Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
NoLF
veterán
én ugyanúgy egy szál gatyában aludtam, mint eddig, semmi különbség. sokkal hidegebb van, de nem fázom, nyári takaróval nyomom, ahogy egész télen. az ablakszigetelés nem létezik, süvít be a szél állandóan.
nem vagyok fázós.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Tenyérnyi Lyukas Bunda! Vááá!

Otthon nincsen se tv adás, se net. Gondolom valami be vagy elázott és a szolgáltató nem tud szolgáltatni

-
Dylen
senior tag
válasz
zolynet
üzenetére
a gáztűzhely sajnos köszönőviszonyban sincs a szobámmal, a lakás bármely másik pontja hamarabb melegedne fel..

kád nincs
és a legdurvább az, hogy a radiátort én zártam el 1-2 hónappal ezelőtt
akkor még jobb erőben voltam, úgy tűnik
On-osok jelentkezésére nincs szükség, köszönöm!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A hegyekben is azért van gond, mert a puffertárolóként működő barlangok megteltek, a vékony talajréteg pedig nem képes ennyi vizet magában tartani. A következő gond az árvíz lesz. A folyók vízgyűjtő területein szakadatlan esik. Ez a sok víz pedig a folyókba kerül idővel. Majd csinálok fotót Vásárosnaménynál. Itt a Tisza és a Kraszna közös gátat kapott, a két folyó összeolvad és kb 2km széles folyammá változik.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
jobbat.
remélem a BP-i esőmentes idő eljut oda is...

emlékszem, egyik első lecke vízgazdból volt a P=REIS (precipitation = run off+evaporation+infiltration+storage = csapadék=lefolyás+párolgás+beszivárgás+tározódás; a talaj "megtelt", most már csak lefolyás van... remélem most már abbahagyja.)
-
Szép napot
Jelenleg még nem esik az eső, de még mindig fúj a szél -
kételkedem
addikt
Jó reggelt!
Már nincs hova mennie a víznek. A lakótelepnél a kocsik hasáig ér a víz. Itt se folyó, se patak, se hegy, se semmi se sincs. Csak eső. Abból meg már annyi, hogy már a homok sem bírja elnyelni.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ez is azért van, mert burzsuj vagy, b+!
Tegnap simán lement a lakáson belüli hőmérséklet 10 fokra, de nálunk továbbra is spórolnak a fűtéssel (pedig én nem spórolok a fűtésdíjon). Két takaró, frottírzokni és vastag tréningruha és fagyoskodtam éjjel, b+, fagyoskodtam.
De legalább most láttam a metrón a netbook felhasználásának egy szellemes módját: a tag úgy tartotta nyitva, mint egy könyvet és e-book-ot olvasgatott rajta. Bezzeg az én bizniszklassz notijaim ilyenkor már visítanának a merevlemezvédelem miatt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
-
degu
senior tag
Nem kerek mast..csak egy puszit..bo nyallal!
Vagy egy..hamburgert?
Vagy egy mekkdonaldst?
Vagy...egy...kis zsirbansult reklamot? -
tibi666
senior tag
holnap szerintem a mcdonaldsban fogok ebédelni.
megkívántam. -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Pingvinezni a legegyszerűbb - ahelyett, hogy összedobtatok volna neki egy rakással...

-
Killing
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Akkor pedig kénytelen vagyok a győzike showt a PH!-n átvészelni.

-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Előfordul az ilyesmi. Cserébe a hang, és a motorerő kárpótol.

-
Killing
addikt
Áhh, meghalt a napiszar.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Lakásra cserélni a nyílászárók árát? Rendben, az jó csere lenne!

szerk.: haladós
-
bnss
veterán
Szép estét! Úgy néz ki az egész ház, mint egy csatatér, így jár, aki nyílászárókat cserél.
-
pohár
félisten
Höhö, most hívott ofőm hogy holnap nem 9:15-kor kezdünk ahogy meg lett beszélve, hanem 7:30-kor...
Ahhoz nekem 5-kor fel kell kelnem hogy elérjem a 6 órási buszt, haha, megyek a 7:15-sel, én aztán fel nem kelek 5-kor... Az eddigi 9 óra helyett így is kurvahúzós lesz
-
tibi666
senior tag
elfelejtettem sört venni.
a hétvégén mind elfogyott.most meg már leültem pókerezni. mi legyen?
-
troland26
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszi..rajta volt

tim82 : igen én is arra a keresőre gondoltam
-
troland26
őstag
ola
Volt itt olyan anno , hogy felhasználó kereső..egy linket esetleg valaki tudna adni ?

-
Dylen
senior tag
-
7
addikt
Na de mostan kerem szepen, azt nem definialtak, hogy milyen magas ember engedi el azt a franya tollat. Alig parszaz meter magas uriember kell hozza, es tenyleg lebeg...

Ui.: Pardon, az emancipunci miatt uriholgy is lehet.

-
tibi666
senior tag
egyszer úgy megnéznék egy olyan cobra 11 részt, ahol csak beállnak lézerezni, meg igazoltatnak.
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Szóval Te is elismered, hogy az egész Holdra szállás csak egy nagy humbug, amit a fogyasztói társadalom, no meg a Szovjetunió átverésére talált ki az amerikai kormány. Erre bizonyíték, hogy az utóbbi években építik le a NASA-t. Az X-aktákat meg azért vetítik már csak huszadrangú csatornákon, mert Mulder és Scully már-már bizonyítékokat talált ezekre az összeesküvésekre. Ne bízz senkiben!
-
Bubu79
addikt
Nyilván az ott járt űrhajósok is azzal kezdtek, hogy kiépítették az elszállás elleni védelmet, nehogy pályára álljanak a Nap körül.
Ledübelezték a spacecraftot, utána pedig az ötpontos biztonsági hevederüket hozzácsatolták a holdon kiépített biztonsági kötélpályához, mely cirka fél méteres magasságban húzódik arrafelé. Még az előző lakók hagyták ott

Az ott készült videókat is azért hitték csak hamisítványnak, mert az akkori videoszerkesztőkkel, kék szoba nélkül kicsit nehezebb volt megoldani a kötelek elrejtését a felvételeken.

-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79
üzenetére
Az ELTE-n? Ne röhögtess. Ha bölcsészkar, akkor inkább Debrecen, vagy Szeged, ott még talán tanítanak is valamit. Az ELTE BTK sietett először lefeküdni a "bolognai folyamatnak".
Egyébként meg mindenki tudja, hogy ha a Holdon elejtünk egy tollat, az Voyager űrszondaként elindul fénysebességgel a Naprendszer határain túlra, "to boldly go, where no man has gone before".

-
tibi666
senior tag
na, végre van időm megebédelni.

-
válasz
bolondember
üzenetére
AKNA
. Miért lenne AKNE
? -
NoLF
veterán
ténylegennyire hülyék az emberek?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30
üzenetére
akna vagy akne?
-
7
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Minek a szep ido? Esoben is vannak szep lanyok

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azért érdekes lesz az az aknaszedés...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
ÉN?!

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
A Sligovica az szilvapálinka, szerb nemzeti ital. A szilva termés java része pálinkaként végzi.
Gondolom te is tudod, csak úgy csinálsz, mintha nem.
FH: hollónak aknát? Kicsit bizarr az ízlésed!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
ott még nem voltam...
jó hely Sligovica?

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Na és Sligovicát! Mit sem ér a szerb út Sligovica nélkül!
-
BlacKSouL
addikt
azannyát, hónap menek szerbországba
Aktív témák
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor még jobb erőben voltam, úgy tűnik
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..."