Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
-
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Én csak annyit tudok mondani hogy brutál jó a hangja a c3-nak...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
3 év az rendes garancia, mert ugye 2021 óta ebben az összegben már kötelező ennyit adni.
LG további garanciája tudtommal csak a panelre vonatkozik. A szállításra, egyéb meghibásodásra, alkatrészre és a munkadíjra nem.
Szerintem nem jobb a hang.
Szerk.:
Egyébként C1 van LG -ből, csak C3 is volt nálam. Tehát utóbbival hosszútávú tapasztalatom nincs.Viszont érdemes ránézni a kereskedőknél a kiterjesztett garanciára, biztosításra is. Hogy milyen feltételekkel vállalják.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Én S90C -t vettem játékra. De LG OLED -et is használok.
Azért kérdeztem, mert Samsung -on gyárilag túl van tolva pár dolog. Gondolom S95C -nél is. Nem minden módban, de van amiben brutálisan.
Persze be kell állítani. Csak azért érdeklődtem mi ment rajta, mert nem biztos, hogy pont olyan módban vagy tartalommal ment, aminél feltűnő.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Milyen tartalom ment rajtuk, hogy nem láttál különbséget?
-
cs.zs.
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Ha a képben nem igazán látsz különbséget, és tökre egykutya,
akkor guglizd ki melyikben van jobb hang, több szolgáltatás, nagyobb sebességű csatlakozók, stb,
tehát minden más, ami a képen kívül számodra előny lehet. -
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Persze hogy nem. Én feljebb nagyon extrém használatra gondoltam, ahol jelentősen nő a beégés kockázata.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
undercover
üzenetére
OLED mellé (meg amúgy is) szerintem érdemes a kereskedőtől kiegészítő biztosítást vásárolni. Persze függ attól is, hogy az adott kereskedőnél/biztosítónál milyen feltételekkel kötöd, de szerintem ártani nem árt.
Ha meg van otthon kisgyerek is, akkor meg talán kifejezetten ajánlott is lehet.
-
Sasi001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Amelyiknek számodra szebb a képe azt válaszd.
-
lala666
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Sokat vagyok itthon egy ideje, az meg menjen ha már van

-
Quadgame94
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Megy napi 14 órát. Vannak olyan családok/embetek ahol ez teljesen normális. Akár éjjel is megy és úgy alszanak.
-
Sasi001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Felejtős ez a beégés. Szintén S95b.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
undercover
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Samsung hamarabb beégne, sokkal hidegebb a panelja működés közben.
-
lala666
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Nekem annyi üzemóra van az S95B ben 1,5 év alatt mint másnak 4.év alatt, semmi beégés meg egyéb probléma sincs 7410 óra.
-
Iceman83
tag
válasz
undercover
üzenetére
Egyikel se jársz rosszul.
Nálam S90C nincs ilyen feketeszínt emelkedés,szürke fekete mint a képen.Világosabb környezetbe szép fekete.
De elmész áruházba megtudod nézni ott aztán világos környezetbe látod.
Szerintem árba jobb a S90C Samsungnál most hangprojektort adnak ajándékba és kuponnal lentebb tudod vinni az árát.Samsungnál mos töltik fel készleteket,érdemes figyelni.Milyen méretbe szeretnél venni? -
zozika84
őstag
válasz
undercover
üzenetére
C3
-
VTom
veterán
válasz
undercover
üzenetére
Én oledből csak LG-t vettem/veszek.
Ha a kettő között vacillálsz, azt vedd, amelyik olcsóbb. Megbánni nem fogod egyiket sem.
-
szkutyi
addikt
válasz
undercover
üzenetére
SzvSz!
Mindkettő jó választás.
Samsung pro: kicsit nagyobb fenyero, nagyobb színfényerő, homogén panel(de ez úgyis csak teszt videon latszik) nincs tinting
Kontra: nincs dv.
Igazából ezt neked kell innentől kezdve eldönteni.
Szerintem itt nem lehet kijelenteni hogY melyik a jobb...( Pedig én nagy Samsung ellenes vagyok, lehet a csoportban a legnagyobb, de a felső kat. Oledjei azok ott vannak a szeren!)
Én az lg-t választottam mert: ezt ajánlotta az akiben 100%ig megbízom, mert van dv, mert egyszer kurvara rabasztam a Samsung gariztatással..
(Zárójelben még megemliteném a feke szint emelkedést a samsungnál ha bizonyos szögben esik rá a fény, de ez tényleg mellékes és lehet fenn sem áll minden tv-nél.) -
Celtis
veterán
válasz
undercover
üzenetére
samsung esetén pont a tv műsorok mozgás megjelenítése kérdéses nekem. Anno súlyos problémáim voltak ezzel, amikor samsung tv-m volt, és nem tudom azóta javítottak-e rajta. Állandó mikro akadozások, és időnként durva kép megakadás. Az volt a benyomásom, hogy az európai 50i képfrissítéssel nem foglalkoztak érdemeben.
Talán ρσгτσ tud nyilatkozni, hogy tv adás esetén milyen a mozgás, habár egyénfüggő, hogy ki mennyire érzékeny az ilyen hibákra.
-
Iceman83
tag
válasz
undercover
üzenetére
Nekem is van személyes tapasztalat C3 és S90(gen2 panel) között.Megfelelő beállításal a S90nek szebb a képe van jobb fényerő és színek is jobbak.Tv adások szépen néznek ki S90 is. Panel egyenleteség jobb Samsungnál.Lg-nél nagy a panel lottó,többször kell cserélni mi megfelelő panel lesz,külföldi fórumokon is ez tapasztalat.
Én is először LG akartam mert az volt azelőtt is végül képminőség miatt S90 lett. -
zozika84
őstag
válasz
undercover
üzenetére
A Samu esetében tedd még oda a kritikán aluli garis ügyintézést is. Naponta érkeznek be kivizsgálandó ügyek ezzel kapcsolatban. Sokkal több, mint más gyártónál
-
hunspikey
őstag
válasz
undercover
üzenetére
C3.
A samu egy igazi kókány minőségben épített kiolcsósított valami. Tehát fizikailag gagyi- úgy értem.
-
Quadgame94
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Az alapján dönts hogy:
- Mennyire világosban akarnad nézni - A Samu nagyobb fényerőrr/színfényerőre képes
- Kell e a Dolby Vision - Samsungon nincsÉs ennyi. A többi (remote, menü) megszokás kérdése. Nem.az alapjám beszünk tv-t. Én utálom al LG remote-ot mégis van két OLED-em tőlük. Rendszer se nagy szám. Elmegy.
-
Iceman83
tag
válasz
undercover
üzenetére
A S90C most már nagy részt újabb 2.generácós panelel vannak.
Samsungok se égnek be könnyebben,nekem van S95B 1.5 éves nincs beégés.
Most lett S90C jobb képe mint a S95Bnek.
Jó vétel most S90 az új modelek november,decemberben lesz ilyen áron.Az új modelek induló ára szerintem nem éri meg +pénzt. Most érdemes venni ha nem akarsz várni sokat. -
wallace 234
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Igen lesz, de ahogy elnézem nem sok értelme van! Majd valamikor ősszel lesz itt. Rtings tesztben cseppet kiábránditó
-
kokobe
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Nem is ma volt...
-
blakey
titán
válasz
undercover
üzenetére
HBO GO tudtommal nincs Philipsre így ebben az esetben B9, ha nem kellenek a túlzott okosságok akkor OLED754.
-
daneel_hu
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Ha ezek a szempontok akkor 55B9.
-
torma1981
veterán
válasz
undercover
üzenetére
LG.
-
salapp
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Ja, azt mondják itt.
Amúgy csak köcsög vagyok, de azért mindennek amit felsoroltam, van alapja.
Szóval GZ950, szerintem tetszeni fog amit látsz majd. -
Dale Cooper
csendes tag
válasz
undercover
üzenetére
salapp trollkodásával ne foglalkozz
-
salapp
addikt
válasz
undercover
üzenetére
+1 a GZ950-re, amíg még lehet kapni.
Ha nem az Android menü lapozási sebességére vagy a tévére pakolt letörölhetetlen bloatware-ekre gerjedsz (a Panán stabil, de nem androidos rendszer figyel), esetleg - forumtárs friss bejegyzése alapján - nem tükörnek akarod használni, akkor hajrá!
Veszel mellé egy 4K médialejátszót és örülsz.
Le van a gond a tévé vásárlás kapcsán is.
És még meglesz a jó érzésed is, hogy nem LG logot nézegetsz otthonodban
-
blakey
titán
válasz
undercover
üzenetére
Philips 55OLED754 vagy Panasonic 55GZ950, ha még ezekből lehet kapni bontatlant, szerintem jobbak az LG-nél, a Sony meg összeségében gyengébb az LG-nél, na de nem képminőségben, ott azért durva különbségek nincsenek, mindegyik hozza az elvárhatót. Azt kell venni amelyik szimpatikus és számodra megéri azt a pénzt.
-
szazbolha
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Ha lett volna 320-ért B9 akkor azt vettem volna Pana helyett. Ebben az is megerősít, hogy a pana alap beállításai nem felelnek meg számomra, mindenképp állítgatni, hangolni kell.
Pár hetes filmezés után, a több HDR opció nem előny a DTS elvesztésével szemben.
Atmos van a belső lejátszóval, netflixxel, de az AVR felé már valami más jön ki, tehát maradt a külső lejátszó. -
válasz
undercover
üzenetére
Fentebb irtam hogy a b9 tokeletes valasztas ebben az arsavban.
-
Segal
veterán
válasz
undercover
üzenetére
B9
-
undercover
őstag
válasz
undercover
üzenetére
A másik kérdésemre nem nagyon kaptam választ
300-350 körül mi a legjobb ár/értékű OLED? -
válasz
undercover
üzenetére
Ha 300-ert van lg akkor igen. Az egy jo valasztas
-
blakey
titán
válasz
undercover
üzenetére
Van különbség az LG OLED55B9PLA és a LG OLED55B9SLA között? - tulajdonképpen nincs, utóbbi a Foci EB-re kiadott változat.
-
scavy
tag
válasz
undercover
üzenetére
684 ezer volt eddig, most 608 ezer listaáron (65-os OLED C9, nem az 55 incheset nézted véletlen?)
-
icemad
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Nekem c9 van, pontosan mire vagy kíváncsi?
Nvidia támogatás szerintem alapból van, mert a dobozán is szerepel. -
Joshi
titán
válasz
undercover
üzenetére
Az a lényeg, hogy a képen bekeretezett ficsöröket támogassa a tévé. Példa LG BX65.
-
krx21
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Játékra szerintem mind ugyan az a B-től felfelé...
-
renziNNN
tag
válasz
undercover
üzenetére
Ez több mindentől is függ. Menj el és nézd meg a boltban, esetleg vigyél demo anyagot és teszteld melyik tetszik jobban. Illetve attól is függ, hogy milyen árkategóriába szeretnél beleférni.
2020as TV-k ára várhatóan kb év vége felé fog "normalizálódni".Arra a kérdésre, hogy melyik típust kell nézni, nem tudom milyen választ vársz
Mindegyiket!
-
sakal83
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Aprilis es majusban erdemes nezni a tavalyi modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K Dolby Vision,120hz,vrr,aalm,Xs,ps5 Ready
- Újszerű LG OLED EVO 65G42LW(2028 Januárig Garis) Gallery Edition
- Panasonic 55 HZ 980 oled tv
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

300-350 körül mi a legjobb ár/értékű OLED?
Vhiktor