- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #44798 üzenetére
Nem tudom mit szedsz, de hagyd abba - Justin Timberlake-t szólongatsz, miközben nekem posztolsz. Mit szeretnél a nevezett egyénnel kezdeni?
-
bolondember
MODERÁTOR
ne feledd Topi, h mi mostana mávról beszélünk.
Ahol a mai napig érvényes:
hogy ami kerek, azt visszük, ami szögletes - azt gurítjuk, de csak addig, amíg kerek nem lesz. Utána lehet vinni tovább.@Justin Timberlake: most nem a jóízű birkózásról volt szó. Szimplán csak a felmelegedésről. És a végén, még kiderül - lehet az azonos nemű egyénnel folytatott fogócska (te esetedben menekülés) még jobban felmelegít, mint egy sima dörgi-dörgi.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #44796 üzenetére
Utóbbi lehetőséget meghagynám másnak - a globális felmelegedés számomra riasztó dolog, nem fér bele a világképembe - de amennyiben Te az elfogadás híve vagy, úgy jó fogócskázást
Mellesleg azért tényleg érdemes megnézni azt is, hogy kit akar az ember takaró alá ráncigálni, mert bár lehet, hogy néhány feltétel esetleg stimmelne fokukacnál is a szomszéd nénivel, mégsem hiszem, hogy egy jóízű birkózásban benne lenne vele a már említett delikvens - pusztán a kimelegedés okán
-
válasz
venember83 #44792 üzenetére
És miért kell bevárni az előzőt (vagy az utánunk levőt) ?
Igazán nem értem mire van a menetrend, ha nem tartják be, amelyik vonat késik, amiatt ne késsen a többi is, azt tegyék "parkolópályára", vizsgálják ki miért késett..., ne 1 vonat miatt szívjon a többi. -
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #44786 üzenetére
Cserébe viszont a járatsűrűség lényegesen nagyobb, mint ezelőtt százötven évvel. Ezt valahogy ki szokták felejteni a bírálók, és ez is felelős a késésekért, valamint a sok esetben lassú tempóért, mert minek siessen a vonat, ha a következő állomáson úgyis be kell várjon egy másik vonatot? Inkább megy lassabban s nem vár annyit.
Fűtés: Én addig örülök, amíg nem fűtenek. Nem lesz vicces a fizetésem harminc-negyven százalékát fűtésre kiadni. Akkor már inkább alaposan felöltözök otthon, a jól szigetelt lakásban úgyse lehet még annyira hideg.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #44768 üzenetére
Kedves kollega, ventillátorral hogyan is fűtesz?...
Burzsuj vagy, mert nálatok legalább bekapcsolták. Nálunk nem. És takarón kívül nem áll rendelkezésemre más "lakásfelmelegítő" eszköz.
A korszerűsítés meg annyiból állt, hogy jöttek a szakik, lekapták a fűtőtesteket, kicseréltek a szabályozócsapokat, aztán visszarakták a régi fűtőtesteket. Tekintve, hogy az egész fűtőrendszer kb. 40 éves, ezt korszerűsítésnek talán túlzás volt neveznem.
tiv83us: ha neked lenne problémád a fűtéssel, nem élcelődnél itten.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #44784 üzenetére
na, az tök jó.
legalább van ami jó.Baatonlelle - Budapest is nőtt, BP-Füzesabony is (bár az nem annyit, mint a balatoni).
Komárom - Székesfehérvárt meg már fel se merem hozni. -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #44782 üzenetére
Vasútbuzi ismerősöm szerint a Budapest-Szolnok távot cirka ugyanannyi idő alatt teszi meg a vonat, mint 1847-ben.
Gyorsvonat, sebesvonat, valahol megááááll, ha megááááll
Hadd mulatom ki magam igazán -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #44781 üzenetére
Viszont legalább a jegy 20x drágább lett
-
válasz
MÁV - Mindig Állandóan Változunk ? én ebben kételkedem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
dehogy ugyanannyi!
dehogy.
lassabb lett.
Legalábbis azokon a vonalakon ahol én jártam.
-
kételkedem
addikt
Szép napot mindenkinek!
Vonattal jöttem dolgozni!
Tudom, több ezer ember ment ma dolgozni vonattal, de én egy kis túlzással 20 éve nem vonatoztam! Szerencsére semmi sem változott az elmúlt két évtized alatt! Ugyan annyi idő alatt teszi meg ugyan az a szerelvény ugyan azt a távolságot. Ugyan olyan retkes, koszos, mocskos, lepukkant és büdös, mint régen!
Megvan az állandóság a rohanó világunkban!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #44778 üzenetére
Napi hány farokcsóválásra gondoltál - és mennyire összesen? Csak hogy képben lehessek a büntetési tételekkel
-
NoLF
veterán
még mindig van egy szabad hely az oktoberfestre, akit érdekel, kokettáljon
-
BlacKSouL
addikt
Ezeket a kocsikat úgy tervezik, hogy ha 50-el nekicsúsznak egy fának akkor szinte maguktól kettészakadnak. Vagy nem?
-
fokukac
nagyúr
kedves kollega, szerinted nálunk be van? Pedig még fűtés-korszerűsítés se volt... A kis ventillátorommal fűtök 3 hete. De amúgy az a titok, hogy nem szabad kihűlni a lakást. 2 éve nem voltam otthon ikyenkor, és amikor hazaértem, 12 fok volt. Akkor bekapcsolták a távfűtést, miután már egy hete hideg volt, és 3 nap volt, mire felfűtötte annyira a kérót, hogy nem kellett kabát.
Szóval, ha a fal lehűl, az már a vég. Idén úgy döntöttem, hogy nem hagyom, tartom a 19-20 fokot. Meg ha kisüt a Nap az is segít, a déli fekvés sokat számít...
-
Szép hetet mindenkinek, Hétfő, de legalább nem esik
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #44762 üzenetére
kellemeset.
új hét.
-
pohár
félisten
de jó, ma is 3-ig rohadhatok a suliban 8:40-től
a koránkelésről nem is beszélve -
ngabor2
nagyúr
jó reggelt, kellemes hétfőt
-
Probber
őstag
Ilyen is rég volt. Álmos és fáradt vagyok, de egyszerűen nem tudok elaludni és vészesen közeleg a hajnal.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #44746 üzenetére
Te mindig találsz ilyeneket
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #44747 üzenetére
De, természetesen lehet. A probléma ott kezdődik, amikor elfogy az aszfalt és jön a terep. Egy komplett tekerés idejét felemésztő takarítás tart vissza, no meg féltem a technikát is a sártól.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #44745 üzenetére
Na nem. De ha már így megkérdeződött..
Péntek este nem terveztem lemenni, nagyon álmos voltam napközt. Mégis úgy alakult, hogy éjfélig lent voltam a városban. Másnap keltem 10 körül, és úgy gondoltam beugrom melóba, van pár elmaradt dolog, hétfőig annyira nem ért rá mind. Közben felhívtam egy ismerősömet (a régi sztorit..) és mondta hogy ő palacsintafesztiválra kapott meghívást. Jéé, csak nem, én is. Ugyanoda. Na, akkor rákérdezek munkatársamnál, ő hívott meg. Mondta hogy 3 körül kezd, de majd még szól. Beérek 11 után, erre hív, hogy menjek 12-re, ebédeljek velük. Hűha, na akkor melónak nem sok idő maradt. Közben anyámnak is mondom, ő meg örült, hogy nagyanyám tévéjét el tudom hozni mer' rossz. Hát mondom majd..
Lementem, segítettem csillagpalacsintát sütni előkészületként, majd ebédeltünk, bográcsgulyást. Aztán valahogy még engem is beneveztek a családi csapatba. Ugyanis a Guinness-rekord kísérlet mellett még palacsintakirály verseny is volt.
Na a rekord megdőlt, a világon egyszerre mi sütöttünk a legtöbben palacsintát. Valami 250 körüli szám volt. Közben munkatársam megkreatívkodta a palacsinta-tálját, eper alaptémára építkezve. Lezsűrizték, majd később kihozták hogy bár más nyerte, de különdíjat kaptunk. És miénk volt az igazi minőségi munka. Mindenki dicsérte. Á, ehun egykét kép e:
[link]; [link]Aztán rohantam nagyanyámhoz a tévéért, mert 8-tól meg Edda koncert volt egy harmadik helyen. Na az már igazi komoly dolog volt. 2 órát lenyomtak a srácok. Müvek, Müvek, Edda Müvek!!
Szóval így értem haza éjfél körül. Pörgős jó kis nap volt. -
Winner_hun
félisten
-
venember83
nagyúr
Blackie, valld be, hogy a hétvégén Csillebércen voltál. De legalábbis szombat este kilenctől vasárnap reggelig.
-
BlacKSouL
addikt
Aha... hát ha a kérdésükre hogy "Miben segíthetek, szép hölgy?" azt válaszoltad ártatlan szemekkel, hogy "Ó hát én tulajdonképp dugni szeretnék.." akkor hidd el hogy az "..egy ilyen kis izét vagy kütyüt egy olyan másik kütyübe vagy izébe.." folytatást már egész biztosan nem hallották meg
Úgy meg nem csoda hogy elhúzták vagy 5 órán keresztül..
-
bnss
veterán
Szép vasárnap estét mindenkinek!
Kicsit lehetne kevésbé csapadékos is ez a szeptember, remélem a holnapi naptól tényleg jön az enyhülés. Jó lenne már biciklizni egy kiadósat.
-
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #44729 üzenetére
De bizony rola.
-
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #44719 üzenetére
Janoskat kerdezd meg, hatha
-
Dylen
senior tag
hangfalat vettem
-
NoLF
veterán
egy kis délutáni fokhagymás borsos csirkemáj baconbe göngyölve s megsütve, hozzá fokhagymás-baconos spenótmártás és petrezselymes főtt krumpli manifesztációja, merthogy nem volt időm másra.
-
Valakinek van pécsi ismerőse aki megtenne egy szívességet? Egy tápegységet kellene megtekinteni, esetleg letesztelni, ha úgy alakul intézni a megvásárlását, aminek költségét utalom számára ha megbízhatónak tűnik az illető, természetesen egy kis jutalékot is adnék neki, mert úgy korrekt.
-
Tim82
félisten
Ha valakinek van Undefined nevű ismerőse, el ne felejtse felköszönteni!
-
neduddki
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Jó kis krimi a Törés (2007) Sir Anthony Hopkins főszereplésével, Rosamund Pike sem rossz benne.
-
zoltanz
nagyúr
"Hiába vagy bika, felsőtested fika"
"Ni csak, ni csak!
Hátamban egy bicsak!" -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #44703 üzenetére
akkor marad a házi
tope: egész jópofa vers, csak ezek a nyelvtanhibák, ááá
a bújikot hogy lehet ly-vel írni, meg a bizát 2 z-vel??
na meg a bolt nagy b-vel, ááá
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11