- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Integra #27383 üzenetére
a nem fapad társaságoknál közvetlenül előtte símán lehet 150 is a jegy... de utaztam már londonba fapadossal is 168e ft -ért, céges úton... fél napi várakozással... ... ....... ...... ....... ........ ......... egy másik alkalommal pedig 3 napot dekkoltam londonban, mert sztrájk volt, és egy fillért sem kaptam kártérítésnek...
-
zolynet
veterán
válasz
Integra #27303 üzenetére
mi is szerettünk volna 15-20k-ért kimenni Zürich-be, de ha hónapokat várunk akkor sem lett volna jobb az ár, Swiss-nél 36k/fő volt, Malévnél ha jól emlékszem vissza 50k körül volt ... visszafelé történt egy kis többlet jegykiadás, felajánlották h 250euro fejében menjünk Bécsbe és onnan Bp, csak az volt a baj h másnap dolgozás, ill még volt program és nem akartunk kedden teljesen szétcsúszva megjelenni ... meg persze 14helyett 19körül szállt volna le a gép
'reggelt
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #26535 üzenetére
ó mama... majd készítek egy listát, hogy miket fogyassz, ha találsz odakint
nem is vedelni kell... nem a mennyiség, a minőség a lényeg. megkóstolsz hetente 2-t 3-at, másképp fogsz a sörökre tekinteni
mindenesetre a jelszavak amíg nem csinálok listát: märzen, kellerbier, altenbier, dunkel weizen, bock, doppelbock, stb
-
tibi666
senior tag
válasz
Integra #21508 üzenetére
nekem nagyon fárasztja a szemem sajnos. a megszokott meleg színárnyalatokból csináltak egy hideg kéket. a strukturális változtatások bizonyára jók lesznek, amikor a hibákat befoltozzák, nem értem, hogy miért kellett a színvilágon változtatni.
plusz a betűk is összementek.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest