- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
ezúton szeretnék boldog nemzetközi Zoltánnapot kívánni nőknek és a kandúroknak is!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #26196 üzenetére
Nem, az nem jó kampányszöveg.
-
cirmiiii
tag
válasz
kételkedem #26195 üzenetére
Ígysemlesz
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #26189 üzenetére
magyar égre magyar ufót - magyar s3ggb3 magyar lóf@szt...
-
cirmiiii
tag
válasz
Pisztillus #26192 üzenetére
Asztamindenit !
Itt ilyen is van ? Hm !
......
-
Exike
csendes tag
Fiúk, mit adtok ma a csajoknak, hogy feledhetetlen legyen nekik....
hmmm? -
-
cirmiiii
tag
Nos, akkor milegyen ..lelépjek innen ?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #26188 üzenetére
Egy lakásban lenne jó...
BE: Nemzeti nőnapot a magyar népnek!
-
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #26184 üzenetére
olyasmi [link]
-
Dylen
senior tag
hopsz, megjött a konkurencia
-
Tim82
félisten
Kínzó kérdés gyötör engemet, talán tudtok rá válaszolni:
- a mai napon ugye a nemzetközi nőnapot ünnepeljük.
- melyik napon ünnepeljük a nemzeti nőnapot? -
Exike
csendes tag
Kellemes -
izgalmas napot mindenkinek !!!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #26175 üzenetére
Három díjacska az Oscar gálán azért elég kevés film esetén nevezhető lebőgésnek, én mondjuk annak örültem volna, ha egyet se kap. De csak azért, mert kib* gonosz vagyok ma. Is.
A mai ünnepelteknek.
-
cirmiiii
tag
Sziasztok
Érdemes volt ide benézni
Igazi kedves, figyelmes, társaság
Köszi
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #26175 üzenetére
Milyen kárörvendő. Há' az évtízezred filmje vót!...
Boldog napot a nőknek! Ja meg a Zoltánoknak! És ne feledkezzünk el a Zoltán nevű nőkről sem, ők duplán ünnepelhetnek!...
-
Szép napot mindenkinek!
A lányoknak boldog Nőnapot, míg a Zoltánoknak boldog névnapot kívánok!
-
zolynet
veterán
nem aludtam a hétvégén és autót sem vettem, ellenben ittam
Bulldog Nőnapot!
Zoltánoknak löhájl! -
-
PH-User
addikt
Jó 19 évesnek lenni.
Rekordot döntöttem tegnap, ennyire kevesen még sosem köszöntöttek. -
Winner_hun
félisten
StarCraft 2 beta
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #26156 üzenetére
nnna. újabb program volt, hóesés nézés. le is zuhant vagy 5 centi így nagy hirtelen, és gyengülés nélkül szakad. csak már -6 van.
Hurrá, megjött a tél.Elképzelhető hogy most is leesik vagy 30 centi reggelre, akkor viszont buszozhatok megint. A kocsi 15 centi fölött felfekszik. Asszem veszek egy Uralt.
-
BlacKSouL
addikt
Na most jön egy gigantikus fürdés. Csikósék írását újra átizgulva egész inspirálónak tűnik a holnap is. Teljesen leizzadtam az izgulásban. Levágjam a szakállamat? Nem vagyok egy nagy szőrmók típus, de kb már egy hetes. Nem vágom le. Majd csak ha valami nagyon indokolja. Inkább fazonírozom kicsit ameddig alatta elbírja a bőröm. Néha megszokásból is vakarászom. Vajon a főnököm mikor szól majd rám hogy emberi ábrázatot vár el melóban? Különben a szakáll öregít. Sapkában a liftben tükörbe néztem, és mintha nem is én lennék. Már egy ideje tervezem hogy nem is én leszek, de még nem született meg az elhatározás. Nekem ahhoz érezni kell a tavaszt. És még kinézve a lehullott 1-2 centi hóra ez távoli álomnak tűnik csak.
Na halljuk azt a vízcsobogást.Amúgy lesz idén tavasz? Vagy májusig ez a f0s, aztán meg hirtelen 30 fok?
-
pohár
félisten
Ó hogy az isten b...
Kedvem lenne magam leinni de nagyon -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #26147 üzenetére
...csak szeretnéd..
-
Csabee.
nagyúr
Nézzétek a Frizbit
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #26145 üzenetére
Én sem tudom már, mit akartam, de szerintem valami olyan volt, amit lecsaphattatok volna és inkább nem hagytam.
Filmet nézzek vagy hetihetest?
-
tbs
addikt
No, indexről kavarogtam. Zseniális! -> [link]
-
-
BlacKSouL
addikt
Na, egy kis ideglekötő: [link]
-
I_Am
veterán
-
-
Ramius
őstag
Van egy roppant fontos szakmai kérdésem
Ha egy vonat áthalad egy kis állomáson, a helyi főnöknek miért kell az ajtóban állva vigyázállásban végignéznie?ToBeY: Én úgy tudom, hogy igen. Hazafelé menet is érvényes ez, de csak akkor, ha egyenesen haza mész. Ha beugrasz egy boltba vásárolni, és utána mész csak haza, közben baleset ér, az már nem minősül annak.
Ezt valamelyik egykori főnököm magyarázta, ennyi maradt meg bennem, nem tudom ez mennyiben változott azóta. -
-
ToBeY
nagyúr
Megtudná nekem azt mondani valaki,hogy munkahelyi balesettnek számít-e az,hogy ha munkábamenett a BKV-n lesz rosszúl az ember, és onnan viszi el a mentő?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #26117 üzenetére
ajj, mind1 inkább
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #26111 üzenetére
ööö, az .. édes volna?
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #26111 üzenetére
Most nem is mondtam, hogy a répa gyümölcs... vagy de?
-
QuarK
senior tag
válasz
venember83 #26105 üzenetére
ja, logikus. csak "fura" - ha pl. az enyém lenne, saját magamtól utalnék saját magamnak. na mindegy, elutaltam
kösz
-
Dylen
senior tag
válasz
ladybug #26083 üzenetére
Csirkemell, színes pennetészta, cavalier joghurtok, ásványvíz, lecsóalap és gyümölcs-zöldség utánpótlás.
Aztán volt itthon gomba, brokkoli meg ez-az és ezekből csináltam kétféle kaját.Centrifugához: grapefruit tényleg nemjó választás, én a narancs-alma-répa kombót ajánlanám elsőre. A narancs meg az alma íze megszokott, a répától pedig édesebb lesz az egész.
A banánt nekem nem javasolták, mert a keményítő miatt eltömíti a gépezetet.más: ez a Rhett Butler pont úgy viselkedik Scarlettel, mint House Cuddyval
-
fokukac
nagyúr
nem-nem, nagy területen, egészen a hév-megállóig fizetős... ez valamiúj dolog, meg is büntettek, meg mindenki mást is. a kihalt utcákon, a szakadó hóesésben, vasárnap... igazán vendégbarát város.... De nem fizetem be, vasárnap nem fizetek parkolásért, Ez elvi kérdés. és azt hiszem, hanyagolom ezentúl Szentendrét... buuzeráns kis k.csög város, Van pénzem, és sok mindenért hajlandó vagyok fizetni, de amikor azt érzem, hogy csak újabb és újabb bőrt akarnak lehúzni rólam, akkor betelik a pohár.
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #26106 üzenetére
Ne sírj, nálunk eszméletlen fagyás van, de szerencsére az ötvenéves tömbházunkat anno építése során jól szigetelték, így lakásunkban mindez nem érezhető.
-
BlacKSouL
addikt
Vagy tőlem függ, vagy engem rángat mindig a legmegfelelőbb időben a "szerencse"
1995 június 25-én kezdődött az egész, mikor 5 hónapnyi csapadékmentességet törtem meg, és csináltam egy szűk 2 napos felhős esős borult időt. AndalúziábanÉs volt már olyan klasszikus eset is, hogy esett, de körbenézve a horizonton mindenhol máshol sütött a nap.
Valami valahol biztos sötét.
-
QuarK
senior tag
Srácok, villámkérdés. Ismerősöm lakáselőtakarék számlájára (OTP) kell utalnom. Ilyenkor a jogosulthoz mit kell írni? Az ő nevét, vagy "OTP lakáselőtakarék" vagy mit?
Köszi
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest