- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Gondoltam én erre, mármint hogy a panel RGB lehetőségei felett van színtorzulás a W pixelek belépése miatt, de azért vetettem el mert egész sötét zöld árnyalatok is számomra túlszaturáltak. Nem tudom, lehet, hogy annyira okádok csak az LCD zöldtől hogy allergiás lettem erre és már olyan szaturáltsági értékek is kicsapják a biztit amit ha műszerrel mérnéd akkor teljesen oké lenne.
Van persze egy olyan olvasata is a dolognak, hogy esetleg a drága youtuberek akiknek az utazási videóit nézem HDR-ben, egyszerűen agyig húzták a színeket és ezen belül náluk a zöld így néz ki jól.
A panel inhomogén ez tutti - de egy fikarcnyival sem rosszabb mint bármelyik másik 65 colos. Ezért is maradt. Az összes ilyen kaki: azaz két oldalt sárgás tint (enyhe). Ez van. Behúztam a sárgát +8-ba, így középen is tényleg sárga, két oldalt meg kicsit kodakos lett
- így nem annyira gáz, mintha középen egy hangyányi zöld is lenne.Rakom az órákat bele, mire a vírus lemegy, már lesz benne 500 legalább szóval megérik a kalibrációdra - úgy is rég találkoztunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- így nem annyira gáz, mintha középen egy hangyányi zöld is lenne.
Vhiktor