünket, hogy a román aranybányás cirkusz kismiska hozzá képest.
Ezt elolvastam és ülve maradtam: még egy ilyen hülye technológiát! Arra vártak a nyitott tárolónál, hogy az iszap elveszítse a folyadékmennyiségét párolgással. Az eső meg pont arra nem esik majd, mi? -
BlacKSouL
addikt
válasz
zoltanz #45818 üzenetére
Most el kell terelni arról amit megoldani nem tudok.
Ha nem lenne szörnyű vonatkozása a mondatnak, azt mondanám hogy a munka szabaddá tesz. Ez persze nem igaz, de sokkal inkább agyalok azon, hogy a következő Honda Civic ablaktörlőjének alkatrészeit ki szállítsa nekünk, mint azon amin amúgy e helyett agyalnék otthon a szobában ülve. És bár fergetegesen jó idő van kint, verőfényes napsütés, enyhe szellő és 12 fok, még kirándulni, gyönyörködni sincs kedvem az immár csodálatosan sokszínű lepelbe burkolózó, és azt napról napra változtató tájban. -
-
-
Tim82
félisten
válasz
zoltanz #45385 üzenetére
T2050-nel elég messze van a gamerségtől. Nem is lehetne sokkal jobb CPU-t belerakni, köszönhetően az FSB-nek. Az MXM meg vagy úgy van, vagy nem. Nemrég Kalandor írt egy személyes bejegyzést az új szerzeményéről, egy HP nx9420-ról, amiben elvileg MXM foglalatos VGA van. A gyakorlatban viszont nem, utánaolvasgatva kiderül, hogy a saját gyári videokártyáján kívül semmi más nem működik az adott notitípusban. Ennyit a gamer notebook-okról és a cserélhető noti VGA-król.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elfelejtettem a film címét
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iOS alkalmazások
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest