Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lujo123

junior tag

válasz Sasi001 #84806 üzenetére

Ez nem megszellőztetett hír:
    https://youtu.be/GbiVpjWAKwg?t=599
    Értem én, hogy a G3 promó része, de egy Disney-t nem lehet megvenni. LG-vel nem egy ligában játszanak. Előbbi piaci kapitalizációja kb 180, utóbbié kb 15 milliárd USD. És a konzumer réteg le se sz@rja, mert az infó el se jut hozzá. És csak azért vetettem ezt fel, mert szerinted minden LG panel vacak tintinges, félrevezeted azokat akik tv vásárlás előtt állnak. Mert e szerint valószínűleg a Disneynél színvakok, vagy azért van ott annyi doboz tv, hogy találjanak kettőt ami nem tintinges…

Elfogultság egy gyártó irányába teljes hülyeség. Annak kéne örülni, hogy kb azonos szintű tv-ket gyártsanak és egyre jobb legyen mindenki, mert akkor árverseny lesz ha nincsen technikai fölény. Mind a Samu mind az LG nagyon jó OLED tv-t gyárt, de egyik sem tökéletes, egyéni preferencia ki melyiket részesíti előnyben. QD OLED meg nagyon jó dolog, még ha valaki nem is azt választ, felkavarta az állóvizet.

A 3 hibás panellal végülis jól jártál, örülnöd kéne neki, mert véleményed szerint az S95-nek sokkal szebb a képe, ha jó LG panelt kaptál volna az elején akkor nézhetnéd a sokkal csúnyább C1-et…

Új hozzászólás Aktív témák