Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Helló srácok! Köszönöm a biztatást...
Eddig ment a nyüstölés. Mára eltűnt az a rondaság és a legkisebb nyoma nincs, hogy ott volt. Alig hiszem el, hogy van ilyen. Azt csak remélni tudom, hogy többé nem fogom látni...

Amúgy most kezdem megszokni. A kezelése, a képe, minden jócskán más, mint a plazmáé volt. "kalibráció" egyelőre nem lesz, majd pár nap múlva, ha össze érett a dolog. Egyelőre nem sok a tapasztalatom vele, de plazma után is remek a képe, sőt, talán "mindenben" jobb. A mozgásmegjelenítése nem rossz, semmivel nem gyengébb, mint az ST60 volt szerintem. Az SD adások is jobban mutatnak, mint Pana plazmán. Én úgy gondoltam, nem így lesz, de igen kellemesen csalódtam. A menü kissé lomha és kissé késve reagál a parancsra, de simán kibírható.
A többi "közhelyes" dolgot nem is említeném, mint a fényerő, kontraszt, fekete szint, színkezelés, zajmentesség, stb.
Viszont 2 napja szívok azzal, hogy megtaláljam a Spektrum Home-ot. Esetleg tudja valaki, milyen frekin kellene keresnem UPC mediacard-al, mert az automata hangolás nem találja ? 200 másikat megtalált, de ezt nem...322000 khz-nél sem találja.
Köszi ha segít valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor