Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
válasz
Lujo123 #84830 üzenetére
Valamit nagyon félreértettél. Arról volt szó, hogy van-e reklám ereje értéke az ilyen jellegű híreknek. Van, nem is kevés. Azt soha nem mondtam, hogy az Lg minden panelje rossz lenne. Én jártam így lehet, hogy egy hibás x db széria volt. Sőt azt mondtam ha nem lett volna hiba benne a mai napig azt nézném. Az háborít fel amikor valaki a Samsung-ot vagy esetlegesen egy másik típust becsmérel pedig még nem is használta. Nem írtam és nem is írhatok negatív véleményt arról amit nem használtam. Ha itt elhangzik, hogy legalább olyan jó a Samu mint az Lg azonnal megpróbálja valaki megcáfolni. A lényeg, hogy mindenki elégedett legyen az általa vásárolt készülékkel.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Lujo123 #84830 üzenetére
A videóban a Disneynél csak arról van szó hogy a konferencia termekben, illetve a folyosókon használják demozóásra, plakát megjelenítésre mint a mozik folyosóján, illetve megnézik az elkészült anyagot, hogy fest a consumer oleden, de azt egy szóval sem említi, hogy ezen menne a grading is.
A másik cégnél van szó gradingről is, de nem specifikálja, hogy SDR, HDR vagy DV-ről van e szó. Bízom benne, hogy csak SDR-ről , arra ugyanis tökéletes, de HDR-re nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- SkyShowtime
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest