Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #45724 üzenetére
Természetesen igen.... de tojtak rá...
-
csapos2
addikt
A mókusok megszegték a hallgatási fogadalmat...
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44372 üzenetére
Már próbáltam megkérdezni, de mindig hosszú sor áll előtte. Inkább hagyom.
Új az ágyad?
Kukuc: Hm... még a végén kiderül, hogy van ízlésed. Bár a bundamániád kissé perverzen hat, de neked elnézem. ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44370 üzenetére
Van olyanom, jól emlékszel. Sóvárgásom tárgya nem mindig definiálható, vagyis az én szegényes szókincsemmel nem. Fene tudja..
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44367 üzenetére
Van pár jelöltem. De ez most, hogy jön ide?
-
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #44234 üzenetére
Ó bakker, majd előkeresem akkor neked a fotóját, amit átküldtél. Igyál már valamit! Szörnyű vagy.. ;-]
Há' nem találom... egy alkalommal lődörögtél az utcán, és valami szórólapokat nyomkodtak leányok az emberek kezébe, a szóbanforgó gida is ott volt. Szóbaelegyedtél vele, meg megkérted, hogy lefotózhasd, el is küldted a képet nekem PM-ben. Na, ha így sem, akkor reszelj sajtot.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44227 üzenetére
Gidák. Emlékszem egyre, akit rég mutogatott nekem. Édes őzike szemei voltak. (Nem a zöldfejűnek, mielőtt bárki belémkötne)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44218 üzenetére
Akkor alkalmazza napi rendszereséggel, és nem lesz probléma.. hm?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44216 üzenetére
Ugye..ugye? Pont, mint te! Szerintem szexuálnia kellene egy nőszeméllyel.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44200 üzenetére
Én nem opelre gondolok most, hanem pin@ra, de ez mindegy... Amúgy a vectra volt a megjegyzésem tárgya, azt nem tudtam, hogy a bari ilyen nagymenő lett.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #44194 üzenetére
Hímnemű egyedekre veszélytelen vagyok, nincs mitől tartanod.
Eladtad már a vacak opeled, vagy kivitted a roncstelepre?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44182 üzenetére
Nem kellene neked egy kis fűrészport pakolnod?
-
csapos2
addikt
Keltsek hangulatot a buzi topic-ban? Igazából nincs most kedvem, de ami késik, nem múlik... ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #44169 üzenetére
Báránykám, neked nincs mitől tartanod. Mondjuk a kócosnak sem, nem szeretem a bundásokat.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44164 üzenetére
Ej te de nagyon süket vagy, nemrég kiderült, hogy egy szőke nő. Köztudott, hogy magas, így a lábai is szép hosszúak, ami a csacsinak igen tetszik. Lehet kikezdek vele, már ha valóban nő.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #44095 üzenetére
Ez egy egyszerű elírás kiskócosom... i=o
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
Na kérem, akkor most, az lesz, hogy vagy jön egy nő és ellátja a bajom, vagy nagyon nagy baj lesz...
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #43951 üzenetére
Én nem tudom.. Mi ez?
-
csapos2
addikt
Na kíváncsi vagyok sikerül e...
Mindenesetre, nagyon ott van a szeren.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #43945 üzenetére
Eddig azt hittem az eszedért tartanak. Most meg kiderül, hogy bányaló vagy...
-
csapos2
addikt
Kívánós lettem... Terhes vagyok?
-
csapos2
addikt
.
Béna vagyok Kócosom. Még gyúrok erre...
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #43545 üzenetére
Nem köztünk van/volt kapcsolat kis kócosom. (Bár tudom, hogy csak a reggeli véradagod szívod) ;-]
Jut eszembe, kiskorsónak meg sok boldogat. Jó vén vagy már te is.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43400 üzenetére
Szerintem az egyetlen módja annak, hogy kiderítsük mi baja a csontjainak, a testüregmotozás... küldjétek a csacsi felé a lányt.
-
csapos2
addikt
Hogy én milyen kedves voltam régen. [link]
Tojgli, mennyi lehet a súlya a néninek? -
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43390 üzenetére
Tehát, jól értem a dolgot? Adva van egy tojás formájú méhecske, akinek tejpor van a zacsijában, és azzal vigéckedik a bokorban, egy oda nem illő életforma kipviselőjével?
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43388 üzenetére
Zümmögve repkednek ide oda?
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43385 üzenetére
Bolondom, mesélj már nekem kérlek, erről a kicsapongó tojásról. Miket művel ez, azzal a szegény, 50 kg-os kisleánnyal?
Magashomlokú barátom: Ezt csak, mint lehetőséget kínáltam fel, nem fenyegetés volt. Mindazonáltal, a tegnapi kis tréfád után, megérdemelnéd. ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43324 üzenetére
Azért ne vegye el a kedved.. még akár jó is lehet... a kedvedért megpróbálom.
Tojglikám: Most nem fogom tudni megnézni, de otthon első dolgom lesz. Ám téged ismerve tuti valami trilló csilliós dolgokat ajánlgatsz itt nekem. Amire egy válaszom van:
Nem vagy te egy kicsit kabbef@szom? ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #43318 üzenetére
Az nem segített a *****nél sem. Nem hiszem, hogy itt beválik.. de azért értékelem a segítő szándékot. ;-]
*Nem biztos, hogy ilyet szabad írni. :-)
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #43315 üzenetére
Ez tuti ragasztós, ahogy a régi is az volt, amit kezelésbe vettem ifjú titán koromban. A feszgetős módszerrel sikerült kellemes perceket szereznem magamnak... lehet kihagyom. Azért köszi az infót.
És menjél végre kérj magadnak egy normális fejet, mert ettől már kiráz a hideg.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #43311 üzenetére
Na igen. Legutóbbi próbálkozásomnál nekem is sikerült lekapni a GPU kupakját, de aztán sikeresen visszaoperáltam. Viszont most ezt kihagynám.
Szervízbe, ne merjem vinni?
-
csapos2
addikt
Kissé szakmai jellegű kérdésem/kérésem lenne. Amennyiben leledzik itt olyan személy, aki profin szed le VGA hűtőket kérem jelentkezzen, mert szeretném kikérdezni tapasztalatairól. Lenne egy rásűlt hűtőborda, amit lecserélnék. Praktikák érdekelnének, de olyanok, amik személyes tapasztalatokon alapszanak, és nem a szomszédtól hallotta. :-)
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #43297 üzenetére
Hogy van az, hogy te minden nap ilyen kókadt vagy Kócos? Este szétszednek a csajok?
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #43292 üzenetére
Te madár! Van még abból a vörös borból, amit nem túl rég felhoztál? Ha lenne mellé egy szöszi is, akkor igazán jó kis estét tudnék összehozni,
Tojásom: Te ne engem bacogássál, hanem a zöld és nagyfejű UFO-kat. ;-]
Tessék meg is jelent az említett Földönkívüli teremtmény. ;-P
-
csapos2
addikt
Kézcsókom a Hölgyeknek, Tiszteletem az Uraknak!
Remélem a szexuális aktivitás nem lankadt rövid távollétem alatt sem.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #37239 üzenetére
Basszus, jó vak vagyok. Na ez is a nők miatt van... mint minden. ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #37231 üzenetére
Te kabbe! És akkor még kedves voltam. ;-] Néztem az adatlapját, de a hülye karakterek beírásánál feladtam.
Amúgy köszi.
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #36875 üzenetére
Spermicsoda? Vagyok én, csak önmegtartóztatást gyakoroltam. Mert ugye az ember attól nemes, ami csacsivá teszi.
Majd körbelesek azért, mert pl. a buznyák topik nagyon meglódolt, ahogy kitettem a lábam. Kíváncsi leszek, mivel lehet még feldobni majd a hangulatot. :-]
Főzős, konyhában kekszelős témához annyit tennék hozzá, hogy minden elismerésem azé a lánykáé, aki egy ilyen forró nyári nap, főzés közben, még hajlandó összeizzadni a férfiállattal.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #32259 üzenetére
Óóó tisztelni nem kell. Se jobb, se rosszabb nem lettem. Még nagyon a szemem sem nyílt fel. Csak mint lehetőséget vetettem fel a dolgot, hogy egyáltalán számítsak e rá. Pusztán elméleti síkon érdekel a dolog, ne várjak hiába. :-)
Nolfi: A legnagyobb gond, hogy ez a szamár, öszvérként született, majd nyuszicsacsi lett, igaz vannak olyan elvetemült vélemények miszerint vérnyúl, de ez nem fedi a valót.
-
csapos2
addikt
Létezik, hogy egy szamár megvilágosodjon?
-
csapos2
addikt
Na újra itt! Lesz ma valami?
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember #24557 üzenetére
És mi van, ha a mogyorót is így nyitja?
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #24476 üzenetére
Kócoskám ezt szeretem benned, hogy képes vagy a kis dolgoknak is örülni. :-)
Hsz vadászok, feltünt valakinek?
-
csapos2
addikt
válasz
Pisztillus #24475 üzenetére
Anniyt tudok róla, hogy Asus, és minimum másfél éves, de lehet kettő is van már.
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki #24473 üzenetére
Annyira jó vagy hozzám párduckám! ;-]
Az a gond, hogy én még soha nem láttam ezt a gépet, csak egy nagyon de nagyon kedves ismerősé, és hát, ő nem ért hozzá, hogy finoman fogalmazzak. Viszont nagyfalusi, és nem szeretném, ha nagyon megvezetnék.
Esetleg egy szervíz ami holnap is nyitva van? ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #24454 üzenetére
Azt elfeledtem közölni a kis buta fejemmel, hogy laptopról van szó. Így is áll a válasz?
Élet: A fene tudja, legyen nő, pia, meg haverok. Ebből baj nem lehet. De én csak egy szamár vagyok.
-
csapos2
addikt
Egy olyan gépre, ami alapjában vista-ra van készítve, vagy azzal adták ki - vagy nem is tudom, hogy mondják ezt -, mekkora kínlódás XP-t telepíteni?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #24357 üzenetére
Te azt életnek nevezed? Kócoskám, te nem vagy épp ha ezt sokáig csinálod még. Persze, hozzá kell tennem, én is nagy túlélő vagyok, de szar. És egyáltalán nem élvezem.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #24355 üzenetére
Akkor nekem is. Pina.
Amúgy érdekes ez az említett dolog. Soha nem fogom megérteni, miért lettünk úgy gyártva, hogy nem bírjuk nélküle. Már persze, mi hímek. Trükkös volt az öreg.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest