Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
csaba54 #29884 üzenetére
Templomban szoktam az éjféli misén
Igazából konkrétan sosem úgy indulok el,hogy na most csajozni fogok!Ha meglátok egy olyan lányt akkor rámozdulok,ha nem akkor meg csak jól érzem magam!Álltalában discokban szoktam,de amúgy bárhol!(utcán,ujságosnál,kajáldában)pohár nem hátrány az biztos
-
tildy
nagyúr
válasz
csaba54 #29826 üzenetére
Sokan vannak akik ha otthon megfelelő körülmények lennének, hazamennének. Volt árpádsávos zászlós kocsi is a követség mellett... Nem tudoma többiek hogy szavaztak, kampánycsend volt, nem szokás kérdezgetni.
Nekem a bezsélgetésekből azért az jött le jobboldali szavazók... Főleg amikor az egyik mondta, jaj most tudni fogják kire szavazott, meg fogják keresni , blabla...Ngábor: pontosan amiatt , amit leírtál. Választási iroda oldalán is ez van.
Fél éve jöttünk ki, szvsz túl sok változás otthon nem történt, sok emebrt meg lehet ígéretekkel etetni ...
Ha meg királyság kell , akor az meg itt is megvan
(Amikor vicces kedvünkben vagyunk - pl. Buckingem palota mellett megyünk el, mindig hülyéskedünk, na vajon látjuk-e a Bözsét))
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csaba54 #29706 üzenetére
Nos, tegnapi zaba és pia után pinát álmodtam. De konkrétan. Valami hajón voltunk, és egy csaj ült terpeszben a padlón, alul semmi, és mondta hogy hát most nem szabad, én meg mondtam hogy ugyan, egy kis csiklósimi belefér, és belefért.
Most igyekszem ugyanazokat összeenni és inni, hátha megálmodom a folytatást.
-
válasz
csaba54 #29579 üzenetére
...akkor törött kezű titkárnőre...
Amúgy megyek csucsukálni, majd holnap teleírogatom, és meggyilkolászgatom a topicot, na addig is jó éccakát minden kisgyermeknek és felnőttnek. Paff a bűvös sárkány legyen veletek, nekem meg jó lesz Puddle Of Mudd - Blurry elalvó zenének. -
-
-
dragonfx
veterán
válasz
csaba54 #29488 üzenetére
azon ahol ilyne körbe lehet menni???
na ott még szombaton 8-12 között is kell most tették kia táblát le is hűltem..én ugy tudtam hétvégén sehol nem kell.
fehérvári de a budafoki az merre van?
a benzinkút mögötti lakóházaknál?lakotelepen??ahol az a nagy ericsson is van??
-
bnss
veterán
válasz
csaba54 #29440 üzenetére
Az M60 mondjuk Barcs érintésével az országhatárig, és az M6 is a határig. Majd az unokáim megélik ezt is...
(Lehetőleg viaduktok és szántóföld alatti alagutak mellőzésével.
)
szerk.: de most ennek is örülök, elgurulok a legközelebbi felhajtóhoz, és kevesebb mint két óra múlva fővárosunkba érek. Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a Maestro kártya.
-
-
kételkedem
addikt
válasz
csaba54 #29213 üzenetére
Köszi, már ledumáltam az opelesekkel, lerendelték hozzá az alkatrészt is, csak per pill nincs aki foglalkozzon az autóval.
Az adatlapomon tényleg ott a koordináta, ahogyan azt BE mondta. É48°13'24.56" - K22°5'37.36"BE: Kellett Orsi apujának ilyen exkluzív autót vennie! Vett volna valami tömegtermelésű kisautót!
-
venember83
nagyúr
-
Cicero
őstag
válasz
csaba54 #27601 üzenetére
Amúgy egy ideje (mondjuk 4-5 éve...) eléggé lapos lett az egész. Nem olyan spontán mint régen volt, ha megnézed az első részeket, 3 perc alatt mindenki kidöglött most meg az első rész csak teasing, nézd végig a reklámokat aztán láthatsz egy kis halált.. de áá. Nemjó!
Amúgy a King of the Hill-t ki ismeri?
pohár: Találd ki! És nem az lett az év reklámja, hanem a Citroen(?) dízelmotorja.. csak a második helyre tudott becsúszni. Amúgy 2 részben vették fel a jelenetet, mert rövid volt a stúdió. Ja, és a legjobb hogy nincs benne CG.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest