Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32344) rothfb válasza renatto (#32334) üzenetére


rothfb
veterán

"És épp ez a gond, ti ha valami problémás a Panasonic tévével megoldjátok azzal, hogy a menüt nem használjátok, de a médialejátszót sem, a gyári hangszórót sem és nyilván a szervizt sem, így ezeket úgy is állítjátok be, hogy nincs is rá szükség... :O
Én is házimozit használok, médialejátszót...de aki tévét akar venni, annak nem mondhatom azt hogy vegyen még mellé egy házimozit is, meg egy médialejátszót... pedig az enyémen biztos jobban szól mint a tévén. "
Miért, ha az LG-n problémás valami, akkor jön a kijelzőcsere... :C

"Tehát továbbra is az a bajom, hogy volt két hibás LG tévéd, most pedig Panasonic-od van, ebből pedig egyenesen következik a Panasonic üBERKirály, az LG pedig sz@r. És persze így te nem ajánlod az LG-t...."

Neked hány LG, Pana, Samsung tv-d volt? 27 egyenként? Te mi alapján vonsz le következtetéseket LG, Pana vagy bármely gyártó tv-jével kapcsolatban? Az alapján, hogy használtál már olyan márkájú tv-t. Vagy olvastál róla. Szerintem azért a használat és az esetleges tönkremenetel többet nyom a latba, mint egy olyan fórum olvasgatása, ahová azért írnak be emberek, mert valami bajuk van az adott kütyüvel. Egyébként sosem írtam, olyat, hogy a Pana überkirály és sosem romlik el. Az LG-t is ajánlottam már, ezt az előző hsz-ben már írtam. Olvasni kellene megtanulni úgy ahogy nekem meg kellene tanulnom mondatot értelmezni. (szerinted)

"Ezen megy már hónapok óta a cicaharc, de szerencsére eddig kimaradtam belőle - a jövőben is ki fogok - és már bánom hogy belekeveredtem egy Panás beszélgetés kapcsán."

Te nem maradtál ki belőle. Te vagy az egyik, aki csípős, irritáló megjegyzéseket tesz, emojikat rakosgat Panát zrikáló megjegyzések után. Amit Pro csinál sem normális, túlzásba viszi a hülyeséget, de ő legalább nem tagadja le.

"Amúgy, ha már ajánlás, szerintem akkor lehet egy termék ár/érték-ben "ajánlott", ha azonos áron valamiben többet/jobbat nyújt vagy azonos tudás mellett olcsóbb. És ha már kierőszakoltad, a Panasonic egyiknek sem felel meg. Jah, és a lényeg,! Én LG-t vennék! "

Egyet megtanultam az életben. Nem biztos, hogy az a jobb ami olcsóbb és papíron többet nyújt. Korábban nem egyszer beleestem olyan csapdába, hogy megvettem az olcsóbb, ár/érték arányban jobb kütyüt (nem csak tv-t), ami papíron erősebb volt, több szolgáltatást nyújtott, aztán átkoztam a napot, mikor nem a drágábbat vettem meg. Ez igaz nem csak elektronikai cikkre, hanem szinte mindenre. Most is jobban jártam. Tanultam a saját káromon. Most már jól választottam.
De megértem azokat is, akiknek nagyon számít az ár (azért nekem is), elvégre ebben az országban van pár ezer ultra gazdag emberke, a többi pedig azért megnézi, hová teszi, mibe fekteti a pénzét. De ez már egy másik fórum témája lenne.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.