- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #28198 üzenetére
1GB és atom proci.
tbs: nekem is csak azért van graf felület, hogy egymás mellett lássam a karakteres terminálokat
-
tbs
addikt
válasz
ngabor2 #28195 üzenetére
Mondom: win7 kiszolgálószempontból érdekel. Amit nem lehet vi-al megoldalni, az a probléma számomra álprobléma, azaz nem igazán érdekelnek a grafikus felületek, meg netbookok, meg mittomén. Amúgy párom, aki 110%-ban felhasználó csak, tökéletesen elboldogul karakteres konzolon w3m-mel (netbookon, eee901), ha képeket keres, vagy rajzol, vagy mesét/filmet néz akkor meg startx... Semmi ördöngösség nincs ebben, sajnálom azokat, akik a képeket nézegetik a feladatok megoldása helyett...
Ezek az eszközök is kalapácsok: akkor fogja csak meg az ember, amikor szüksége van rá...
szerk.: Igazából nem sajnálom ám őket, hanem irigykedem a rengeteg idejükre.
-
Én már több mint 1 éve használom a Se7en-t, és azt mondhatom Vista-t nem akarok látni, XP-t is csak azért mert az is jó amire kell.
-
ngabor2
nagyúr
nekem egyszer volt dolgom a w7-tel. egy netbookon kellett volna megzabolázni, vagy lecserélni xp-re. egyik se ment. általában 1'30"-en belül észre is vette, hogy kattintottam valamire, de ha épp nagyon gyors volt (2 5-perces vinyótekergetés közben) akkor ez az idő 30"-re rövidült.
-
tbs
addikt
válasz
fokukac #28191 üzenetére
Egyrészt Kalandornak igaza van, másrészt én nem a fancyface miatt üdvözlöm a szerencsétlent, hanem mondjuk a normális, nem 18 éve fejlesztett és úgy is maradt ip stack miatt, a végre normális jogosultsági rendszer miatt, a rendes driver homokozói miatt stb... Szóval a bele miatt, nem a látványa miatt. Érted-e, te "nem a ruhat eszi az embert"?!?
-
fokukac
nagyúr
hát nemtom, szerintem meg ocsmány, oké, hogy újat akartak, meg támogat meg felismer mindent, de közben elkúrtak egy csomó réges rég jól működő és logikus dolgot (start menü, quick launch, fájlkezelő, rendes betűk), és behoztak egy csomó idegesítő f.szságot, úgy mint pin to taskbar, meg automatic full screen ha hozzáér az ablak a széléhez... na és a betűk...! még mindig nincs benne normális dpi növelés, pedig már 1440 pixel egy 14 colos noti is, és ez a clear type betű, ami nekem olyan, mintha elmosódott lenne, ahelyett, h. clear, botrány. ja, és nemtom állítani a samsung monitorom fényerejét, mert nem jó hozzá a driver...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #28186 üzenetére
Én kb 12-t, de ez már túl van a lélektani határon, gondoltam hátha más okosabban csinálja. De akkor a hiba nem bennünk van, ez jó hír
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #28186 üzenetére
No? Egy szép kihívás a Fóka mellé?
-
tildy
nagyúr
oh moj god ... Windows is an evil.
Lol.
Nem ertem miert, oke a winxpt en sem csipaztam, de awin7 annyira bejott, hogy meg is veszem. Addig meg ketorankent restart.. -
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #28181 üzenetére
d'sub-dvi kéne ami mind2 oldala "tüskés"
Sajna nem tudok értemenni azért thxElvileg csütörtök-péntek-re hoznak ide a számtech-boltba,talán...
-
zolynet
veterán
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #28175 üzenetére
A hátsó ablak néz arra a garázslehajtóra, ahol egy ilyen szépség szokott le- ill. feljárni.
-
válasz
venember83 #28174 üzenetére
A profi fotós tud jó képet csinálni (avagy szarból is kártyavár effektus), de az amatörök csak ilyet tudnak
Szép napot mindenkinek
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bolondember #28172 üzenetére
És csupán mint jó fórmutárs-munkásember nem akarod nekem adni?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #28174 üzenetére
amikor utoljára ott voltam nála...
na akkor nem így nézett ki.
bár, most így jobban belegondolva, lehet, h a hátsó ablak néz arra... azt nem láttam. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #28166 üzenetére
De szép helyen dolgozol, micsoda kilátás!
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #28165 üzenetére
nem is kicsit!
-
Bubu79
addikt
Nem illik megvárakoztatni egy Sziszát
Pisztillus: Két napja az egyik körforgóban egy kukásmellény-rikító-narancssárga trabi jött szembe velünk az úton, orrán ugyanolyan vesékkel, mint amilyen Joe-n van - nem sok kellett hozzá, hogy a kormányra borulva a röhögéstől felússzak a körforgó szigetére
Igazi bulijárgány a gép, nem győztem csápolni a srácoknak
De van a környéken egy banánzöld Tramp is - gyaníthatóan nem gyári technikával, mert hiányzik mögüle a rinnng-dinggg-diringg-ding-ding-ding-csörömp-teremp...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Bubu79 #28164 üzenetére
Itt a melóhelyen meg időnként feltűnik egy Bentley Continental. Na azt a hengjáról messziről megismerem...
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #28156 üzenetére
Én meg nyáron olyan helyen laktam, ahol mindennap egy Maserati állt az udvaron... Egyik este összespanoltunk a tulajdonosával. Elmesélte, hogy egyszer ellopták... de olyan fenyegetést kaptak tőle, hogy inkább már másnap ingyen visszaadták
Bécsben meg egy Aston Martinnal fényképezkedtem.
Januárban meg egy Hummer állt az irodától nem messze
Otthon meg... na azt jobb ha nem is mondom!
-
ToBeY
nagyúr
Bejártam fél Óbudát és nem találtam sehol D-Sub - DVI átalakítót
-
tildy
nagyúr
Ijj azt az arcot, amikor mondtam, hogy talan megis jobb lenne nekem windows, ujujuj
Pedig ha a userek 98%a azt hasznal, akkor jobb , ha en is azon fejlesztek es porobalom ki amit csinalok.
Nolf: megvan pedig az ilyen fesztivaloknaka maga filingje... Szegyen gyalazat, de mi ozorara megyunk haza
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #28152 üzenetére
én tegnap kimentem az irodából, és egy Maserati állt itt a sarkon... le is fotóztam, mingyá' megpróbálom betenni, bár lehet, beugat a rios, hogy túl nagy...
-
BlacKSouL
addikt
Na ezt ki tudja kiguglizni: Trifon 200/1 telefonkészülék(alközpont) memória programozásának lépései
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #28152 üzenetére
Nem.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #28148 üzenetére
A polgármester alatti sor jobb széle
(#28149) neduddki há azé nem dicsávájper, me a gazdi nem bodzaszedésbű gazdagszik, hanem ingatlanbefektetésbű.
(#28151) Tim82: UHH! Akarsz róla beszélni?
-
Tim82
félisten
Az előbb elvesztettem a "még nem láttam libafoszöld-színű IPhone-t"-szüzességemet.
-
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #28147 üzenetére
HI!
akkor dicsavipoer-nek kik ejteni nem???:- )))
udv
neduddki
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #28147 üzenetére
nem értem.
ki ez a Dócs?
na mindegy.
ez az autó.. mit autó? SZÖRNYETEG... kell...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #28143 üzenetére
Allah nyújtsa hosszúra boldog életed fonalát, adassék meg, hogy ilyet vezethess!
Saját autónak csak akkor ajánlhatom, ha nem gond az évi 200k kötelezőre, minimum ugyanennyi szervizre. Ehhez jön még a benzin, ami egy 30 l/100 km fogyasztású autónál nem kis költség.
szerk:
Mondom Dócs A. a tulajdonos. Tetszik érteni? Azért ejtjük az ő autója nevét dócsvájpernek! Kapísi? -
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #28145 üzenetére
HI!
alsodocson, szeritnem tokmnd1
udv
neduddki
p.s. ugyse jarok arra a budos eltbe se:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember #28143 üzenetére
HI!
alsodocsi tajszolasban nem tokmind1:- )))???
udv
neduddki
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #28142 üzenetére
álomverda...
nem halhatok meg míg nem vezettem egyet. Na meg egy Lotus Omegát is látni kéne élőben...
mod: úgy tudtam dodzsvájpernek kell ejteni...
-
kételkedem
addikt
Most már tényleg itt a tavasz! Dócs A. helyi vállalkozó és közéleti szereplő elővette a Dodge Vipert ( ejtsd: dócsvájper ). Igaz, a vászontetőt még nem hajtotta le.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #28140 üzenetére
hát igen csak furcsa voltál abban a hobbitsátorban
ránézésre nem volt kényelmesnek mondható, bár ha embriópózban alszol akkor elég -
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #28120 üzenetére
most jött egy info h áprilisban kapjuk meg az ücsekkeket ... lehet kivárok vagy tovább kérdezősködök h mi a tuti
nekem polifom nélkül elég kényelmetlen volt a sátor(jó én battam el h nem vittem)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #28133 üzenetére
csak reggel ötkor már felforrsz a pléhkasztniban...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #28122 üzenetére
Nagyságrendileg nem mindegy, hogy sátorban fekszel, miközben fejhangon visítoznak melletted, vagy mindezt autóból hallgatod? Mondjuk az autó kényelmetlenebb, de talán jobb a hangszigetelése szvsz.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #28130 üzenetére
ilyenkor kell bejáratni egy nénit, s kiköltözéskor lefoglalni a következő évre a szállást
még egyszer mondom, ez a néni sehol sem elérhető, csak és kizárólag ha besétálsz és kifizeted és beköltözöl, nincs internet meg lista meg stbstb, csak ő.
telefonszám kikönyörgése után lehet zaklatni
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #28125 üzenetére
valyelőtt
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #28115 üzenetére
jegyeket, bérleteket, sósmogyorót tessék...!
-
NoLF
veterán
válasz
érdekes, én sound idején is 3k/fő/éjért szálltam meg egy néninél, úgy hogy se lefoglalva se semmi, csak bementünk megkérdezni van-e szoba.
a sound bejárata onnan nagyjából 127 méterre volt.
-
tbs
addikt
válasz
Bérelj kisbuszt. Olyan építkezőset. Akár 6an is befértek utazáshoz, forgóban lehet aludni benne.
Hugiék ezt csinálták tavaly sátor helyett a barátjával: nagyon bejött nekik.
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #28118 üzenetére
baze, ücsekkből akartam megvenni, de akkor ez így nem oké ...bár lehet h helyszínen veszem meg üdülési csekkből, mert ugye még a szabi is kérdéses (így próbaidő alatt...vége fele) ... azért lehet kényelmesbe mennék most, mármint vmi pecóba.....majd beszélek a szegedi gárdista vonallal
vén: kösz az infót, nemmindig van idő végignyálazni, de itt vagytok Ti
-
zolynet
veterán
válasz
bolondember #28115 üzenetére
még nincs, hát kendnek?
ahogy látom a programot igény vóna rá hogy egy jó négynapra
most is sátrasbuli? -
zolynet
veterán
jóreggelt
hosszú nap lesz ez a mai, főleg h meló után még okításra is megyek (9re haza is érek) -
7
addikt
válasz
Tothgera30 #28111 üzenetére
Teringettet, tenyleg kedd reggel van!
-
Na, ma egy keddi reggelre ébredtünk. Talán túlélem a mai napot is.
-
pohár
félisten
Baby when the light go out, paparararampapapam
Valakinek esetleg brands meghívót? Nem jártok rosszul
-
csaba54
tag
megyek aludni
-
dragonfx
veterán
válasz
VR6-Fan #28103 üzenetére
én ehhez nem értek.max menen a szentségelés ha 11 lenne mondjuka bból a 7ből.
6liter ja..de akkor én is letollak....gyakorlati próba igazolja csak.
A nyomtató egyvalamire jó - lassítja a papír útját a szemetes felé"
ez jó duma..pedig nekem is itt van 3 éve a hp..tök fain de kb ja havonta jo ha hazsnálóm.de legalább van megnyugtató.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #28056 üzenetére
"A nyomtató egyvalamire jó - lassítja a papír útját a szemetes felé"
Nyomtatót tartani luxus, ha az ember havonta, kéthavonta egyszer nyomtat vele - én úgy cirka három éve elkövettem azt a hibát, hogy vettem egyet, mer' jójaz. Így jártam
-
VR6-Fan
veterán
válasz
dragonfx #28101 üzenetére
igen 7lityi, ha 3000 körül (avagy vti nyitás alatt) elváltogatod, na most szerintem neked ez nem fog bejönni, szóval az álomba ringatással ésszel, mindennek meg van az ára, az enyém is eszik 6 litert, ha úgy járkálók vele, csak úgy mi értelme...
azé 200 felett inkább a ccm nyerne...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #28092 üzenetére
na nem szóltál és elaludtam
de most felébredtem
jaj ez a megfázás
na megyek, legyűröm
jóéjt -
dragonfx
veterán
válasz
VR6-Fan #28098 üzenetére
sok a 12 liter a konkurenciát is ki kell próbálni. gádzsinak is az jön be igaz ez sokat nem dob a latba.
...ha így folytatja mint ma ugyse lesz sokáig.
mert 7liter fogyi 160 ló....vagyis sokak szerint.
és chippelve letolja az 528i.t.....
nem linkelem az már tul durva szakmaiság lenne....
na de látom nem jött be eza mondat aláírásnak a másik érthetetlen írtam is kéne hozzá pár link meg hsz....
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged