- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Bubu79 #47509 üzenetére
Egyetértek, a koránkelés tényleg mondjon le! (Bár ez most már rajtam nem segít...
)
Tildy: Ez tényleg RAM hibának tűnik, úgyhogy jöhet neki az ereszd el a hajamat, játék, videoszerkesztés, renderelés: minden olyan, ami megtekeri a VGA-t (és a RAM-ját). Remélhetőleg hamar cserélik, ez így nem ok.
Amúgy meg: Pálinkásat mindenkinek!
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #47471 üzenetére
A "természetbeni juttatást megtarthatja magának" = "ha kígyóember, oldja meg az anális behatolást magának"?
ÉKE!
Amúgy abban a lakásban az az igazán durva, hogy 1. hangulatot doppingoló berendezés
2. vízesés
3. biliárdasztal van, de sehol egy ágy? ("Virág elvtárs, se ajtó, se ablak?")
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #47288 üzenetére
kollegám renault 19esének se víz nem kellett, se langy, elég volt egy ajtóbecsukás is kb -5 fokban. megérkeett valahova, leállította a kocsit, kiszállt, becsukta (nem csapta) az ajtót, s láss csodát, hátsó szélvédő BAMMMM
kételkedem: biztos jó lesz, szeretem a várakat.
vettem bakancsot egyébként, decathlon, 46os méret jó rám, 5.690.- Ft
ronda mint a bűn, de évi 1-2 alkalomra úgy vélem, tökéletes lesz. jól tartja a bokát, kényelmes a talpnak, és csúszásmentes gumitalpa van. de lehet, idén nem vizsgázik...
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #47281 üzenetére
langyos =/= meleg, forró
Ha óvatosan éppen langyos vizet csurgatsz a szélvédőre, akkor nem reped. Ha mínusz húszban rálöttyintesz egy vödör forró vizet, akkor a fizika fog győzedelmeskedni az emberi elme felett
(#47283) NoLF
Tátra =/= Visegrád Persze attól még egy napot Visegrád és környéke is megér! Cipőt vettél már? -
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #47132 üzenetére
nópara.
most meg lesz büntetve mindenki. Aki ott lakik azért, aki felelős azért, aki nem felelős azért.
kéne szerezni egy repülőt
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #47054 üzenetére
Lehet, hogy a dokinéni is félt egy picit az injekciótól és csak magát próbálta nyugtatni!
Egy újraélesztéshez használt defibrillátort loptak el ismeretlenek egy jászberényi általános iskolából - közölte a Jász-Nagykun Megyei Rendőr-főkapitányság. A betörés még a hétvégén történt, az okozott kár több mint 600 ezer forint.
Ezúton kívánok mielőbbi jobbulást az elkövetőnek! Gondolom rendetlenkedik a szíve, azért vitte magával az eszközt, hogy ha bárhol rosszul lesz, ne kelljen defibrillátorért szaladgálni!
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #47051 üzenetére
A kézfejébe kapott a vizsla a labda helyett, nem a fenekét marcangolta szét!
lujó55nek pedig jobbulást!
A vizsla eszméletlen érzékeny lelkű jószág! Pontosan tudja, hogy fájdalmat okozott neked, még ha véletlenül is. Most felettébb bántja a dolog, így inkább száműzetésbe vonult. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #47051 üzenetére
óóóó..
én egyszer beleléptem két rozsdás szögbe - jobb talppal.
elbicegtem a dokihoz (akkor még uszkve 1,5 km-re volt a rendelő).
Kaptam BAL oldalra egy tetanuszt.majd hazabicegtem. Nem tudtam melyik lábamra sántítsak.
Nem volt könnyű szülés. Háromszor ilyen messziről előbb értem volna haza épen.
-
-
válasz
Bubu79 #46411 üzenetére
Bazze inkább fizetek adót, de ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nem rossz elképzelés hogy a többet keresők kapjanak többet, de miért az átlag és az alatta levőket szívatják meg mégis, elmennek a oda
UI: Majd azt hiszik ettől megemelik a dolgozók bruttó bérét, hát hol élnek ezek, örül a nép ha van munkája, nemhogy majd szól a munkáltatónak hogy te meg emelj már.
-
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest