Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
moland007
üzenetére
Azért ne feledd hogy 15 éve nem volt Digi optikai kábeles TV adás.
Mostanában szokták adni a Bosszúállók végtelen háború című epizódját, jó igaz hogy CGI de rendkívül mozgalmas a vége, és azért a széteséstől messzi van a képe.
Mivel Android a TV-d lehet hogy valami pörgeti, mert belefagyott, nálam meg olyankor szokott szétesni az adás ha előtte hálózatból HEVC kódolású filmet nézek.
Ilyenkor a menüből újra kell indítanom a rendszert. -
Rebelf
aktív tag
válasz
moland007
üzenetére
Hát nem tudom, telekomnál az iptv 1gb optikai nettel, a legnagyobb csomagban minden fontos csatorna van fullhd-ban, és a kép minőségük is olyan. Egy film után (akár netflixes) nincs hiányérzetem. Meg ha egy tv jó, mindegy mit néz az ember rajta nem? Mert a legjobbat gyújtja abból ami van
ha meg vállalhatatlan maga a forrás minősége , borzasztó lesz az 500k-s tv-n is, de azért 2021-ben annyira ez már nem fordul elő , mert hd adások csak vannak, aki csatornákat néz, és drága tv-t is tudtak venni. -
bndiii
újonc
válasz
moland007
üzenetére
Nekem is 55A83 lett végül.
Netflixen amelyik tartalomnál elérhető én ott Dolby Vision bright-ba rakom, majd napszakhoz függően leveszem a fényerőt és a kontrasztot úgy, hogy kényelmes legyen a szememnek.
Tv adásnál custom mód, 15-20-as brightness, 70-80 körüli kontraszt.
Motion beállításoknál még kísérletezek, egyelőre off minden alapból nálam.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
moland007
üzenetére
Válts át Digire, HD tévéadások bőven a jó kategória. Néha
képminőség.#62591 grabber
Normális boltok odaírják: bontott, de nem lett üzembe helyezve a készülék
csom. sérült, pl. csak kiszakadt a csomagolás, megsérült a hungarocell ...stb. A készülék + tartozékok bontatlanok.
Így naná megéri a jóval alacsonyabb árat.
Meg kell nézni! -
gulyasa
őstag
válasz
moland007
üzenetére
moland007: Akkor biztosan nem a DIGI-nél vagy...

Nálunk ugyan van TV2 HD, meg RTL Klub HD is, de pont azon csatornák közé tartoznak, amiket már évek óta nem nézünk.
grabber: Basszus, első olvasatra nem kapcsoltam...
Mondom magamban ki az a hü...e, aki 300 ezret ad egy szétbontott tévéért és közben a bontott autóroncsok jártak az eszemben. Alkatrésznek úgy drága lenne ugye... 
-
kgergo89
tag
válasz
moland007
üzenetére
Szuper, használd egészséggel, én kiváncsi vagyok!
Csak egy kérdés, elméletben:
Azt már többen leírták, hogy a panelek amik kijönnek a gyárból és bekerülnek a TVkbe, nem egyformák, még márka / típuson belül sem, ezért erősen ajánlott profi műszeres kalibrálás egyénenként, szoba, fényviszony stb. függvényében.Ebből kiindulva, a netflix kalibrált képmód, ahol semmit nem lehet módosítani, hogy lehet mindenkinél ugyanaz, ha eltérőek a panelek? Azt a részét értem, hogy a paraméterek / beállítások a TV-n belül ugyanazok, de nagy az esélye, hogy nem ugyanazt a színt, fényerőt, gamma görbét fogja visszaadni 2 tv egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Sorozatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
( Snooker )
ha meg vállalhatatlan maga a forrás minősége , borzasztó lesz az 500k-s tv-n is, de azért 2021-ben annyira ez már nem fordul elő , mert hd adások csak vannak, aki csatornákat néz, és drága tv-t is tudtak venni.
képminőség.

Vhiktor