- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na akkor egy kis élménybeszámoló a 65CX-ről. Kezdjük azzal, hogy a párom szerint innentől moziba sem kell menni.
Ez kb így is van.A képminősége pazar, azonban egy C8 után nyilván nem akkor ugrás. Viszont ebben az AI tanulós dologban és a kép felskálázós dologban lehet valami, mert érzésre szebb az SD tartalom, mint a C8-on volt. Mondjuk nem tudom, hogy mennyit számít, de az NVIDIA Shield TV Pro-n is be van állítva az AI upscaling, így duplán kapja. Viszont tényleg nagyon szép, érzésre jobban teszi a dolgát.
Apple TV 4K-t, Nvidia Shield TV Prot, PS4 Prot és a Samsung HW-Q90R-t is pöccre felismerte. Kicsit fura, hogy más a menüje, mint a C8-nak volt, annyira nem áll kézre (ez a lenti bemenet választó idegesít, hogy nem ugyanúgy a szélén van, mint a beállítások). Ma feldobott egyébként egy szoftverfrissítést, bár ez szerintem nem most jött ki, csak ma jutott el odáig, hogy frissítést keressen.
Nem bántam meg, hogy felfelé váltottam rá, de azért az árát nem mondtam el itthon... jobb a békesség.
Kalibrálással vesződött valaki? Van valami leírás, hogy érdemes ezeket elvégezni? Én speciel sosem csináltam ilyet. Esetleg a PH tesztjéből beállítottátok a kalibrált értékeket és csókolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby rádiós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez kb így is van.
Vhiktor