Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok, egy “bugyuta kérdes”. Honnan tudom LG tv-nél, hogy épp csinálja a tv a pixelfrissítő folyamatot? Tegnap kb. ment este 8-tól kb éjfél utánig nemsokkal. Majd kikapcs, alvás. Majd reggel 7-kor hallottam a tv-hez közel hajolva egy ilyen statikus nagyon halk kerregést, plusz olyan hang, mint amikor a pénztárgepszalag pörög kifele. De mindez nüansznyi zajjal. ( Tudom, nagyon hülye hasonlatok
). Legközelebb reggel 9 óra előtt hallgatóztam, akkorra ez a zaj eltűnt, és nem is jött elő egész nap. Sztem tuti ez volt az, aminek gondolom. Node az alap kérdés, honnan tudom, hogy épp ne kapcsoljam már be a tv-t, mert pixelfrissít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Legközelebb reggel 9 óra előtt hallgatóztam, akkorra ez a zaj eltűnt, és nem is jött elő egész nap. Sztem tuti ez volt az, aminek gondolom. Node az alap kérdés, honnan tudom, hogy épp ne kapcsoljam már be a tv-t, mert pixelfrissít?
Vhiktor