- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
LG 77G2 "beégve"...
Nézem az Officet, na mondom akkor egy kis PS5, aztán átváltáskor vettem észre jobboldalon azt a valamit (pajesz környéke). Kb olyan, mintha a reluxa égett volna be és amikor "keletkezett" az nagyon látványos volt, egyből kiszúrtam Amikor átvettem, akkor pont egy olyan jelenet volt, aminek jobboldalán egy reluxás ablak volt.
Itt a videó róla: [link]
Nyomtam rá egy pixelfrissítőt és utána eltűnt. Kell aggódnom? Nem nagyon láttam még ilyen hibát sehol. Lehet majd rákérdezek holnap az LG-nél, hogy mondjanak rá valamit.
Két napja egyébként néztem az Apple TV-t, aztán csontra fagyott a TV, se kép, se hang. Nagy nehezen a kép visszajött, de a hang egyáltalán nem. Nem ismerte fel a Q990B-t és a TV saját belső hangszóróját sem. Aztán nyomtam a TV-re egy factory resetet és megjavult. Nem tudom, hogy itt az Apple TV 4K 2022 volt a ludas és hülyítette meg a TV-t, vagy a TV szórakozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest