Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Engem komolyan érdekel a dolog, szeretném, ha konkrétan, a fizika segítségével (is) meggyőznél, hogy a drágább kábel annyival jobb. Biztosítani tudok számodra egy 3e Ft-os 1,5m-es, HDMI.org által hitelesített 2.1-es szabványnak megfelelő kábelt, szívesen összevetném a te rendszereden egy 30eFt-os kábellel és belepofázás nélkül végig hallgatnám a "vasárnapi misét" arról, hogy itt vagy ott mennyire jó lett a kép, a "fogak" eltűntek, stb. Ha ész érvekkel meggyőzől, akkor megtérítettél, de addig csakis a fizika törvényeinek hiszek és azoknak, akik már bizonyították (rajtam kívül, mert én is tapasztaltam), hogy a drágább nem feltétlenül jobb is, illetve HDMI-ben hol a határ, ahonnan már csak az átverés létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor