Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
A Hotel Aurum nagyon ott van
. Esetleg az Aquaticum, ott már többször voltunk, lassacskán már évente kétszer elmegyünk
. Az étel finom, de az 5-ös skálán csak 4, a kiszolgálás 5, a személyzet nagyon rendes, az is 5, és a fürdő szintén csak egy 4-es, bár a törökfürdőt nagyon élveztem 9-10 óra felé
. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
próbáld meg eladni, új friss gép, garanciális, stb
mi most vettünk samsung st500 (40k), hibátlan, nekünk megfelel,
van róla cikk is, olvass bele
nekem is kell új tölthető elemeket venni, eddig a sokból a GP vált be -
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
vezszle egy ipc1-l-t 9kert es keresel vkit hogy van-e meg neki saft ipari aksija ez igy megvan 11k-bol mod: es akkor mar 8 akkut vettel
udv
neduddki
p.s. sajna egyik sem connex-es:- (
-
7
addikt
Sok szeletettel ajánlom többek között a mi Lafaelünknek: Iron Baby!

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Ha a kinézett új gépet veszed, akkor járj utána alaposan! Részlet a gép értékeléséből:
"Szóval a készülék nagyon jó, DE!!!!!!!! töltőt angol dugósat adtak hozzá adapter egy darab se ez így nem kóser. Felhívtam őket ígérték, hogy pótolják ennek másfél hete, nem érkezett meg. Egy fika email-t sem írtak."
Ha meg vagy elégedve a Kodak teljesítményével (nincs baja, jó képeket csinál), akkor töltő + akku.
-
kételkedem
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hajdúszoboszlótól észak-keletebbre nem igazán van.

PARK HOTEL AMBRÓZIA
FAMILY CLUBHOTEL
HOTEL AURUMNa de! Van egy Kodak EasyShare C330 fényképezőm. 4Mp, kb 5 éves alap kompakt.
Vennem kellene bele 4 jó ceruza akksit és hozzá egy jó töltőt. Ha veszek egy VOLTCRAFT IPC-1L töltőt és az akksikat, az kb 15 000 Ft-ba kerül. Ha a 15 000-et megtoldom 10 000 Ft-al, akkor tudok venni pl egy Samsung PL51-et A kérdés egyszerű: vegyek egy jó töltőt és néhány akksit, vagy vegyek egy új gépet 25 000-ért? -
Tim82
félisten
Tegnap megvolt a Kispál búcsúkoncert előtti búcsúkoncertje. Jó volt, én rekedtre üvöltöttem magam a régi számoknál...

-
pohár
félisten
válasz
kételkedem
üzenetére
A 2. valószínűbb

-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
HI!
Igazan tanahatna ma nekem egy connex-es szallodat a eszakeleti csusokben...
udv
neduddki
-
Tothgera30
veterán
...ej, hogy P180 mini-t már 25k alatt égen-földön nem lehet kapni, ez nem is igaz, legalább ilyenkor segítene valami természetfeletti erő...

-
ngabor2
nagyúr
de szépen néz ki most a vállam... fél tenyérnyi darabokban szedem lefele a hámréteget.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
jajj, igen, most épp azt csinálom és boldogság van!
hát nem fantasztikus?
-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt!

-
Killing
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Olyan ma már nem lesz, ma arra ébredtem hogy dörög az ég, nem sokkal után pedig sűrűn kopogtak a tetőn az esőcseppek, és még mindig esik.

De ettől eltekintve is szép napot mindenkinek!
-
válasz
kételkedem
üzenetére
főzz nekünk is...!

-
kételkedem
addikt
Add Uram, hogy még sok olyan nyúlpaprikást főzhessek mint tegnap este!

Napütéses vidám napot mindenkinek!

-
pohár
félisten
-
Cicero
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ez a szemberszúrlak majd bocsáss meg szindróma. Barátságok alapítója

-
pohár
félisten
-
Bubu79
addikt
válasz
Cicero
üzenetére
Buszos topik is van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szorri, de nem tudtam megállni

-
Cicero
őstag
Egy kis off, gondolatok a vidéki buszjáratokról, bocsi ha kissé vulgáris, msn beszélgetésnek indult:
Leselejtezni? Ezek olyat nem ismernek, rohad szét az összes, nem csodálkoznék egyszer félbe is törne. A 20-30 év meg Kelet-Európai viszonylatban is kész szégyen.
Ez a rohadás is csak kapott egy új rendszámot és még mindig fut, vagy ha nem, szerves részévé vált egy további két buszból összetákolt fosládának. Az összes sivít nyüszög burrog. Benzinfejűnek biztos élmény felszállni egyszer, aztán visszahuppani a autójába, de aki naponta utazik ezekkel az ki van készülve. Egy *urva szót nem lehet hallani menet közben, az ajtók kedvükre nyílnak, a 20 éve kikopott ablakgumit még mindig nem sikerült összespórolni pedig egy diákbérlet árából kijönne ablakonként. Volt nem egyszer hogy **szott behúzni a munkahenger, nyitott ajtóval nem mehet, szállhattunk le a *csába és várhattuk a pótlóbuszt, ami állítólag még aznap lerohadt. X-nél bukdosnak az emberek, ezt a bögre fejest az Y-nál miért nem lehet lecsukni? Credo buszokat is kedvezményes áron kapták, hol a szaftba megy el ennyi pénz a volánnál? A sulihoz az összes létező és logikus járatot (EGY VOLT) törölték a szaftba (kevesebb éves km, gazdasági válság, lóf*szrák), épp hogy csináltak egy "valahogy vergődj haza" járatot, ami hajlandó végigmenni a városon, de az is csak naponta kétszer jár! KÉTSZER. Hogy mész fel a suliba? Sehogy. 1-essel ami tele van pudva szagú öregnénikkel akiknek nem akad fontosabb dolguk reggel mint a nagypapát meglátogatni a temetőben, vagy marad az alternatíva, a "kormos járat", ami úgy jó 5km kerülgetés után hajlandó megállni a hídon, majd tehetsz egy 4 perces sétát hogy valahogy bevergődj a suliba, cuppanásra.No offense, dude!
-
Dylen
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Téged!
-
Tim82
félisten
Maybe someday
We can all be free(Fúvazze, a stúdióverzió sokkal jobb, de persze az nincs fent Jutúbon...)
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ja, utána az lesz a baj hogy két hónapig 35 fok lesz és meleg van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szerintem meg mindig mindenki rossz, ettől jó.
-
venember83
nagyúr
Szerintem meg rosszak vagytok.

-
pohár
félisten
Szépet! Legalább most jó azt idő, Blackie örülhetsz

-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
így is meg lehet

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Ha még hölgy lenne, akkor meg lehetne kérdezni, hogy csinálta-e már virágos függönyt vasalva, vagy virágos függönyön hasalva, de így...

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A virágmintás függöny témakörében nehéz előregördíteni a beszélgetést

-
Cicero
őstag
válasz
Killing
üzenetére
Mi bogarasak vagyunk. Hasonló helyzet állt elő tavaly nyáron (remélhetőleg most nem találják be a spottot), egy egész méhkas költözött a padlásalj és a tető közé. Később megjelentek az emeleti teraszon is (kinyúlik a ház vonalából a tetővel együtt), ahol egy kis lyukból kiröpködve indultak a nagyvilágnak. Azon keresztül kaptak 3 doboz raid-et és egy parafadugót. Egy héten keresztül potyogtak rejtélyes helyekről a darázstetemek a szobába, de legalább mi győztünk

-
Cicero
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Mára már elég horror volt megtalálni egy egész kukaccsaládot a mákban, nem akarok még légybeles is lenni.
-
Cicero
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Pesten is így mondják

Hogy üssem le ezt a bagoly méretű legyet?! x(
-
Cicero
őstag
-
Sipi16
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azzal nem lehet vezetni...

Meg amúgy is a sikeres forgalmi vizsga után a vizsga eredménye 3-5 munkanap alatt érkezik a feldolgozóba. Az ott kapott papírral lehet menni az önkormányzathoz.
-
Cicero
őstag
Remélem, hogy az idepostolt pár kommentemből nem az jött le hogy én szex és ny-os lennék : O
jött ez a - amúgy csontig lerágott meme - bikicsunáj, így rászedtem magam h megnézzem a szövegét, és nem tudok másra gondolni, csak arra hogy a szám a férfi prostitúcióról szól.
@Killing: grats! Elmarad a forró szurok

-
Killing
addikt
Megvan a jogsi!

-
zolynet
veterán
ez a gyerek vagy unatkozik vagy 'Segal arcú'

-
Dylen
senior tag
azt hittem valami jó kis hétvégi programot linkelsz

más:
ezt látta már valaki? Babi néni és a bauxit
Én csak belehallgattam, nagyon jónak tűnik, de melóban vagyok, itt nem szabad nagyokat nevetni, majd inkább otthon nézem meg
-
zolynet
veterán
eddig nem várt eredményt dobott a visszaállítás (saját céges gépem), cumipéntek
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
@southpark
-
NoLF
veterán
többé nem kell két külön helyen keresni a trappistát, és a mókust.
-
AMD Power
titán
Szép jó reggelt mindenkinek!

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Na! Ez az egészséges csordaszellem!

Tim: Én is
[link] 
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Csittelhallgass! Te is az vagy és kész

Meg még naiv is

-
Csabee.
nagyúr
Jó Reggelt

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ha naiv lettem volna, akkor feltételeztem volna, hogy ismered... Nézd meg a naiv szó jelentését...

Aktív témák
Hirdetés
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Esetleg az Aquaticum, ott már többször voltunk, lassacskán már évente kétszer elmegyünk
. Az étel finom, de az 5-ös skálán csak 4, a kiszolgálás 5, a személyzet nagyon rendes, az is 5, és a fürdő szintén csak egy 4-es, bár a törökfürdőt nagyon élveztem 9-10 óra felé
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)