Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
alaves
üzenetére
> Értem, köszönöm. Rtings-ék 100 nitnél is a 2.2 értéket erőltetik
Egyaltalan nem ertek vele egyet
, fentebb az indoklas. Az az "erdekes", hogy ilyen kis es egyszeru temat is ugy ossze tudnak keverni/kutyulni tesztelok/review-erek/stb, hogy csak na!
Es a tobbi nagyobb/nehezen ertheto temakrol mar nem is beszelve.> Magas OLED fényre találtam Philips 2019-es OLED-ekre kalibrált fehéregyensúly értékeket, de 100 nit körülire nem. Tudom minden kijelző más, de irányadónak jó lenne.
Hidd el: nem lenne jo
Ha nincs "muszered" vagy nem akarod kalibraltatni pl Janossal, akkor hagyd alapon, es csokolom. Tobbet artana, mint hasznalna 
(#39426) hunspikey : Koszi, ezeket ismerem. De a DV-s csak black crush test, nem?
Hogyan allitottad a fo szinekhez tartozo beallitasokat DV modban, milyen fajlokat/patcheket hasznaltal? Vagy a HDR10-es beallitasokat masoltad at?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Formula-1
- Apple iPhone 17 - alap
- Forrmell.enn
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, fentebb az indoklas. Az az "erdekes", hogy ilyen kis es egyszeru temat is ugy ossze tudnak keverni/kutyulni tesztelok/review-erek/stb, hogy csak na!
Vhiktor