- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy LG 55C8-at, kíváncsi vagyok mennyire fog beválni. Gyönyörű képe van, most visszanézve az LCD mellette hányinger.

Viszont én bőven fogom használni tévénézésre is, a család magyar kábel tv-ket, én meg az ingyenesen fogható műholdas német adókat fogom nézni vele, ráadásul felirattal, mert kell a megértéshez (Német SuperRTL felirata kontrasztos sárga). Zoomolni nem vagyok hajlandó, kb. a képtartalom negyedét elvesztem vele, ez mondjuk egy dokumentumfilmnél nem igazán jó, na meg a felirat is kivűl esik a képen... A 3Sat-nak pl. piros a logója, a Voxban is van piros, na meg a japán NHK-nak is halvány piros... Kíváncsi leszek lesz-e gondom, kb. napi 5-6 órát fog menni. Hétvégén meg este fogok filmet, sorozatot nézni, ha a család már alszik.
Remélem az LG-sek tényleg lazán kezelik a beégést is, kissé félek tőle... De ez ugyebár egy tv, nehogy már pont tévénézésre ne lehessen használni.

Kiterjesztett garanciát (Media Markt, Aegon Silver csomag) nem vettem, beégésre egyértelműen le van írva, hogy nem vonatkozik.
OLED fényt éjszaka 25-ön, délután-este 45-ön, napközben csúcsidőben 65-ön használom, HDR-nél hagytam 100-on, bár nem tudom mennyire tesz jót a tévének. Tudom, hogy ez a gyári alapbeállítás, de ugyebár gyárilag az energiatakarékos mód is aktív, ami pont az OLED fényerőt szabályozza (nem is lehet mellette manuálisan állítani), így kb. sosem menne 100-on...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Kés topik
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Eladó LG OLED55C11LB
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor