Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Én tegnap vettem meg az új Xboxot, ott is köhögni kellett az Atmosért. Remélem legalább PC-re is át lehet venni a GPU-val...
-
krx21
nagyúr
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Nekem nincs ATMOS erősítőm. Ha a rendes DTS 5.1 tényleg szólna ,már jó lenne...
Kellene nekem is ez a szoftver?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Mégis melyik melyik?
400e-ért egyértelműen a GZ950, ha nem konzol mellé és Hobogo-hoz kell. -
Northlorien
tag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Annyiban igaza van, hogy tényleg lassú az Android, illetve ebben az arkategoriaban a gz950 nagyon jó vétel. LG B szeria helyett tuti azt venném, c9 helyett nem biztos.
-
salapp
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Mondom, minden oké, az LG pazar, természetesen.
Írtál már "összehasonlítást", tapasztalatokat korábban az említett tévéid kapcsán? Szívesen elolvasom.
Troll akkor lennék ha orrba-szájba írogatnék mindenhová. Néha kibukik belőlem, na. Összességében nem gyűlölöm annyira az LG-t, mint a Samsungot, az ő hozzáállásuk a legalja. Sajna úgy néz ki, a Sony is ebbe az irányba "fejlődik" a legújabb infók alapján. -
salapp
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Nézz bele a görbe tükörbe, vagy a B9-be.
Na jó, ez az egesz tényleg gáz volt tőlem, sorry. Vegyen mindenki, amihez kedve van.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Csinál(ná), mi lenne (ha)...

Elhiszem, de akkor várjuk meg amíg lesz.
Szerintem amúgy le van zsírozva, hogy nagyjából mit adhatnak ki...Egy R9-esen azért vastagon kell lennie profitnak, brutálisan drága már-már szemérmetlenül.
Az LG hülye lenne ha hagyná, hogy a konkurencia ilyeneket kiadjon.Ott van a wallpaper-design.
Ahhoz nem kell nagy truváj, bárki megcsinálná, akármelyik cég ha kap panelt.
Mégsincs... vajon miért? Pedig azt azért veszik rendesen, főleg a tengeren túlon.Az az elméletem, hogy R és W-hez hasonló készüléket nem engednek a konkurenseknek.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én pl pont fordítva látom a dolgot úgy h szinte mindennap látom a B, és a C tv-t is, immár másfél év után nekem nem ért volna meg plussz 75k-t a C.
Szebb a talpa de ennyi, mindennapi használatban, nincs számunkra közte különség.
Nem baj az h valaki így valaki ugy látja a dolgokat, de szerintem ez az interpoláció dolog fel van fújva, sokan, köztük én is nem is hazsnáljuk kb ezt kapcsoltam ki először ezem a tv-n is, mint az összes elődjén. Dehát izlések is pofonok... -
chros
őstag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Kepzeljetek el, hogy minden nagy arkulonbsegu Cx megvetele utan par Bx tulaj beirna a forditottjat: "nekem nem erne meg 100-al tobbet a Cx"
Igy mar ertheto?
Azaz masok vagyunk, es mindenkinek mas a fontos. En pl nem jatszok, igy hidegen hagy a hdmi 2.1, az eddig hasznalhatatlan BFi, es meg sok minden mas, de masnak mas (lehet) a fontos.
Ha az adott user ugy kezdte volna, hogy a mozgasinterpolacio a fontos szamara, akkor erthetoek lennenek ezek a kommentek, de ez valszeg mar vasarlas elott kiderult volna. (De ezzel be is fejeztem ezt
) -
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Hallgatva a tapasztalatodra, kpróbáltam a Netflixet. Nos össze nem hasonlítható a két szolgáltatás, illetve azok tartalma, minősége! A 4 K-s csomagot választom. 4 eszközön használható, így a távolabb élő fiam is tudja használni: ha ezt nézzük, nem is túlzó a 4 ezres díj. Olvasom itt a további hozzászólásokban, hogy most kisebb is a bitráta: ennek ellenére is nagyon meggyőző. A DV és DAtmos a másik szolgáltatásban el sem érhető, ahogy a nyagy felbontás sem. Szóval nyerő!
-
Tulku
veterán
válasz
Dale Cooper
üzenetére
+1 a Netflixre....jó kép és nagyon sok minden feliratos már....hatalmasat jött egy év alatt....tolják bele a pénzt, ez látszik nagyon...
-
nitro16
senior tag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
+1 Ahhoz képest, hogy kis piac vagyunk nagyon megemelkedett a feliratok száma. Legtöbbször ha már megjelent a következő évad mindjárt van felirat is benne, de szinkront is egyre jobban tolják. Pont tegnap néztem meg a Extraction filmet ami úgye netflixes, 4k hdr tűéles kép. Ez a szolgáltató igyekezik a legjobban szerintem az összes közül.
daneel_hu: Nyílván nem tud versenyezni vele, meg aki sok sorozatot néz az se fog 4-5 szolgáltatónál fizetni, elmenne rá havi 30k.
Max 1-2 helyre befizet az ember, többit meg kölcsönzi. -
belan
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Én már pár nap alatt hozzászoktam 65ös hoz komolyan mondom itt már semmi nem elég!
csak egy igazi mozi
-
Gtaati
őstag
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Köszönjük szépen a felvételeket! Jóval jobb videót sikerült csinálnod, mint nekem! Lehet majd próbálkozom még másik telefonnal....
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Köszi, túl nagy különbséget nem látok.
Élőben a tévék előtt volt különbség? (érzésre) -
krx21
nagyúr
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Azt áruljátok már el nekem, hogy ha Interpolációt teszteltek, hasonlítunk össze, akkor miért nem kapcsoljátok be maximumra???
akkor látszódna igazából az interpolációs különbség… -
belan
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Azért látszik hogy a c9 képe szebb meg mozgás is jobb benne még így is hogy nem egymás mellet van a 2 téve .
-
daneel_hu
addikt
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Planet Earth II. - 5. rész. (4K / HDR verzió)
41-42. perc körül indul a jelenet...Két kitétel van,
A DeJudder legalább 2-es legyen, tehát interpoláció bekapcsolva.
És lehetőleg látszódjék a tévé talpa, több usernek van B és C-készüléke is.
Ha 60 fps-el veszitek fel, az nagyon zsír.
De kevesebbel is látszani fog aminek kell. -
Joshi
titán
válasz
Dale Cooper
üzenetére
Gariztasd, és kapja be az ELDZSI.

Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- LG OLED C1 48"
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG C2 OLED TV - 55 coll 4K, HDMI 2.1 - 120Hz - Garancia
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox one X konzol 1Tb
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De ha ki van kapcsolva az a funkcio mindketton, akkor is?
Max 1-2 helyre befizet az ember, többit meg kölcsönzi.
csak egy igazi mozi

Vhiktor