- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
alaves
üzenetére
> Értem, köszönöm. Rtings-ék 100 nitnél is a 2.2 értéket erőltetik
Egyaltalan nem ertek vele egyet
, fentebb az indoklas. Az az "erdekes", hogy ilyen kis es egyszeru temat is ugy ossze tudnak keverni/kutyulni tesztelok/review-erek/stb, hogy csak na!
Es a tobbi nagyobb/nehezen ertheto temakrol mar nem is beszelve.> Magas OLED fényre találtam Philips 2019-es OLED-ekre kalibrált fehéregyensúly értékeket, de 100 nit körülire nem. Tudom minden kijelző más, de irányadónak jó lenne.
Hidd el: nem lenne jo
Ha nincs "muszered" vagy nem akarod kalibraltatni pl Janossal, akkor hagyd alapon, es csokolom. Tobbet artana, mint hasznalna 
(#39426) hunspikey : Koszi, ezeket ismerem. De a DV-s csak black crush test, nem?
Hogyan allitottad a fo szinekhez tartozo beallitasokat DV modban, milyen fajlokat/patcheket hasznaltal? Vagy a HDR10-es beallitasokat masoltad at?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, fentebb az indoklas. Az az "erdekes", hogy ilyen kis es egyszeru temat is ugy ossze tudnak keverni/kutyulni tesztelok/review-erek/stb, hogy csak na!
Vhiktor