- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
tibi666 #35366 üzenetére
pénzért lehet korlátlan.
Blacksoul : ma Budán, a kútvölgyben, a harangvölgyben, a zugligetben alibegőnél konkrétan 10 centi mély patak folyt az utcán, az úttesten. pedig egész nap nem esett, az még a tegnapi csapadék volt, ahogy folyt le a János-hegyről.
hihetetlen, sokszor jártam már arra, de ilyet még nem láttam.
-
frame>24
addikt
válasz
tibi666 #35272 üzenetére
Úgy gondolom, hogy eredetileg ez egy gyöngybagoly (Tyto alba) volt.
Az itteni kép pedig egy rézf*szú bagoly akar lenni, amit nemtom, hol hallottam, de van rá pár találat google-ban
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
tibi666 #35227 üzenetére
Gran Turismo 5 még nem jött ki, legutóbbi infóim szerint idén már megjelenik (a GT5 Prologue az, ami már kint van, sokkal kevesebb pálya és kocsi, mint amennyi az 5-ben lesz). De tényleg hihetetlen. Mind a grafika, mind a játékélmény.
Új X360-ak meg már vannak olyan megbízhatóak, mint a PS3-mak. Legalábbis nem hallottam, hogy bármilyen gondjuk lenne (mint pl. a régieknél a hűtésprobléma/olvadó GPU).
-
Psychonaut
veterán
válasz
tibi666 #35224 üzenetére
PS3, de ez erősen szubjektív.
A legtöbb játék mindkettőre kijön, így érdemes az exkluzívokat nézegetni, hogy neked melyikek jönnek be. PS3 húzócímei a God of War sorozat és a Gran Turismo (na meg Uncharted), X360-nál Gears of War, Forza 3, Halo sorozat.
X360-nál ugye mindenképpen Gold tagság kell a multiplayerhez, ez nem ingyenes (valaki javítson ki, ha tévednék), PS3-nál ingyenes.
Ja, és a Sony gépében van Blu-Ray lejátszó is, szerintem ez ma már előnyös és számíthat is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
tibi666 #34861 üzenetére
tudniillik h ogy én nem iszom csak félvéente egy sört havernél film közbe, metr Kedvesem miatt. vigyézok rá, midnig mindehol és ha évente egystzrer sikrül, felönteni, ami most 1 hónap alat a 3ik, akkor 2 házmester beüt kocsbicsen* , ami 3:2 vagy 4:1 pocsék bor/viz. legimádomab
*kocsbics =sajét(csoprotios) elnevetzés --> margit hírd, pesti hidfö, akali boroz
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tibi666 #34843 üzenetére
ízlések és... nekem az edelweiss olyan, mintha gyepet legelnék. nem jött be. pálne az erdinger dunkelhez viszonyítva.
Dylen: megvan a hiba: egyet nyitottál ki. ha kettőt nyitsz, akkor nem borul ki. viszont ha kinyitod, azt meg is kell inni.
pecázásnál is ez van. az első, amit ki kell nyitni, az a horgászszék. a második a sör, a harmadik a merítőháló. a botok majd ez után jönnek. csak azért nem először a sör, mert akkor nem tudnál hova leülni, vagy letenni, hogy összeszereld a botot és a szereléket.
-
-
-
-
-
NoLF
veterán
válasz
tibi666 #34229 üzenetére
kukoricakenyér, mit vártál tőle, michelin-csillagot?
csinálj bele normális tölteléket, akkor lesz értelme. mondjuk csirkés fajitast, salátalevél, csirkefajitas, kockára vágott paradicsom, uborka, tejföl, reszelt sajt, de előtte pirítsd meg kicsit a tortillád, más szemmel nézel majd rá
-
-
FehérHolló
veterán
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
tibi666 #33396 üzenetére
Ideges vagy? Én asszem most legszívesebben öngyilkos lennék, nem elég, hogy a drága főnököm az új vízcső helyét ásatja velünk (amúgy épületvillamossági nagyker), a mai nap beszart a szifonom alsó sora, ugyanez volt a hibája 3 hónapja, a javítás kb. 40k, a garancia kerek 1 hete járt le.
Mindig is utáltam a használt cuccokat, ezentúl végképp megpróbálom elkerülni őket. Erre a fosra nem költök többet, ha nem csinálják meg ingyé inkább eladom alkatrésznek és veszek egy régi se-t. Nemokos telóban nekem az vált be legjobban, és azt hiszem nincs szükségem okosra, hiába használtam minden nap a wifi-t, jól jön a navi is, de nem életbevágó egyik sem...
A lényeg tehát, hogy a köcsögmunkát is velünk csináltatja a boss(i), és ~100 ezer forintom ment el a semmibe a szifonnal. Eddig a kedvenc napom a mai 2010-ben. -
-
Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged