- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
julius75
üzenetére
Azzal, hogy kiállított db-okról beszélünk, jelentős engedménnyel szabad csak megvenni, vagy úgy se. Mondani meg azt mondanak, amit akarnak, mármint arról, hogy mennyit mentek a tv-k. Bár ezt ugye meg lehet nézni a szervizmenüben, de ahhoz már ugye infrás telefon is kellene.
Én azt gondolom, hogy akkora összegről beszélünk, ahol semmiképpen nem vennék kibontott, kiállított db-ot. Mindegy mennyit ment. Én mondjuk "kisebb" összegnél sem vennék kiállított db-ot.Egyébként ha játszani fogsz, akkor ne vegyél 8-as szériát. Ha nem, szerintem nyugodtan vehető a tavalyi széria is. Annyival nem fog kevesebbet tudni, ráadásul sokkal jobb árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor