Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
snpetit #58638
https://prohardver.hu/teszt/lg_c1_megujult_oled_teve_jart_nalunk/lg_c1.htmlSziasztok !
Korábban néztem TV-ket, de még nem jutottam döntésre. TV topicon átnyálaztam már magam akkor, de akkor inkább LCD/IPS volt szem előtt, nem OLED. A tesztet olvasva, kommenteket nézve láttam, hogy valaki nemrég vett 350k környékén OLED-et, ami igazából egy jobb LDC/IPS ára, elgalábbis én ebben a szegmensben nézelődtem. 100+ Hz 50+, de inkább 55+ inch lenne a cél.
Kérdezném, hogy milyen alternatívák vannak most OLED vonalon ?
C1 előtti modellek gondolom most le lesznek értékelve, s őszintén az új webOS és az új távíró így első hallatra nem jönnek be, inkább a régebbiek. Melyik régi modellt (vagy más gyártó modelljét) érdemes még megvenni 2021-ben ?Köszönöm mindenkinek, aki segít.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor