- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #27798 üzenetére
Nem értem eddig miért fogtad vissza Magad - szerintem egy hónappal ezelőtt sikered lett volna rövidgatyában a Duna parton
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember #27798 üzenetére
Én is megfuttattam a makkát, inkább ő napozni akart volna pedig.
-
Csabee.
nagyúr
Tök jó idő van ma
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #27794 üzenetére
a szád hogy bírta ?
-
venember83
nagyúr
Ez is megvolt, ennyit se térdeltem még soha, hogy a többit ne is említsem. Most meg jöhet lassan az ebéd, mert pusztulok éhen.
-
csaba54
tag
válasz
venember83 #27739 üzenetére
én leragadtam a Belledonna-nál
akkor még nem voltak ilyen szőrösek -
máyköl
veterán
Ki a legidősebb tag a ph!-n? Hány napos?
-
fasirTTT
őstag
jó "reggelt" mindenkinek
-
zolynet
veterán
válasz
ladybug #27779 üzenetére
jó reggelt, jó hétvégét
3ra értem haza, felejthető buli volt (fáradtságnak is betudható)
egyszer felébredtem 7előtt, majd 8kor is forgolódtam, aztán f9kor felkeltem, 1xűen nem tudok aludni, ilyet...
kisikáltam a fürit, betettem egy mosást, csináltam reggelit, teát ... asszonyka ebből még semmit sem vett észre -> alszik -
ladybug
őstag
válasz
Tothgera30 #27776 üzenetére
Szép jó reggelt nektek is. Igen, végre igazi tavasz van. A nap süt a hátamra, de jó is a héz fekvése... A gerlék turbékolnak, a fekete rigók csicseregnek.
Terített asztal annak, aki éhes lenne. Jó étvágyat.
-
Killing
addikt
Szép jó reggelt!
[ Módosította: Racecam ]
-
Jó reggelt mindenkinek
. Végre Szombat van és csiripelnek a madarak
.
-
pohár
félisten
válasz
venember83 #27774 üzenetére
Hagyjad már, lehet bulizni van. Vagy nem? Akkor lehet részeg, csak otthon, vagy ahol a bazinagy hambiját szokta enni
-
venember83
nagyúr
BS: Nyitva a topikod.
-
vergilx
őstag
válasz
Winner_hun #27769 üzenetére
köscszi
nekrtek is
-
vergilx
őstag
válasz
Winner_hun #27766 üzenetére
kajh vágesz....
najh én zúztam alukáélnmi,rám fog dférni
-
vergilx
őstag
válasz
Winner_hun #27763 üzenetére
csoradsálkzom hohy az elbpit letudtsafm jóöl ííxírni
-
VoDaFoNe
aktív tag
na menek olvasni.
szurkoljatok a nyelvvizsgára. -
Winner_hun
félisten
válasz
vergilx #27746 üzenetére
Csak 4 perccel korábban jelentkeztél be mint anno én
-
VoDaFoNe
aktív tag
fogyózni kéne. vagyis. kevesebbet enni és többet mozogni... akkora a combom mint egy ház.fene.
-
vergilx
őstag
nincsj ahkhoz egy kicsitr koráén hg be legyekd baszcsizva?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #27743 üzenetére
Azt tudom hogy ki/mi lenne jó nekem, de azt is érzem, hogy egyre kevésbé tudom elviselni az embereket. Főleg azokat, akik hatalmas ívben szarnak másokra, rám is.
Például ma jöttem melóba, a 2x2 sávos városi szakaszon. Hallom hogy szirénázik valami. Nézegetem a tükröt, lejjebb tekerem a rádiót, majd felbukkan egy mentő valahol. Én felmérem a kocsikat, kb 2 sávban közepesen tele, azaz mindenki be tudott sorolni fékezés nélkül a jobboldali sávba. Meg is tette mindenki. Kivéve egy T.Corollát. Ő maradt előttem 2-3 méterrel a belsőben. Tehát kb 9-10 autó a külsőben, egyetlen egy a belsőben. Rávillantottam kétszer, közben a mentő egyre közeledett. Villogtam még, már dudáltam is, kicsit fékeztem. A Corolla változatlan sebességgel ment a belsőben. Dudáltam határozottan, semmi reakció. A mentő már akcióközelbe ért, villogott, szirénázott, még mindig semmi reakció. A mentő mellém ért, a sziréna mellé bekapcsolta azt a fura kürtöt, ami a normál duda helyett nekik van, de semmi reakció. Én ekkor már fékeztem, hátha elém beugorva ki tudja kerülni jobbról, de szemből pont elfogyott a kocsisor, a Corolla előtt, pontosabban előttem nem volt elég hely, így a mentő átugrott a záróvonalon a szembesávba. Megelőzte, de el tudom képzelni miket mondtak közben. Aztán elugrottam a Corolla mellett, jól megnéztem magamnak, hát egy 45 körüli tupírozott vörös hajú nő, mereven maga elé bámulva, szinte láttam a szemellenzőjét és a füldugóját. Bementem elé, és próbáltam neki a csőben (lásd:csőlátás)mutogatni hátrafelé, hogy tisztában van-e vele hogy más is van az utakon, de mintha az Emlékmás robot taxisa lett volna műanyagból. Merev üveges tekintet. Semmi, de semmi reakció.
Még láttam a tükörből, hogy a körforgalomban elkanyarodott, hát...örültem hogy nem ment rajta keresztül egyenesen.
Erre egyszerűen nem találok magyarázatot. És félek az ilyen ezzel a magatartásformával erősen közveszélyes. -
zolynet
veterán
tompítás estére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #27640 üzenetére
Főfőkukac, Te rendesen élvezed úgy érzem,
úgyhogy tessék:
Amikor tél van, akkor általában annyira hideg a levegő, hogy az ember orra nem képes igazán érzékelni azokat a szagokat, illatokat, amik egyébként jelen vannak. Így hiába van fűtési szezon, és a levegőben van a széngáz, a fafüst, a gáz szaga, nem érezni olyan erőteljesen.
Ámde amikor megjön a mostanihoz hasonló idő, azaz 12-17 fok van nappal, már nincs hó, már egy napja nem nedvesíti semmi a földeket, akkor kellene éreznünk a tavasz illatát. Minden évszaknak, talán hónapnak is, megvan a maga sajátos illata, amire gyakran oda sem figyelünk, mert vagy nem tudunk, vagy nem vagyunk rá érzékenyek. Én érzékeny vagyok fényre, hangra, illatra egyformán.
Ugyanakkor az különbözteti meg még a tavaszt, a nyarat és az őszt a téltől, hogy amint eltűnik a hó, abban a pillanatban az emberek nekilátnak égetni. Pontosabban füstölni. Különösen falun, kisvárosban, város külterületein, faluk mellett, mezőkön, legelőkön, és falvak és városok 2-3 km-es körzetében. Mindegy hogy mit, mindegy hogy miért, lényeg hogy valamit meg/fel lehessen gyújtani és az hosszú órákon át füstöljön, lehetőleg szélcsendben, vagy olyankor, amikor a köd is és a füst is csodálatosan megül a völgyekben és a sík terepeken. És minimum a település és környéke 95%-át ellepje. És maradjon is meg a bűz órákon át.
Teljesen más amikor fűt az ember, és a kezdődő meleg ellenére érezni a fafüst szagát, ami keserű ha cser, savanyú ha gyertyán, sós ha bükk és kesernyésen édeskés ha tölgy. De - habár ez is kellemetlen - szükséges rossz. Ugyanúgy megöli, elrontja a tavaszi ébredező lélegezni kezdő földek illatát, de nem úgy, mint a kötelező földön füstölés.
Nem tudok 20 percet úgy sétálni, hogy ne szívná be a ruhám a füstölés szagát. Ki kell mennem lakott területtől 5 km-re, hogy ne érezzem és ne szívjam be, de erre nem mindig van időm és lehetőségem. Vannak települések, ahol hatványozottan érvényes. És mivel a melegedéssel arányosan jobban érezzük a szagokat, ezért sokkal irritálóbb. És a téli alapillatmentes levegőt nem nyomja el, addig a tavaszi illatokat, melyek akaratlanul is felébresztik az ember testét-lelkét-szellemét, azt földbe döngöli.Hát ennyi. Úgy élvezném a kezdődő tavaszt ha hagynák.
Ja, és már majdnem két napig volt napsütés. Szerencsére délután már addig sűrűsödött a levegő, míg egészen beborult. Kezdtem félni hogy esetleg több napon át élvezhetem a Napot, de még ez nem jött el. Melegnek meleg volt. NA, ez valahogy speciel nagyon jól esett.Frigyes felesége meg jobb mint Károlyé.
Amúgy viszont utálom a pénteket és a hétvégéket. Megvan az oka, de ez már egy másik történet. -
Sipi16
őstag
Na Lapin után megnyílt Kilkenny is elöttem.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #27733 üzenetére
Este 7kor jövünk is vissza, nem leszünk már ott sötétben
-
venember83
nagyúr
-
csaba54
tag
jó estét,jó estét
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun #27736 üzenetére
Komoly
-
Winner_hun
félisten
-
Cicero
őstag
Hogy vagyunk ma este?
-
tbs
addikt
válasz
tibi666 #27717 üzenetére
Ez butaság. Vista SP1-ig használhatatlan volt gyakorlatilag, utána meg csak szimplán lassabb és ügyetlenebb a Win7-nél...
De ezen összeveszni nem fogunk, elég a tudat, hogy nekem nem kell szívnom semmilyen winsztával.
Ilyen Vista "vitáknál" mindig felbukkan az emlékeim közül az az MS előadás, ahol a kikapcsolt védelmi mechanizmusokkal magára hagyott, netről lehúzott Vista önmagát fagyasztotta merevre ~fél-1 óra alatt...
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #27726 üzenetére
Köszönöm. Az a kurva anglicizmus kavart meg akkor. Köszönöm.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #27711 üzenetére
Jahm, de ha a probaverzioja van, ami marcius elejen lejart, akkor ezt fogja neki csinalni, ahogy nekem is. A 2 orankenti leallas mellett.
-
tiv83us
veterán
Vegre elerkezett az az idojaras, amikor letakaritom a kis grillemet, kicsomagolok harom 20oz-s T-Bone steak-et, ket rud kajbaszt, meg negy-ot csirke drumstick-et es akkorat zabalok, hogy ihaj.
-
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #27707 üzenetére
Azért még szeptemberben igencsak jó idő szokott lenni
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest