- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Én már nem bírom tovább
, megyek aludni inkább
. Reggel úgy is én keltek mindenkit
, hálátlan és egyben élvezhető feladat ez (szigorúan szadistáknak)
.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #28398 üzenetére
fél órája volt még...
-
tbs
addikt
Hűtőben az áru.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #28370 üzenetére
"egy lába volt, miért? ...legalább nem kell széttenni..."
na, most már majd visszafogom magam...
-
válasz
kételkedem #28389 üzenetére
totyik gyilkos
NoLF: mamiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #28379 üzenetére
sokat akart a szarka is...
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #28373 üzenetére
jaj, ne is mondd, az előbb kolléganőm itt sétafikált. megnéztem ugyan a seggét, de inkább csak megszokásból mint meggyőződésből. most nagyon el vagyok gyalázva. remélem ma éjjel már tudok majd aludni, mert legutóbb gyakorlatilag 0 volt.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #28365 üzenetére
inkább a barna leffe közelíti meg messziről a gulden draakot, az év söre volt őőőőőőő
nem emlékszem melyik évben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #28370 üzenetére
dehogy kell...leesik az magától is ..
-
BlacKSouL
addikt
mondjuk a szultánleopárd?
(28 órája nem ettem semmit, csak ittam vizet és ananászlevet. Azt gondolom már átmosódott a rendszerem annyira, hogy ha hazamegyek egy kis gyenge főtt krumplit enyhén megsózva beléeresszek különösebb mellékhatás nélkül. Vajon jó ilyenkor a gyomornak/bélnek a 3800 mg/l oldott ásványianyagtartalmú Jamnica ásványvíz szénsavtalanítva?)
-
Úgy hogy a Hétfő egy szóval sz@r volt, mai nap pedig már olyan mindennapos humorok is megfordulnak a társaságban hogy pin@szuri, amit van aki ért, és van aki nem. Tehát Csütörtök a stressz miatt kicsit megint húzós lesz, a Péntek a megőrülős nap, a Szombat pedig nyugis, alvós, és a kedvencem.
Dylen: Remélem hamar helyrejössz, nem szép egy ilyen szép lányt szomorkodni látni
(tudom, szóismétéls).
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #28333 üzenetére
Persze tudom
ismerem már a fajtátokat
Egyébként Pisztillus, nem neked akartam írni azt a hozzászólást, csak véletlen volt, de érdekes, hogy pont téged "találtalak" meg
Mindenkinek, aki kérdezte: a sebészet és a lábam két külön dolog. A jobblábammal az van, hogy nemtudok ráállni rendesen, a lábfejemet terheltem meg úgy hétvégén hogy ez lett a vége. De csak lapostalpúban fáj, magassarkúban nem. Utóbbiban nem kell annyira hajlítani a lábfejet, vagy ilyesmi lehet a magyarázat.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #28355 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #28355 üzenetére
Persze, lehet nézni...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #28347 üzenetére
amerikai és japán sávokat használ csak, európában nem tudod használni.
úgyhogy sajna/nem sajna, de semmiképp
ja, közben már lecsapták.
mind1, nem vagyok kütyümániás így nem mozgat a cucc semmiképp. node a kyocera borsőrlőm és késem, az biza
tbs: máris összefutott a nyál a számban, kellemes kósolgatást! ha tudod, tulipánpohárból idd, és semmiképp sem jéghidegen, inkább 10 C környéke legyen.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28351 üzenetére
Én? Dehogy! Szerintem is remek ajándék NoLF-nak!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28347 üzenetére
Európában remek céges telefon lehet egy, a GSM szabványt nem ismerő/nem alkalmazó cucc.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #28348 üzenetére
csakazértis
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #28346 üzenetére
A gének, nem tehetek róla, ne tessék negatív diszkriminációban részesíteni emiatt.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #28344 üzenetére
az önfeláldozó fajtádat, azt.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28344 üzenetére
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28342 üzenetére
Ha gondolod ma éjjel tarthatod a frontot helyettem a klaszterek világában
Tudnék mit csinálni éjszaka...
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #28339 üzenetére
Azért ne ennyire, csak kicsit. Jó reggelt köszönni kora délután...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #28299 üzenetére
Na most már legalább nem fájnak az izmaim és nem szédülök. De a porcelánszínpad előadásában már legalább 8x előadták a Mérges macska c. színdarabot. Már mostanra a széken ülni sem könnyű. Enni még nem esik jól, majd délután kis főttkrumplit talán. De vizet meg ananászt már fél-fél litert megittam.Le is vándoroltak a csatornába mind. Csak ilyen álmos ne lennék.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus #28336 üzenetére
Octopus retractort esetleg?
Szívfájdalmakra állítólag jó kis kütyü
Napsugaras gyóreggelt
A Sziszának pedig jobbulást
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #28335 üzenetére
Most biztosan nincs, de megyek be mindjárt, megnézem, tudunk-e rendelni. (Sztetoszkópot igen, az már kellett valakinek.)
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #28334 üzenetére
Szikét is tartasz a patikában?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #28333 üzenetére
Csatlakozom, ha bármiben tudok segíteni, akkor keress nyugodtan!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
venember83 #28330 üzenetére
Pl. amit nekem: nem vágunk bele (by Kételkedem
), nem gipszelünk, hanem mehet tovább a körzeti által felírt gyógyszeres kezelés. (
)
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #28330 üzenetére
Vágjunk bele!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #28326 üzenetére
A sebész mit mondjon mégis, szerinted?
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #28323 üzenetére
Kikészülök már ettől az orrdugulástól. Evés közben majdnem megfulladok. A lábamra még mindig nem tudok ráállni teljesen, tegnap voltam sebészeten, holnap meg fogorvos. Tiszta jó
-
tildy
nagyúr
Jahm. Baromi felemelo volt, mikor epp csinaltam haza valamit, erre pont akkor rebootolt a gep.Mert ugye Rc, letelt a ket ora, reboot...
Arrol nem is beszelve, hogy a Lajos mindig kinevetettAmugy meg, alig 24E forint, igazan jo vetel volt. Otthon mennyi is a home full version? 45?
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28318 üzenetére
Akkor nincs ám öröm s vigyorgás ezek szerint.
-
tildy
nagyúr
oje, megvettem eletem elso windowsat. Eddig a campus licensel kihuztam egy darabig... Aztan win7 rc.
Most Microsoft Windows 7 Home Premium, Full Version (PC DVD), 81.63£ -
pohár
félisten
válasz
bolondember #28307 üzenetére
Hát ez mekkora, jézusistenem
-
NoLF
veterán
válasz
reméltem, hoy valaki lecsapja
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28294 üzenetére
+1.
Elkezdett fájni a fülem tegnap este. Életemben nem volt még fülgyulladásom, remélem, ez sem az és hamar elmúlik...
-
kételkedem
addikt
válasz
Magas labda salakpályán!
Az egyik legnagyobb király a volt BP TV távgyógyítója!Személyes kedvencem a gerincműtét.
(#28304) BlacKSouL a szénporos víznek is megvan a maga hangulata!
-
bolondember
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28301 üzenetére
Ananászlevem van speciel. De azt még nem mertem, nehogy a rosttartalma miatt méginkább meglendítsen. De már egy kockacukrot elszopogattam a víz mellé. Legalább a vércukrom ne zuhanjon padlóra.
Széntablettát csak a városban tudnék beszerezni, bár azzal az a tapasztalatom, hogy egyszer hasonló víz be-víz ki esetben bevettem a széntablettát, és 15 perc múlva vizes szénpor jött kiVáltozatlan formában.
-
dragonfx
veterán
léci valaki üsse már ezt le nekem.
utána írja meg az eladó mailcímét vagy telszámát.
Velem köcsögözik a teszvesz és nem akarok ujra regelni.köszke
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #28292 üzenetére
"Lassacskán alakul ez a hét is, Szombatra egész jó lesz."
ezt kifejtenéd?
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #28299 üzenetére
Neked összejött a hasmenés és a köhögés egyszerre? Nem irigyellek!
A múltkor írtad, hogy a családod küzd a calicivel, már akkor borítékolható volt, hogy te is elkapod a rendszeres és alapos kézmosás ellenére.
Ne tiszta csapvizet igyál hanem pl hideg almalevet, amiben nem csak folyadék van, hanem pici cukor, talán pici ásványi anyag is. Széntabletta, Smecta segít a túlélésben.
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest