Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
bazzeg....
"Az M betű helyett a B betűre üthetett egy New York-i bróker, ezért zuhant magyar idő szerint este 9-kor 1000 ponttal a nyitási szint alá a Dow Jones tőzsdeindex - értesült a CNBC híradója. A millió dolláros eladás helyett milliárdos (billion) került be a kereskedési rendszerbe."
-
bnss
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az biztos, még jó, hogy van 600ml-es kiszerelés is...
Rendben, szólok majd. Remélem egy hét múlva már a fejemen lehet. -
bnss
veterán
Szép késő estét mindenkinek! Sajnos ismét csak ennyire van lehetőségem, a határidők egyre közelednek, egyre növekszik a koffein bevitel...

-
pohár
félisten
Szép estét mindenkinek! Megyek is Family Guy-t nézni

-
BlacKSouL
addikt
ertéelhíradóban mutatták hogy elfogtak uzsorásokat 50x-es kamatra adtak 10-20k Ft-okat. Hogy mekkora nagy hájas undorító kancig... ..bűnözők vótak ott a felvételen.
Cicaboszi: bántottak? Gyere megvigasztallak

-
válasz
venember83
üzenetére
Cúnaaa
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Lemaradtam valamirol? Valoszinuleg igen, mert nem ertem.
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére

Tim: kapjátok be mind

-
FehérHolló
veterán
-
Dylen
senior tag
hogy lett belőlem labda, azt áruljátok már el!
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ezt már nem lehet visszacsinálni
. -
Psychonaut
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vissza-vissza, mindent vissza!

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ott is? itt is szakadozott felhőzet van, csak az a baj, hogy nem fel, hanem leszakadozott.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Az az állat meg hova tűnt? Kisebb lett az állatkert.

Értsd: Nélküle nem teljes az OFF, akarom mondani, az ON topic.
-
venember83
nagyúr
Napsütés, kellemes húsz fok, meg közben eső és jég. Global warming, így szeretlek.
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
mennyire?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ez ilyen, hallod!
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Eredetileg TBCz-t akart nicknévnek, de regisztráláskor elütötte.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mintha csak a csacsi szavait olvasnám.

-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jah, úgy látszik TÉNYLEG ritka madár vagy ebben a közegben... 
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, abszolút nem értem az egészet...
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Ja, mind erre jutottunk a bankosokkal együtt... Csak off bank (külföld!) volt a forrás, így nem volt egyszerű a menet. Nekik. 
Nolf: a vicc az, hogy NEM a bank hibázott. A differenciára csak az ügy végén derült fény. Az ügyfél írta el az adatokat, illetve a nevet nem (én cz-vel írom, ő c-t írt, de a számlaszám hozzám passzolt)... Szóval halmozottan hátrányos helyzetű utalás volt az...

-
NoLF
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
azért az nem semmi egybeesés, hogy pont egy betű különbség, pont 2 szám felcserélve, s sikerült nekik
(2,5 évig dolgoztam bankban, álmomból felébredve is tűzsebesen verem a numpadet, s fejben szinte minden bank első 8 pozíciója megvan
) -
-
Dylen
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ó a völgy

vissza kellene látogatni oda -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem láttam a múltkori vitát, de igen. Mondjuk ABS-nek nem a fékút-optimalizálás az elsődleges feladata, hanem a kocsi irányíthatóságának a megmaradása durva helyzetben.
Dr. Pasztilla: lehet, de azért voltak utaló jelek a véletlenre... Pl. a szlatulaj név 1 betűben különbözött, a számlaszám meg 2 jegy felcserélésében...

FH: aham, gondoltam,
Tényleg.
Én pl. télre kiveszem a ABS biztijét... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
Múltkori ABS-es témára: Hozzáértő ismerőseim szerint egy (elég) gyakorlott vezetőnél az ABS növeli a fékutat, átlagos vezető esetén viszont csökkenti ugyanabban az autóban, ugyanolyan körülmények között.
Indoklásnak pont azok hangoztak el, amit mi is felhoztunk.
NolF: Amikor tehetem, ismert egri pincéből (a Völgyből) hozom közvetlenül a bikavért az általad leírt ok miatt. Most nem tehettem.
Egyébként közvetlen a pincéből olcsóbban jöttem volna ki.
tbs: Igen, azt tudjuk. A vita témája a fékút volt.
-
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ismert pincészettől illik csak egri bikavért venni, a bolyki kóstolón múlt héten töviről hegyire elmondta Bolyki úr, hogy hogyan és miként megy ez a bikavér dolog, hát senki nem szabálozza baxameg, bárki bármire ráírthatja hogy bikavér, lényegében...
ebőll jöhetnek ki azon finomságok, amelyből te is sikeresen magadévá tettél most egyet...
pörköltbe vele.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
Mit, mit...
Azonnal megkeresném a tulajt és visszaadnám neki. Ha nem sikerülne megtalálnom, akkor rendőrségre vinném be. Nem talált pénz az, hogy zsebrevágjam, valakinek az élete, megélhetése függhet tőle (az enyém meg attól a pénztől, amiért én dolgoztam meg).
Szerintem ez még csak nem is választás kérdése, legalábbis nekem nem. Nem is a becsületé, hanem ez a morálisan helyes eljárás.
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Bornemissza Bolond?
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
A sör nyomorba dönt.
Egyébként én mindkettőt szeretem, de a bor valamiért különlegesebb számomra. Mondom ezt úgy, hogy mindkettőből volt már dolgom minőségivel (bornál 6k/0.75l, sörnél 700/0.5l - bolti árak) is. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezért iszok sört, nembort.

-
tbs
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Erről eszembe jut az a reggel, amikor egy a bankomtól kapott sms tudatta velem, hogy 13.000.000. Ft-ot jóváírtak, a felhasználható egyenleg 13.000.342.Ft... (Kb.
) Nos, NEM VOLT JÓ ÉRZÉS. Nyitáskor ott tébláboltam a bank előtt...1.5 hónap alatt rendeződött, és visszakerült a jogos tulajhoz, de másnap már nyugi volt: átkerült egy spécin kamatozó letéti számlára, csak a kamatokat kaptam meg hó végén.
Nem reklamáltam érte. -
Killing
addikt
Szebb napot mindenkinek!
Az időjárás jellegére való tekintettel küldeném mindenkinek ezt a számot:[link] -
-
Akkor abban megegyezhetünk többségünk visszaadná a pénzt (mégha jól is jönne), mert minimum az erkölcs megkívánja
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, nagyon melléfogtam. Sikerült nem is olyan olcsón (800HUF) sötét rózsaszín (=pirosas) egri bikavért vennem. Szívlapátsorompóval verném azt, aki ezt ilyen néven forgalomba engedte ezt a mocskot.
Pisztillus: Privát.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Ugyanúgy tennék, mint BE: az iratok alapján megkeresném a tulajt, és hiánytalanul visszaadnék neki mindent. Ahogy a ritka madár is mondta: az én becsületem is többet ér, mint 250k Ft.
Ha velem történne: ha túlélem az infarktust, akkor rohanás új iratokat igényelni, bejelenteni, stb. A pénzre meg megpróbálnék nem gondolni - hogy mit nem fogok belőle venni.Amúgy meg: Szép napot mindenkinek - így vihar után.
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hm, én is örülnék, de azért magamban azt kívánnám, hogy száradjon le a keze annak, aki képes visszaküldeni a cuccost, viszont a zsét lenyúlja.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Lehet, hogy furán hangzik, de nem lennék boldog ettől a pénztől, úgy élném meg, mintha loptam volna, ezért vissza adnám.
Ha én hagynék el ilyen összeget ami számomra rengeteg, ez több havi fizetés!, káromkodnék. Sokáig, cifrán. Talán nem kattannék be, de ez nem biztos
-
-
Természetesen nem így gondoltam a pénz nélküli táska visszaadást
(a módjáról most nemtok nyilatkozni)Bár amilyen balek vagyok, és megtudom kié a táska, márpedig iratok is vannak benne, pénzt se venném el, mert a tudat az, hogy tudom kitől vettem el más, mintha nem tudom
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nekem volt már a kezemben ennél több zsé is, de egyszerűen csak belegondolok, h ha ÉN járnék így mennyire "nem örülnék" - és inkább visszaadom.
Ne dögöljön meg már a másik tehene is!
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Az én becsületem azért többet ér 250k-nál.
Elveszíteni meg nem hiszem, hogy sikerülne. Annyira még nem vagyok gazdag, hogy ne vigyáznék ennyi zsére a szememnél is jobban. -
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát nem valószínű hogy a jelen helyzetben visszaszolgáltatnám (pénzt biztos hogy nem, a táskát még csak-csak valahogy)
Ha elveszíteném: na az gáz lenne, iratok ellopásának bejelentése azonnal, pénznek búcsút inteni -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Személy szerint enne a fene, hogy mi minden jót tudnék kezdeni negyed millióval, de visszaadnám. Mert én bár bolond nem, de hülye vagyok. Annyi pénz sose volt nálam, és nem is lesz. Inkább maradjon a bankban s átutalom szükség szerint.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
-megkeresném a tulajt
-bekattannék, megőrülnék.kielégítő válasz?
-
kételkedem
addikt
Most mesélte az egyik ügyfél, hogy elhagyta a táskáját.
Iratok, zálogjegyek, készpénz volt a táskában, amit feltett az autó hátuljára, míg ráakasztja az utánfutót a vonóhorogra. Sajnos elfelejtkezett róla és csak a város túlvégén jutott az eszébe, hogy a táskát a kocsi tetején hagyta. Mire visszament, természetesen sehol nem találta.
A táskában negyedmillió Ft készpénz volt!

Ha ti találnátok egy autóstáskát iratokkal, negyedmillió Ft-al mit tennétek?
Na és ha elvesztenétek egy ilyen táskát, mit tennétek?
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Inkabb, jaja.
Ja , ma vannak itt a valasztasok, Sunon hatalmas cimlap , hogy szavazzanak a nepek Cameronra( konzervativok). A sun amugyis Torrys ujsag... Szepen le van irva, mi a bajuk a libdemekkel ( megengedobbek a bevandorlokkal, be akarnak lepni az eurozonaba) , meg ugye az eddig 13 eve hatalmon levo Munkasparttal... Erdekes. Ja ma behivtak szavazni engem is, de vegul nem szavazhattam...Hiaba voltam regisztralva neten. -
kételkedem
addikt
A magyar gazdaság rendkívül kicsi és sérülékeny. Az egész országban még 10 millió ember sem él. Tokyo 36 millió, New York 23 millió, Mexikó város 23 millió, Szöul 22,2 millió lakosú város A termelő cégek többsége bedolgozó, tehát valamelyik nagy multi cég itthoni gyára. A nemzeti ösztermék kb 70%-a a az állam hitelállománya. Így hát bármi rossz történik a világban, az tuti nálunk is megjelenik.
-
válasz
kételkedem
üzenetére
OK gyengüljön a Euro, de a Ft ne gyengüljön már az Euro-hoz képest
(mondjuk nem érdekel a dolog annyira, de akkor is mi a ##@#&@# van, miért mi szívunk ahol nincs Euro, illetve miért szív jobban a Ft a Euro-hoz képest) -
FehérHolló
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Jó kis eső volt erre,csak úgy ömlött és most megint rákezdett
-
kételkedem
addikt
A görögök csődbe jutottak. A görögök tagjai az eurózónának. Nem csak görög ország van bajban, hanem az egész eurózóna. Az euróval szemben és az egész európai únióval szemben megrendült a befektetők bizalma, ezért nem itt fektetnek be, sőt a forrásaikat is kivonják a térségből. Persze ezáltal még nagyobb a gebasz. Perpillanat a dollár jelentősen emelkedik az euróval szemben. A kőolaj és kőolajszármazékokat dollár elszámolással vesszük, emiatt ezek ára is emelkedik. A magas üzemanyag és energiahordozó árak szintén felhajtják az inflációt és közvetve az árak drágulásához vezetnek.
Ettől biztosan összetettebb a kérdés, de nem vagyok makrogazdasági szakértő

-
tibi666
senior tag
most olvasom, hogy már csak két rész lesz a győzikéből.
szedhetem majd le a régebbi évadokat. -
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
akkor mégiscsak BE szívott, nahjólvan
jóvanakkor esikmár 'vaanyát

-
Exike
csendes tag
... csak szólok, hogy aki autót akar mosni, MOST álljon ki a garázsból...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor erre koccintunk [link]

-
tildy
nagyúr
Zajlik az elet, msot hogy a Shetland Museum oldalaval kesz vagyok, megkaptam a National Gallery webshopjanak lefejleszteset. Ehh...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rendben, szólok majd. Remélem egy hét múlva már a fejemen lehet.
Majd írj, ha megvan a Tactic, kíváncsi vagyok rá mindenképpen. 

Ennyi. PONT. Puszi, dolgom van.

Jah, úgy látszik TÉNYLEG ritka madár vagy ebben a közegben...

(mondjuk nem érdekel a dolog annyira, de akkor is mi a ##@#&@# van, miért mi szívunk ahol nincs Euro, illetve miért szív jobban a Ft a Euro-hoz képest)