- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kérlek szépen fogalmam sincs.
Egyik pénteken délben átvettem, este beüzemeltem használtam, teszteltem még szombaton is és este filmet is néztem rajta. Másnak egy YT videó alatt elkezdett 20cm-es csíkba be-be vibrálni a jobb alsó sarok párszor. Másnap már néha elment a kép és megmaradt a hang, ki/be kapcsolás után megint minden ok. És ezek a dolgok szaporodtak csak annyival bővülve hogy hiába kapcsoltam ki és áramtalanítottam nem jött kép, hang meg háttérvilágítás volt de kép nem.Volt mikor egy fél nap után bekapcsoltam és hiba nélkül használtam 2-3 órát, de a végére bármit csináltam nem jött a kép csak a hang és 1 nap ilyen szenvedés után ment vissza a dobozba.
Eddig csak LG tvm volt, most ez a váltás beszívatott, de az ambilight meg amúgy az egész tv magával ragadó volt így adtam neki még egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor