Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
"LG C9 tényleg jó lehet, a drágább Panasonic GZ2000-el szemben állta a versenyt. Valaki vett már ilyen TV-t? Egy értékelést találtam, de ugye az túlzás, hogy be kell sötétíteni a szobát a nézéséhez? MM-ben én nem láttam fakó képű Oled TV-t. Azt viszont jó tudni, hogy nap nem érheti az Oled panelt. Egyébként ez mitől lehet?"
Nem kell besötétíteni a szobát hozzá. Ha nagyon ínyenc vagy akkor csinálsz egy nappali képprofilt és egy éjszakait. (nappalinál többnyire megemelik az oled-fényt)
RTINGS-en találsz hozzá angol leírást.
Napfény tényleg nem érheti hosszú távon, de inkább még rövid távon se kockáztasd.
Ez persze nem azt jelenti, hogy szórt fény nem érheti.
Volt olyan tévéd amelyet közvetlen sütött a nap?"Beégéssel mi a helyzet? LG tényleg nem vacakol, simán cserél ilyen hiba esetén? Azt néztem, hogy még a fekete sávok is beéghetnek, azt hittem feketénél, azon a részen ki van kapcsolva a pixel."
Cserélik. A fekete sávok szinte senkinél nem égtek be.
A beégésről inkább olvasd a topikot, elég sokat írtunk erről a témáról.
Piros vagy sárga, esetleg rikitózöld statikus elemek gázosak hosszabb távon. Persze ha jól beállítod a tévét, akár évekig ellehetsz probléma nélkül. Mindenesetre natgeo, kacsatévé vagy egyéb sárga/piros logó nem tesz jót a masinának. Vagy pl piros hírsávok alul. lásd CNN.
A youtube színes pöckök sem biztos, hogy jók órák hosszat a képernyőn..."Lehet most is lesz 5 év garancia akció az LG-nél, ha jól emlékszem Telekomnál kezdik.
MM-ben a +3 év 38.000Ft-ba kerül. Azt mondták a nem saját, hanem márkaszervizben érvényes garancia. Lehet az 5 év garanciás akciós ár, annyi lesz, mint a..."Telekomnál csak B8, szerintem idén meg B9 kapható ilyen akcióban. C és egyéb széria nem!
MM-ben a plusz 3 év az nem gyári garancia hanem egy biztosítás - pénzügyi termék. Ez jó lehet ha pl tartasz töréskártól, villámkártól vagy teljes működésképtelenségtől... de beégésre vagy pixelhibákra pl nem jó ez a biztosítás, ezeket csak az első 2 évben, a gyári garancia "életében" lehet érvényesíteni.
Nekem van MM-biztosításom, de nálunk van két kisgyermek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez persze nem azt jelenti, hogy szórt fény nem érheti.
Vhiktor