Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
És van ugye az egyéni fül/szem korátok és ízlés faktor is. Az audió jó példa. Elégettem rá egy rakás pénzt, különféle komponenseket cserélgetve. Aztán idővel rájöttem, hogy egy bizonyos szint felett, vagy annyira minimális a különbség, hogy nem éri meg az extra pénzt, vagy botfülű vagyok. Pl egy sokszázezres optikai kábel tesztjénél egy hifi bolt audió szobájában semmi különbséget nem hallottam egy normál optikai kábellel szemben, pedig az eladó bizonygatta mennyivel jobb és hol kell keresnem a különbséget, nekem rohadtul ugyanaz volt
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.