- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
salapp #75022 üzenetére
Hát, túl sokat még nem használtuk, dobozban állt napokig, mert a családnak minden fontosabb volt, egyedül meg nem akartam kísérletezni, hogy rá tudom-e akasztani a tartóra, vagy sem.
Pixelhibát nem kerestem, normál nézésben nem vettem észre semmit. Még állítgatni kell, de már alakul a képe, én jelenleg majdnem mindent gyári beállításon hagytam, majd szabályozza a fényerőt, ahogy akarja. Előtte Android TV volt, ez a Google TV logikátlanabbnak tűnik, de gondolom még szokni kell.. De gyors, végre wifin is elbírja a dolgokat. Meg hát Sony, így szent a béke itthon.
Egy baja van, a falitartót kicsit előrehúzza, mint a többi is, de a réginél befért egy csipesz, amitől függőlegesebb volt, ennek a kialakítása más, majd ki kell találni rá egyebet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest