Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
Sziasztok!
Vettem én is egy LG 55C8-at, kíváncsi vagyok mennyire fog beválni. Gyönyörű képe van, most visszanézve az LCD mellette hányinger.

Viszont én bőven fogom használni tévénézésre is, a család magyar kábel tv-ket, én meg az ingyenesen fogható műholdas német adókat fogom nézni vele, ráadásul felirattal, mert kell a megértéshez (Német SuperRTL felirata kontrasztos sárga). Zoomolni nem vagyok hajlandó, kb. a képtartalom negyedét elvesztem vele, ez mondjuk egy dokumentumfilmnél nem igazán jó, na meg a felirat is kivűl esik a képen... A 3Sat-nak pl. piros a logója, a Voxban is van piros, na meg a japán NHK-nak is halvány piros... Kíváncsi leszek lesz-e gondom, kb. napi 5-6 órát fog menni. Hétvégén meg este fogok filmet, sorozatot nézni, ha a család már alszik.
Remélem az LG-sek tényleg lazán kezelik a beégést is, kissé félek tőle... De ez ugyebár egy tv, nehogy már pont tévénézésre ne lehessen használni.

Kiterjesztett garanciát (Media Markt, Aegon Silver csomag) nem vettem, beégésre egyértelműen le van írva, hogy nem vonatkozik.
OLED fényt éjszaka 25-ön, délután-este 45-ön, napközben csúcsidőben 65-ön használom, HDR-nél hagytam 100-on, bár nem tudom mennyire tesz jót a tévének. Tudom, hogy ez a gyári alapbeállítás, de ugyebár gyárilag az energiatakarékos mód is aktív, ami pont az OLED fényerőt szabályozza (nem is lehet mellette manuálisan állítani), így kb. sosem menne 100-on...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Robotporszívók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor