- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Azt mondják fontos a folyadékbevitel és folyadékpótlás hasmenés esetén. Ez eddig ok, mert olyan szomjas vagyok mint állat. Na de ha megiszom a vizet, az 15 perc múlva már menni is akar tovább a csatorna felé. Néha csak 10. Most akkor beülhetek a budira egy kanna vízzel, felül öntöm be, lent meg távozik? Ha nem marad bent akkor mégis hogyan pótlódik?
Amúgy alighanem caliciről van szó, miután anyámék átestek rajta, kizárt volt hogy én nem. Szóval most a vízcsap és a budi közötti távolságot sétálgatom le folyamatosan. Mondjuk dolgozni muszáj votl bejönni, holnap irány Szentgotthárd. Sok mindent nem tudok csinálni, se erőm, se energiám igazából De ha nem lennék megfázva, nem folyna egybe taknyom nyálam, és nem köhögnék lehet hogy egy fokkal elviselhetőbb lenne.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83 #28262 üzenetére
Ne is próbáld megismerni, az már UFO technológia.
Szép reggelt a társaknak.
-
zolynet
veterán
jóreggelt
boldog névnapot a Gáboroknak -
Csabee.
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28292 üzenetére
Hétágra süt a nap, szerintem nagyon is jó idő van!
-
Jó reggelt. Egy szerdai napra ébredtünk. Nincs túlságosan jó idő, de a madarak kitartóan csiripelnek. Lassacskán alakul ez a hét is, Szombatra egész jó lesz.
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt. lassan menni kellene melóhelyre.
-
tibi666
senior tag
vasárnap éjjel alig aludtam. hétfő éjjel alig aludtam. ma kitakarítottam a lakást, felmostam, porszívóztam, ablakot pucoltam. és nem vagyok álmos. mi van már megint velem?
-
csaba54
tag
megyek aludni
-
neduddki
nagyúr
HI!
na siekrutll ma 2*ra hazerni a avajuktol
udv
neduddki
p.s. mikro volt a 3.6.1es ff, hogy meot epp a 3.6.2t akarja leszzedni???:- )
-
Tim82
félisten
válasz
Pisztillus #28280 üzenetére
Most majdnem egyszmájlis hsz. lett a válasz. (
)
-
Szép álmokat mindenkinek, elteszem magam holnapra
-
poffsoft
veterán
akkójóvanakkó...
#28267: és 1600 napos reggel, lelkes újonc. gondolom eddig csak konsols-ozott...
(Amúgy meg az nem a márka, csak a beszerzési forrása, a Wedn Digit)
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #28241 üzenetére
HI!
koszi mondketotoknek
udv
neduddki
p.s. SzokaBaby: semmi egeyszerun senkinel nem lelek 667es ramot kocsonbe:- (
-
Tim82
félisten
Mai napi LOL apróhirdetés-rovatunkban: Westend Digital 1 TB-os merevlemez!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #28264 üzenetére
Az örök optimistát látták, hallották!
Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #28262 üzenetére
nem ismered? látod, itt a hiba!
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #28257 üzenetére
De alapesetben jó, nem ?
Tényleg mentem !
-
rarri
senior tag
Nagyon szép az autód !
Olyan furcsa, hogy én abszolút rockrajongó vagyok, és mégis ezzzel a számmal abszolút tudok azonosulni, és imádom! [Mes: Van 1 álmom ]/ még a nevüket sem hallottam soha.
Jó éjszakát szeretnék kívánni mindenkinek !
NoLF : Érdekes párosítás, a spanyol zene, és az elektromos hangzás. El lehet lazulni tőle.
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #28254 üzenetére
igen, a házunk előtt.
és nem is a képet akartam berakni, hanem ezt a finomságot
-
rarri
senior tag
-
Integra
titán
miért van az, hogy az nesquik utántöltő zacskó 500g-s, míg a doboz amibe utánkell tölteni csak 400g-s????? hogy a félig szakadt zacskóból kiskanállal kelljen először 100g kakaót kivadászni??? miért nem lehet azt a rohadt papírdobozt 500g-re gyártani?? megőrülök.
-
rarri
senior tag
Aludj jól, álmodj szépeket !
-
bnss
veterán
Szép estét! Lassan leteszem a lantot, és pihenek egy kicsit, mert különben begolyózom...
-
ToBeY
nagyúr
Na sikerűlt szereznem egy DVI>D'Sub átalakítót végre beüzemeltem a 24" monitorom
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #28237 üzenetére
mindenképp állj egy aknára, s nézzetek alá egy hozzáértővel, valszeg vmelyik szilent megadta magát, tényleg.
bizony, a futómű nem csak egy lengőkarból, rugóból és lengéscsillapítóból áll, főleg nem egy igazán jó futóval rendelkező fóka esetében
ezért a szilentek komplett cseréje bizony nem olcsó mulatság. nyilván csak azt cseréld ami feltétlen szükséges.
a PU szilentek jók ezektől az enyém annyiban különbözik hogy csapágyas, bár talán anyagában is más kicsit.
egy sima PU szilenttől talán te sem mennél falnak (keménység szempontjából)
-
kételkedem
addikt
110k+ km van benne.
Olyan a hang, mintha a pótkerék nem lenne rögzítve és néha beleütne a kasztniba. A gond csak az, hogy mindent kivettem a hátuljából. A pótkereket, emelőt, stb.Valamelyik tuning oldalon néztem a tiédhez hasonló PU szilenteket, nem olcsó mulatság és, hogy milyen sok ilyen kacat van a fóka hátsó futóművében!
-
neduddki
nagyúr
Hi!
aszem itt linletem egy fogyasztos jpg-t a kepfeltostesrol, nem emlexik a linkre/rofogesre vki?
koszi
udv
neduddki
m,od:"kételkedem: mar meginrt este 8 van es megint nem hivtam fel senkit a gyertjak a szilentek es a kutjacsontok mijjat, baxa meg:- ((((
-
fokukac
nagyúr
köszi srácok, tudom, hogy mit lehet visszaállítgatni, és hogyan, elég időt b.sztam már el vele.
ettől függetlenül nem lehet teljesen olyan, és még mindig rengeteg dolog van, ami idegesít. Szerintem egy A4-es oldalt tele tudnék írni idegesítő hibákkal, de nincs erőm és kedvem.
Legyen elég annyi, hogy én felhasználói szempontból nézem, és hát...
Ui. Most installáltam újra harmadjára az Audigy 2 ZS-met, mert egyszer csak elkezdte puffogtatni a basszust, csak úgy. De az EAX még mindig nem megy rajta...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #28227 üzenetére
hány km van benne?
kopog/kotyog?
sajna a versenyszilenteket a lengőkarral együtt vettem, bár elvileg a srác akitől jött, szilentet is tud. de sztem neked egyrészt semmi szükséged ilyen szilentre (keményebb jóval a futó tőle) másrészt elég drága.
ha gondolod autóalkatrész-boltban dolgozó ismerősömet megkérdem, mennyiért tud jó minőségűt, de ahhoz alvázszám/motorszám kell.
-
tibi666
senior tag
Édesanyámat elkezdték zaklatni telefonon. de rábaszott a cigány, nem tudja, hogy kivel kezdett. holnap már név/cím birtokában fogjuk felkeresni.
-
venember83
nagyúr
Hamarosan frissen készült gombapaprikás rizzsel, aztán egy kis megmaradt hétvégi mákos, almás és barackos rétes. Szépen sorban.
-
ladybug
őstag
Imádom a férjem. Sütött egy nagy adag palacsintát. Nekem csak a tésztát kellett kikevernem.
-
csaba54
tag
el kell fogyasztanom egy karamella krémes croissant
-
NoLF
veterán
-
-
Dylen
senior tag
jááááááááájj!
én letudom ennyivel, nem úgy mint egyesek...
-
PH-User
addikt
válasz
bolondember #28209 üzenetére
merahekintosjó?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #28209 üzenetére
Ezúton is köszi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #28207 üzenetére
engem igazából az zavart, hogy nem bírtam feltenni egy xp-t. végigtúrtam a netet, legalább 3-féle leírást találtam, hogy hogyan lehet pendrive-ról bootoló xp-telepítőt előállítani, csak az a baj, hogy egyik se linux alól ment.
sőt, virtuális gép alól se ment.
sőt, win7 alól se ment.
ekkor adtam fel.
mondjuk azt nem értem, hogy mi volt az a feladat, amit pl. ubuntu alól nem tudott volna megoldani (net, pdf-nézegetés, szövexerkesztés, zenehallgatás, filmnézés), de nem feszegettem a dolgot.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #28205 üzenetére
a piac diktál. akár mennyire jó és olcsó valami, ha nem lehet kapni, csak a gyenge cuccot. hogy atom mellé miért w7-et tettek, azt ne tőlem kérdezd. ha linuxra cserélhettem volna, akkor telepítéssel együtt kb. 2 óra alatt meglettem volna. de kifejezetten xp-t, vagy gyorsabb win7-et kért a t. megrendelő.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ngabor2 #28204 üzenetére
annó volt hír, h az AMD Athlonoknak veszi vissza az órajelét - volt is annó egy teszt ha jól tévedek PH!-n.
na, az szerintem sokkal lértelmesebb elgondolás, mint az Atom...
szerintem. Amúgy ahogy ézelődtem meg minden, inkább CULV-ot/Puma-t vennék.(vicces, h mennyivel jobb a CULV, mint az Atom, mégse sokkal drágább - persze, ANNYIRA olcsó megint nincs
)...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #28201 üzenetére
a netbook meg nem számítógép... de ez van. nem fikázni kell, hanem azonos áron jobbat produkálni. ha nem megy, akkor...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #28201 üzenetére
A baj az, hogy prociként adják el.
-
zolynet
veterán
nagyon ment Blájenezés a napokban, ime egy új faja: [link]
/nem flémkeltésnek és politizálásnak szánom!/
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest