- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kérlek szépen fogalmam sincs.
Egyik pénteken délben átvettem, este beüzemeltem használtam, teszteltem még szombaton is és este filmet is néztem rajta. Másnak egy YT videó alatt elkezdett 20cm-es csíkba be-be vibrálni a jobb alsó sarok párszor. Másnap már néha elment a kép és megmaradt a hang, ki/be kapcsolás után megint minden ok. És ezek a dolgok szaporodtak csak annyival bővülve hogy hiába kapcsoltam ki és áramtalanítottam nem jött kép, hang meg háttérvilágítás volt de kép nem.Volt mikor egy fél nap után bekapcsoltam és hiba nélkül használtam 2-3 órát, de a végére bármit csináltam nem jött a kép csak a hang és 1 nap ilyen szenvedés után ment vissza a dobozba.
Eddig csak LG tvm volt, most ez a váltás beszívatott, de az ambilight meg amúgy az egész tv magával ragadó volt így adtam neki még egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor