Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52461 üzenetére
az a megbízható amelyikre minél több gar van, alapból mindre kettő, és nem árt venni egyikre sem
ár/értékben sztem 55bx a legjobb - 350e-ért vagy az alatt -, venni kell rá plusz gart, mm-nél van is ilyen biztosítás, és úgy tűnik működikh377
következőnél majd leveszem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52584 üzenetére
huh, személyesen vetted és nem nézted meg? ez nekem kínai
kolosszus87
ha b9 volt, akkor c9 is jó, akkor cx is, és akkor b9 is, így se értem ( :
nyáron azért nálunk is tud világos lenni, 3. emelet, reggeltől du-ig 3-ig közvetlen napfény jön, akkor se volt kevés a b8 fénye felhúzott redőnyök mellett
igazából nem tudom elképzelni hol kevés a fény
tükröződés az viszont volt nagyobb fénynél - mondjuk mivel nem vettem le a fóliát, lehet az is besegített :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52589 üzenetére
nem tudom hogy nyílik, de azt mondod nem volt a kijelzőn fólia, de a talp a panelre volt szerelve
nyilván nem veszed észre ha defekt van a kijelzőn, de a többit meg igen
nekem azért fontos lenne ha nem újat akarnak eladni új árban - és elmondásod alapján ezt már visszavitték -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52592 üzenetére
ahan, így értem
fóliát sztem nem kell keresni, jelölik egy színes darabbal ahol le tudod húzni
nagy üzletlánc az biztos, az is biztos amit visszavittem tavaly monitort, azóta se láttam fenn "felbontottként", meg semmit nem látok náluk ilyen státusszal, ahogy az üzletek 99%-ánál sem
gondolom nem feketel yuk nyeli el a visszavitt termékeket ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #52596 üzenetére
Kell venni egy, pl shield pro-t és letojni a tévé gyártók fillérbaszó licenc politikáját.
DTS-t, a manapság készült típusokhoz már egyik gyártó sem fizeti ki.[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Jegesmaci81 #52598 üzenetére
Nem. Adjak vissza a penzt es vegyel egyet. 400k alatt kapsz most CXet es Hz980at is tobb helyen.
-
kolosszus87
senior tag
válasz Jegesmaci81 #52601 üzenetére
ÉN meg azt mondom, hogy ha kapsz másik Sony A8-at akkor maradj annál, jobb modell mint a HZ980. Pana is jó, de inkább HZ1500-tól igazán ütős a Pana oled. Sony A8 mozgásmegjelenítésben is jobb mint a HZ980...
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
sakal83
addikt
válasz Jegesmaci81 #52601 üzenetére
Ha az arkulonbseg visszajar akkor amelyik teccik. A sony androidos rendszere viszont nem az igazi. A pana is jo egyebkent. Melle nem lohetsz.
-
KTTech
veterán
válasz Jegesmaci81 #52598 üzenetére
Nem. HZ1000-et már érdemes.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
Celtis
veterán
válasz Jegesmaci81 #52621 üzenetére
Teljességgel kizárt, hogy a router ilyen képhibát okozzon. Inkább a szállítás közbeni rázkódás következtében javulhatott meg.
Betennéd ide azt a fotót a hibáról? -
Pro Koryak
addikt
Tavaly a GZ950/GZ1500 csak a soundbarban tért el egymástól, a GZ2000 pedig a panelben + vezérlésben is.
Idén a HZ980 lett a belépő, jóval olcsóbb is, mint a HZ1500, ami soundbar + pár funkcióban már jobb, a HZ2000 mint tavaly, panel+vezérlés. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #52625 üzenetére
Ahogy Celtis kolléga is írta, ilyet router biztosan nem okoz, sőt semmi sem. Ezt nem mutattad meg nekik?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #52627 üzenetére
Esetleg, ha a egy elosztón volt a tv és a router, akkor az elosztó földelése, gyengesége (bóvlisága) okozhat problémákat. Érdemes minőségi, túlfesz védelemmel is ellátott elosztót venni a tévéhez. És igen, a bóvli HDMI kábeleket is el kell felejteni.
-
Strezi
őstag
Kompenzációs ciklus.
Minden OLED jelentősen változik üzemidejének első pár órája után!
Leírtuk sokszor, persze van akit irritál a bejáratás szó[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
blakey
titán
válasz Jegesmaci81 #52627 üzenetére
Nyúzzad, de a helyedben visszavinném és egy másikat hoznék haza. Ha Sony akkor azt, nem én fogom nézni. Azt ott egy hiba ami a szállítás során előjött, majd eltűnt. Ha szabályos csík volt akkor az bármikor előjöhet, sajnos. Nem indul ez jól. Ráadásul írtad, hogy nem kellett csavaroznod, semmi sem védte a panelt, stb. De a te döntésed, nem a miénk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Jegesmaci81 #52646 üzenetére
Hol a kép? Én nem láttam.
Megtaláltam. Használd a link funkciót.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
snpetit
aktív tag
Ez bizony panel vagy átvezető kábel hiba. Mozgatásra újra kontaktot kapott az a rész. Felrakáskor nem hajlott nagyon a panel?
Próbáld mozgatni a panelt óvatosan előjön-e újra. Hátulról óvatosan kopogtasd meg körbe is. Szopóka az ilyen hiba ami nem reprodukálható. -
Celtis
veterán
Egy(?) oszlop vezérlése hibás. Ahogy snpetit is írja, ez egy belső kontakthibának tűnik, ami a TV mozgatásával járó mechanikai behatások miatt eltűnhetet. Sz@r ügy, mert van egy rejtett hibád. Inkább ne piszkáld, hanem reménykedj benne, hogy hamar előjön. De akkor ne cipeld sehova, hanem hívd a szervizt.
Anno én is belefutottam egy ilyenbe egy samsung hulladékkal. Fél óra használat után jelent meg a csík. Szerencsére nekem visszavitel után is produkálta a hibát.Semmi köze az elosztó földeléséhez. Annál is inkább, hogy sem a TV sem a router nem földelt. HDMI kábel sem tud ilyen hibát okozni, ahogy a router közelsége sem.
-
blakey
titán
válasz Jegesmaci81 #52696 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő, ugyanazzal, mint a plazmát vagy LCD-t. Folyadékból meg a víz bőven elég ha szennyeződés van rajta, de a törlőt kell enyhén nedvesíteni és nem a kijelzőre fújni.
-
alaves
addikt
válasz Jegesmaci81 #52703 üzenetére
" Az egyetlen általam kifogásolt minőség az SD tartalomnál van! Borzasztó!!!!"
Ezt azért látod így, mert nagyobb a kijelző és az SD felbontás hibái jobban látszanak. SD adásnál nyugodtan használj zajszűrőt.
77"+SD TV adás, na az az "igazi"[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
sakal83
addikt
Nem feltetlen penz kerdese a plusz hangrendszer. Egy jo tvnek legyen a lehetosegekhezbkepest jo hangja is.
En mar be sem nyomom a plusz hangrendszert mert amire hasznalom kiszolgal mert nem rossz a c8 hangja sem. A pana ezert jo mert ott meg jobban figyelnek ra.
-
alaves
addikt
válasz Jegesmaci81 #52705 üzenetére
Erre gondoltam: további kép beállítások ---> zajcsökkentés és mpeg zajcsökkentés
Az SD adások minősége az agyontömörítés miatt mára már kritikán aluli lett, próbáld bekapcsolni a két zajcsökkentőt. Más forrásnál azért kapcsold ki, mert ott csak rontják a képet (legalábbis a B7-nél rontotta, OLED754-en egészen jól működnek észrevehető képrészletesség csökkenés nélkül)Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
daneel_hu
addikt
válasz Jegesmaci81 #52755 üzenetére
"Én is G30-ról váltottam. Sony A8 lett végül. Android az okos rendszere. Még csak most ismerkedem vele de van NEtflix és HBO GO is bár. Nagyon elégedett vagyok vele. Nem tudom hogy a pana hogyan jeleníti meg az SD adásokat de a Sonynak ez a leggyengébb pontja."
Egy 4K / HDR oled tv-ről beszélünk.
Szerinted milyen az SDR a többi oleden?
Szarból nem nagyon lehet várat építeni... -
Jorgi Kormi
senior tag
Nekem tűrhető az SD ( ebben a felbontásban kb. csak a lányom nézi a tini csatornáit ) , de HD minőségtől már perfekt képet produkál. (Gz950)
Mint fentebb írták azért a 4k az igazi "eledele" ezeknek a tévéknek.[ Szerkesztve ]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
brucezly
csendes tag
SD adásnál én is visszasírom a Pana G30-at...
-
Nonner
tag
Köszi az információkat! A Sonyk eddig annyira nem kerültek képbe, de megnézem az aktuális kínálatot, árakat. AG8-at már láttam demóval, nem nézett ki rosszul. Az Androidos rendszere jó, nem lassú? A Pana G30 teljesen jó SD tartalomnál is, persze digitális tv adással, az analóg nem az igazi, ezt már elfelejthetnék a szolgáltatók...
SD filmek felkonvertálására nem a tv belső médialejátszóját használom, hanem az OPPO 203-at. Ez a lejátszó profin konvertálja fel a régi anyagokat és képhiba, elmosódás is alig akad még egy DivX vagy átlag MKV filmnél is, 720P-s anyagnál már nagyon jó a kép.
-
Crus
őstag
válasz Jegesmaci81 #53095 üzenetére
MÁSOK beállítása alapján állítottam be mindent, a tegnapi napot beletettem ebbe. Minden verziót kipróbáltam, amit TI írtatok + azt is, amit a YT-on találtam. Választhatok a rossz, a nagyon rossz és a kevésbé rossz közül. És az a félelmetes, hogy simán elhiszem, hogy a többségnek a kevésbé rossz, az csodás és simán jó.
A QLED-en a PS4 Pro dashboardján olyan kék szín volt, hogy leégette a fejem. Ez itt nem mélysötét kék, hanem valami fakó szar. Ezerszer csináltam már resetet és állítottam be a TI leírásotok + YT alapján. Ez így szar.
Ami az őrület, hogy QLED-en a Zelda undorítóan nézett ki bármit is tettem vele. De itt OLED-en, meg döbbenetesen szép. Hogy a PS4-em döglődik-e azt nem tudom, de PC módban, a PC-mről ha nézek egy filmet az gyönyörű. Na de az NEM game mód!
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Jegesmaci81 #53153 üzenetére
Naná! Valamivel gond van. Aktívan csak 2 évtizede vagyok IT-s, szóval lehet hívnom kellene egy olyat, aki 20 év és 1 hónapja tolja? Jogos!
Az OLED képminősége filmeknél, klippeknél, sorozatoknál CSODÁLATOS! QLED verő, vagyis a CSÚCS!De ott a GAME mód... hívhatnák élményromboló vagy, undormány módnak is. Az illene rá. Irgalmatlan nagy áldozatot kell hozni azért, hogy az input lag alacsony legyen. Akkorát, hogy ezt nem is értem, hogy bárki, hogy is gondolhatja komolyan.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Jegesmaci81 #53177 üzenetére
valami hasonlóra céloztam én is, nem mertem ezt leírni.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Madwe
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #53205 üzenetére
Filmmaker modenak hívják lgnél. Nem lesz neki jó ha szerinte az élénk a helyes s a jó, mindenki más aki valós képet néz az vak
Crus - a linkelt zeldás képedhez képest remélem is h fakó, mert ocsmány túlszaturált fos amit linkeltél.
azt a mosott kopott szürke húgyfilteres szart azt úgy hívják hogy kalibrált színhelyes kép, ami a valóságban van. Viszlát.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Jegesmaci81 #53209 üzenetére
Szerintem csak kitűzte hogy még idén eléri a veterán szintet hozzászólásba...
Egyszerűen lassan ignorálni kéne a hozzászólásait, mert akkor talán rájönne hogy értelmetlen napi 20-at írni a semmiről"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs