Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
Főleg a Kovács közeli portré jeleneteinél nézd hogy látod-e a pulcsi nyakában a struktúrát, illetve a csaj olyan 8:30-körül elsétál tőle egy ponton és szemből mutatják, ablak mögötte - na itt is látszik a csajszi ruhájának színe és struktúrája, de ez már meredek pálya. Ahol Kovács látszik kicsit messzebről, ülve, ott ordítani kell hogy a gatyája kék, a pulcsi fekete. Ez sem volt így nálam, az egész csávó egy fekete paca 800 nites pofával - lol
A "kalibrálás" full szemre ment - elsődleges célom az volt, hogy a valós fekete szint megtartása mellett megjelenjenek és elkülönüljenek a sötétárnyalatok. Ugyan így fent is: a világos részleteket én nem szeretem eldobni, figyelek rá.
Ez nem hivatalos kalibráció, de a sok éves plazmázás + fotózás után egyszerűen kvázi éreztem hogy bűzlik a dolog, ennyi bedőlt fekete paca nem lehet különféle filmes anyagok képében. Mondjuk annyi fáradságot nyilván vettem, hogy letöltöttem a mechanik HDR kalibráló anyagait- abból láttam, hogy szar a HDR10, illetve a valós anyagokon nagyon nem tetszett a DV. Aztán letöltöttem DV kalibrációt segító anyagot és úgy állítgattam.
De vezérelvként azért egy normál megfelelően de nem túl kontrasztos anyagot kéne látni, valós 0-ás feketével, ehhez képest szép mély és folytonos, nem posztrizált sötét árnyalatokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor