- Fórumok
- Egyéb
- ON TOPIC [Élj a mának!]
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
pénzért lehet korlátlan.
Blacksoul : ma Budán, a kútvölgyben, a harangvölgyben, a zugligetben alibegőnél konkrétan 10 centi mély patak folyt az utcán, az úttesten. pedig egész nap nem esett, az még a tegnapi csapadék volt, ahogy folyt le a János-hegyről.
hihetetlen, sokszor jártam már arra, de ilyet még nem láttam.
-
tildy
nagyúr
-
pohár
félisten
-
venember83
nagyúr
-
frame>24
addikt
Úgy gondolom, hogy eredetileg ez egy gyöngybagoly (Tyto alba) volt.
Az itteni kép pedig egy rézf*szú bagoly akar lenni, amit nemtom, hol hallottam, de van rá pár találat google-ban
-
NoLF
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
pohár
félisten
-
Psychonaut
veterán
Gran Turismo 5 még nem jött ki, legutóbbi infóim szerint idén már megjelenik (a GT5 Prologue az, ami már kint van, sokkal kevesebb pálya és kocsi, mint amennyi az 5-ben lesz). De tényleg hihetetlen. Mind a grafika, mind a játékélmény.
Új X360-ak meg már vannak olyan megbízhatóak, mint a PS3-mak. Legalábbis nem hallottam, hogy bármilyen gondjuk lenne (mint pl. a régieknél a hűtésprobléma/olvadó GPU).
-
ToBeY
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
PS3, de ez erősen szubjektív.
A legtöbb játék mindkettőre kijön, így érdemes az exkluzívokat nézegetni, hogy neked melyikek jönnek be. PS3 húzócímei a God of War sorozat és a Gran Turismo (na meg Uncharted), X360-nál Gears of War, Forza 3, Halo sorozat.
X360-nál ugye mindenképpen Gold tagság kell a multiplayerhez, ez nem ingyenes (valaki javítson ki, ha tévednék), PS3-nál ingyenes.
Ja, és a Sony gépében van Blu-Ray lejátszó is, szerintem ez ma már előnyös és számíthat is.
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
-
pohár
félisten
-
bandus
veterán
-
pohár
félisten
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
-
Dylen
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
tudniillik h ogy én nem iszom csak félvéente egy sört havernél film közbe, metr Kedvesem miatt. vigyézok rá, midnig mindehol és ha évente egystzrer sikrül, felönteni, ami most 1 hónap alat a 3ik, akkor 2 házmester beüt kocsbicsen* , ami 3:2 vagy 4:1 pocsék bor/viz. legimádomab
*kocsbics =sajét(csoprotios) elnevetzés --> margit hírd, pesti hidfö, akali boroz

-
kételkedem
addikt
-
ngabor2
nagyúr
ízlések és... nekem az edelweiss olyan, mintha gyepet legelnék. nem jött be. pálne az erdinger dunkelhez viszonyítva.
Dylen: megvan a hiba: egyet nyitottál ki. ha kettőt nyitsz, akkor nem borul ki. viszont ha kinyitod, azt meg is kell inni.
pecázásnál is ez van. az első, amit ki kell nyitni, az a horgászszék. a második a sör, a harmadik a merítőháló. a botok majd ez után jönnek. csak azért nem először a sör, mert akkor nem tudnál hova leülni, vagy letenni, hogy összeszereld a botot és a szereléket.
-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
Bubu79
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Bubu79
addikt
-
törölt tag
-
zoltanz
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
-
bnss
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
tope
addikt
-
pohár
félisten
-
kételkedem
addikt
-
Tothgera30
veterán
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tothgera30
veterán
-
Tothgera30
veterán
-
NoLF
veterán
-
tope
addikt
-
NoLF
veterán
kukoricakenyér, mit vártál tőle, michelin-csillagot?

csinálj bele normális tölteléket, akkor lesz értelme. mondjuk csirkés fajitast, salátalevél, csirkefajitas, kockára vágott paradicsom, uborka, tejföl, reszelt sajt, de előtte pirítsd meg kicsit a tortillád, más szemmel nézel majd rá

-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
barnam_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
barnam_
nagyúr
-
Dylen
senior tag
-
barnam_
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
tibi666
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
tiv83us
veterán
-
kételkedem
addikt
-
MmDorian
őstag
-
Sipi16
őstag
-
fokukac
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
-
FehérHolló
veterán
-
pohár
félisten
-
Matthewsz
aktív tag
Ideges vagy? Én asszem most legszívesebben öngyilkos lennék, nem elég, hogy a drága főnököm az új vízcső helyét ásatja velünk (amúgy épületvillamossági nagyker), a mai nap beszart a szifonom alsó sora, ugyanez volt a hibája 3 hónapja, a javítás kb. 40k, a garancia kerek 1 hete járt le.
Mindig is utáltam a használt cuccokat, ezentúl végképp megpróbálom elkerülni őket. Erre a fosra nem költök többet, ha nem csinálják meg ingyé inkább eladom alkatrésznek és veszek egy régi se-t. Nemokos telóban nekem az vált be legjobban, és azt hiszem nincs szükségem okosra, hiába használtam minden nap a wifi-t, jól jön a navi is, de nem életbevágó egyik sem...
A lényeg tehát, hogy a köcsögmunkát is velünk csináltatja a boss(i), és ~100 ezer forintom ment el a semmibe a szifonnal. Eddig a kedvenc napom a mai 2010-ben.
-
Tothgera30
veterán
-
BlacKSouL
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Dylen
senior tag
-
Tothgera30
veterán
-
venember83
nagyúr
-
NoLF
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

. Most a két lábam izomlázban szenved ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)