- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
ricsip #84574 üzenetére
Nekem szuper lesz, nem akartam 600nal tobbet kolteni TV-re, igy mar a C1 800 euros olcsositott ara is sok volt, de addig elmentem az OLED miatt, meg azis sokkal jobb mint az ips/VA panelek.
Az hogy kb hasonlo aron tudok veni meg ujabb chip settel meg aztan foleg tetszik.Jah es a masik hatalmas elony hogy talaltam CS-bol 6ev garanciat, a C1-re meg csak 1 ev van.
Nem tudom mennyire lesz kenyszer szornyszulott, en inkab arra gondolnek hogy a C1 panelt olcsobb gyartani, mar jo a gyartas technologia ra, igy tudjak olcsobban arulni, es bizony sok embert nem erdekelnek a TV technologiai hattere, csak akar valamit otthon nezni, es nem akar egy vagyont kifizetni ra, mert ez csak egy TV szamara
Biztos jo ez az EVO panel, nem vitatom, en speciel nem akarom tudni miben jobb, kifejezetten nem erdekel, mert minel tobbet tudok rola annal jobban fog zavarni a C1-hez
Sokszor meglapitottma mar hogy neha az a legjobb megoldas hogy az ember elmegy a boltba, megnezi melyik tv tetszik, aztan megveszi. En pont ezt csinaltam, philips ambilightot akartam venni, de a boltban nagyon nem volt jo a kepe, szurke volt a fekete meg nemtudom. Aztan lattam az LG oledet, ami tudtam hogy szuper csak draga volt eddig, kicsit nezelodtem hol a legolcsobb es igy jutottam e a CS-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest