- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
bandus #49341 üzenetére
Piacon, aluljáróban. Bár a minőségük a béka segge alatt van, de némelyik egész normálisan néz ki, a kérdésed meg erre vonatkozott. Ha a minőség is számítana, akkor valamelyik nagy bevásárlóközpontban vannak kisebb, táskákat áruló üzletek, ahol no-name táskákat árulnak. Ha jól emlékszem, Westendben több ilyen bolt is van.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bandus #42981 üzenetére
Várd ki a végét. Ha akkor nem kapod meg azt az összeget, amiben megállapodtatok, akkor reklamálj. Az sem mellékes, hogy nettó/bruttó a megállapodott összeg. Ha nettó, semmi gond, egyébként nagyon sok dolognak utána kell járnod (TB, nyugdíj, adó, kifizetés jogcíme).
Másrészt bekavarhat, hogy a teljes összeg 17.5%-át be kell fizetned/levonják adónak, de igazából a havi összkereseted minimálbér feletti részéből kell adóznod diákként (a "feleslegesen" befizetett összeget később visszaigényelheted), satöbbi. Nem olyan egyszerű ez.
Harmadrészt örülj annak, hogy kapsz egyáltalán valamit. A cég a szakmai gyakorlat első 6 hetéért nem köteles fizetni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #42866 üzenetére
Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, akkor neked tényleg nincs szíved!
Lécci küldd tovább, de aztán tényleg!
Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörösen áttételes súlyos anorákban szenved.
Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajaszsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden - tavaszi napéjegyenlőségtöl számított első holdtölte után született - vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtőversenyt.
HA VAN SZÍVED, - MÁRPEDIG MIÉRT NE LENNE - NE TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM KÜLDD TOVÁBB LEGALÁBB HARMINCNÉGY BARÁTODNAK!!!
Ugyanis például Monica Lewinsky nem küldte tovább, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont.
Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.
Szaddám Huszein például nem küldte tovább, le is rohanták Irakot.
Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem küldte tovább, másnap AIDS-et, Hepatitis C-t, és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.
Úgyhogy ne törölj, küldj!
Köszi -
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #42866 üzenetére
NAGYON FONTOS!!! Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle.
Továbbítsátok az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám. Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!!
Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után -mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát- 220$-t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc!
Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz!Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára nyolcas ikrei születtek!
Micsoda szerencse!!! Igaz mindegyik sárga lett, holott ő és a felesége is fekete volt! EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KÉPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!!EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK, egy ügyvéd úr küldte, akit én nem, de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője ismer! TOVÁBBÍTSD!
-
válasz
bandus #42150 üzenetére
A hölgyeket elengedték 2-kor, na de így nem maradt senki sem bent (1-2 ember), azaz 2-től lestem a semmit, pontosabban fél 3-kor átmentem az irodaházba, majd a portáshoz, ott meg majd 4-ig voltam.
4 előtt jön a közvetlen fönököm fönöke, hát én mit keresek itt, mondom, itt vagyok mert csak. A t@kömért maradtam bent nem tudom, ja mert senki nem szólt hogy menjek, így meg ha mégis kellettem volna akkor meg gáz hogy nem vagyok bent. ÁÁÁÁ mindegy elég volt a hétből -
Bubu79
addikt
válasz
bandus #41953 üzenetére
Előzetesen kapsz egy labor beutalót a háziorvosodtól, majd ha úgy ítéli meg, hogy tényleg nem jó valamelyik eredményed, akkor kapsz egy beutalót az endocrinologiára ( gyors lefolyásra ne számíts )
Hevesen verő szív, fokozott izzadékonyság, súlyvesztés, vagy állandó fáradtságérzet, hirtelen súlytöbblet, levertség?
-
LOTR
addikt
válasz
bandus #41316 üzenetére
én láttam már 2 hét alatt készült diplomamunkát -villámvédelem volt a téma, villamosmérnöki szakdolgozat- jeles végső eredménnyel, bár tegyük hozzá, hogy kicsit azért mi is segítettünk, de ebből kiindulva teljesen egyedül 3 hét alatt meg lehet írni, pláne ha nem idegen a téma és fejben azért ott van az illető
a másik példa (szélsőség) meg:
szintén volt szerencsém olyan diplomamunkához ami 4 hónapig készült, ebben 3 hónap nettó! meló volt (épületstatika és tervezés, építőmérnöki szakdolgozat), ez teljesen egyedül készült, azt hiszem 4es végeredménnyel és a készítője azt mondta, hogy még kellett volna neki idő, hogy teljesen befejezzetehát lehet írni 3 hét alatt nagyon jót és nagyon rosszat is, minthogy több hónap alatt is kivitelezhető bármelyik eshetőség
-
dudika10
veterán
válasz
bandus #40265 üzenetére
Nekem múltkor 10 perc volt csak az, hogy a híd egyik végéről átjussak a másik végére. De lehet, hogy csak éppen akkor volt ilyen lassú, nem járok arra gyakran villamossal.
Hujikolp: "Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem."
Szóval elég 1 jegy. -
-
Tim82
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
bandus #39438 üzenetére
Nono, azért ennyire nem vetném el a sulykot. Elfér benne kényelmesen 4-5 ember és elég sok csomag, megfizethető és viszonylag megbízható. Nem szép, nem gyors, nem sportos, nem egyedi, tele van ronda anyagokkal, bizonyos szempontokból igénytelen stb., de attól még nem egy kalap szar. Apám szinte gond nélkül nyúz négy éve már egyet, kb. kétszázezer kilométert pakolt bele és jelentős cserére nem szorult még az autó, kivéve a befecskendezőket, azokat cserélni kellett úgy kilencvenezer kilométernél.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bandus #35817 üzenetére
Amikor engem műtöttek, vakbélgyuszival, akkor az I. Sebészeti klinikára vittek. Nem tudom, hogy milyen nap volt, csak azt, hogy nyár közepe, és éjjel 11 múlt. A műtét és vizsgálat része egész korrekt volt úgy éjfél tájban. Bár ez elég sürgős eset volt... És nem tudom, hogy hétvége-e
ngabor:
Itt is fog, én is túlteszem magam rajta, pláne, hogy mostanában nem mozdulok ki. Csak a nyárra tervezett kenutura, edzötábor és miegymás ne legyen már elmosva ezzel a dzsuva idövel..
-
tibi666
senior tag
-
válasz
bandus #31081 üzenetére
Lehet, tényleg nem tudom, hát Győrből jöttek, ami tőlem rohadt messze van. Bár nekem még néha 20km után is fáj a seggem, szóval nem tudom hogy igaz-e vagy sem. Nagyon fanatikus fejük volt, ha fegyverekkel foglalkoztak volna, pszichopatáknak nézem őket, de nem ők Mz-sek.
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #30522 üzenetére
Tehát te vagy az a szavazó, akit nem tudott megszólítani egyetlen párt sem.
(#30524) Winner_hun: 1990-ben voltam első szavazó, mi valami kis érmét kaptunk, ami már nincs meg.
(#30525) BlacKSouL: idealista vagy!
A jókívánságot köszönöm szépen!
(#30526) pohár: ebben is van sajnos okosság ilyenkor érdemes valamelyik kisebbre szavazni.
Az alacsony részvétellel csak az a gond, hogy a kb 8 Millió választásra jogosultból elmegy 60%, az csak 4,8 Millió ember, akik 10 Millió sorsáról döntenek.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #27346 üzenetére
Bizony.
csak egy példa, hogy a nagyok hogy csinálják.
Ma megjelent a magyar tőzsdén egy új, lengyel brókercég, ki is adtak egyből egy közleményt, mi szerint az mtel részvényt venni kell.Erre mit ad Isten, most olvasom az egyik bróker írását, hogy ma a legnagyobb eladó pont ez a cég volt (3%-kal nőtt ma az árfolyam).
Na, a nagyok így fogadnak, illetve így osztják a tanácsokat, ha el akarnak adni, akkor vételi ajánlást adnak, és minden szép és jó
kizártnak tartom, hogy a foci ne így működjön, lásd még ponyvaregény, blöff, bud-terrence filmek, stb.
Ui. főnök, ki az a korporésön?
Uui. bájdövéj, a k...g szomszédok eddig hagytak aludni, de most kapnak egy kis GNR-t cserébe.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged