Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peddy789

őstag

válasz ricsip #84574 üzenetére

Nekem szuper lesz, nem akartam 600nal tobbet kolteni TV-re, igy mar a C1 800 euros olcsositott ara is sok volt, de addig elmentem az OLED miatt, meg azis sokkal jobb mint az ips/VA panelek.
    Az hogy kb hasonlo aron tudok veni meg ujabb chip settel meg aztan foleg tetszik. :CJah es a masik hatalmas elony hogy talaltam CS-bol 6ev garanciat, a C1-re meg csak 1 ev van.

Nem tudom mennyire lesz kenyszer szornyszulott, en inkab arra gondolnek hogy a C1 panelt olcsobb gyartani, mar jo a gyartas technologia ra, igy tudjak olcsobban arulni, es bizony sok embert nem erdekelnek a TV technologiai hattere, csak akar valamit otthon nezni, es nem akar egy vagyont kifizetni ra, mert ez csak egy TV szamara :)
    Biztos jo ez az EVO panel, nem vitatom, en speciel nem akarom tudni miben jobb, kifejezetten nem erdekel, mert minel tobbet tudok rola annal jobban fog zavarni a C1-hez :D
    Sokszor meglapitottma mar hogy neha az a legjobb megoldas hogy az ember elmegy a boltba, megnezi melyik tv tetszik, aztan megveszi. En pont ezt csinaltam, philips ambilightot akartam venni, de a boltban nagyon nem volt jo a kepe, szurke volt a fekete meg nemtudom. Aztan lattam az LG oledet, ami tudtam hogy szuper csak draga volt eddig, kicsit nezelodtem hol a legolcsobb es igy jutottam e a CS-hez.

Új hozzászólás Aktív témák