Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Köszi renatto, libus! LG C9 tényleg jó lehet, a drágább Panasonic GZ2000-el szemben állta a versenyt. Valaki vett már ilyen TV-t? Egy értékelést találtam, de ugye az túlzás, hogy be kell sötétíteni a szobát a nézéséhez? MM-ben én nem láttam fakó képű Oled TV-t. Azt viszont jó tudni, hogy nap nem érheti az Oled panelt. Egyébként ez mitől lehet?
Beégéssel mi a helyzet? LG tényleg nem vacakol, simán cserél ilyen hiba esetén? Azt néztem, hogy még a fekete sávok is beéghetnek, azt hittem feketénél, azon a részen ki van kapcsolva a pixel.
Lehet most is lesz 5év garancia akció az LG-nél, ha jól emlékszem Telekomnál kezdik.
MM-ben a +3 év 38.000Ft-ba kerül. Azt mondták a nem saját, hanem márkaszervizben érvényes garancia. Lehet az 5 év garanciás akciós ár, annyi lesz, mint a mostani 479k+38k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor